Naam:
E-mail:
Homepage:
 
 



-Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin


ikzelf 26-05-10 12:25:48

hallo lezers,
wij zijn net terug van een vakantie op het griekse eiland rhodos. we hebben de naburige eilanden symi en chalki ook bezocht. alles zit nog vers in het geheugen dus binnenkort ga ik de webpagina's dan ook
aanpassen. blijf het volgen.... thanks en groetjes @lber10

ank 26-05-10 11:40:05

wat een geweldige site !!! ik heb volop genoten, vooral de tips van dat eilandenhoppen griekenland. ik denk dat ik het ook op die manier ga doen !! ik ga over een jaar ofzo wonen op Kreta en had al bedacht om vandaar uit andere eilanden te bezoeken, maar jouw idee is veeel beter..thANKxxx. en ik moet nog wel een paar keren terug komen om de rest op je site te lezen...het is daar volop genieten ! mijn complimenten !!
tot snel, groetjes, ank


Reactie:
hey. dank je voor de leuke reactie.
op onze manier eilandhoppen is echt leuk hoor. en niet zo stressy.
geniet nog maar van de site. op kreta gaan wonen lijkt mij fantastisch en het is een eiland met veel mogelijkheden.
veel succes, groetjes @lber10

Jos 13-05-10 20:27:09

Met belangstelling uw informatie gelezen over Zakynthos .Verblijven van 1 juni een week in Hotel Mabely Grand . Wat moeten we zeker zien en bezoeken .
mvg


Reactie:
Hallo jos,
De mooiste dingen, hoogtepunten, die wij gedaan hebben waren:
- De jeeptocht (met defender-jeep). Zeker doen. Echt de moeite waard. Dit is wel met chauffeur maar zo kan je veel rondkijken en zelf genieten. De Griekse chauffeur weet echt goed waar iets te zien is en van de natuur genieten is hoofddoel. Hij rijdt door de prachtigste verlaten gebieden en stopt bij de heerlijkste baaien met een wonderbaarlijk uitzicht.
- De boottocht naar het eiland kefalonia. Aangekomen op het eiland verken je per minibus Kefalonia. Werkelijk een mooi eiland en je ziet toch veel op één dag. (kijk ook eens op mijn site bij kefalonia).
- Het bezoek aan het scheepswrak per boot is nog mooier dan de folders laten vermoeden. Duizenden foto’s zijn daar al gemaakt voor brochures en reisgidsen maar in het echt is het nog mooier.
Oké, het is toeristisch maar de kleuren ‘blauw’ van het water die weerkaatsen met het zonlicht op de rotsen zijn onvergetelijk. Dit is echt een fantastisch mooie excursie.
- Ga zeker ‘gebakken sardientjes’ eten bij ‘porto koukla’ te laganas. Je ziet daar vele restaurantjes en veel drukte maar loop door tot het einde. Het is daar heel mooi. Een paradijsje.
enzzz…. Enz…. zakynthos is fijn…
Groetjes en een zonnige vakantie toegewenst.
@lber10
KEFALONIA

Lieve 04-05-10 18:12:39

Hallo
Enkele jaren terug hebben wij ook Malta en Gozo bezocht, en logeerden eveneens in The Waterfront, dat toen pas open was. We hadden een prachtig uitzicht over Valetta, en zijn met het openbaar vervoer op verkennning gegaan, Medina en andere steden bezocht. Maar toch verkoos ik Gozo boven Malta. Mooie reportage. Groetjes.


Reactie:
hallo lieve,
erg bedankt voor je reactie. ik ben het met je eens gozo is heel anders en eigenlijk niet met malta te vergelijken, veel groener. ooit zijn we van plan rechtstreeks naar gozo te gaan en het eiland al wandelend te verkennen.
groetjes
@lber10

Adam 03-05-10 19:46:06

Ik neusde even vanwege Zakynthos rond. Mooie layout.
Heb ook wel wat tips. Mail me maar.


Reactie:
Hallo adam,
Ik las juist je berichtje over zakynthos.Dank je voor je reactie. Ik ben nog bezig met aanpassen van mijn layout, dus het wordt nog beter.
Je mag altijd nog tips doorgeven, hoor.
Laat maar horen…
Groet
@lber10

jeff 02-05-10 00:16:00

ik gebruik ieder weekend de info via de 'buienradar', thanks.
jeff


Reactie:
ha ha . zeker 's zaterdags voor 's zondags als de duiven 'terugkomen?' ha ha

josee 25-04-10 12:56:42

hallo,
Zo te zien hebben wij juist dezelfde rondreis gemaakt in Turkije, inderdaad prachtig, hebben heel veel gezien .... misschien één verschil ...wij "mochten" een weekje langer blijven door één of ander stofwolkje.
Groetjes
Josee


Reactie:
hey josee,
merciekes voor je reactie. ja die aswolk met uitbarsting van de vulkaan in ijsland heeft jullie wel een extra-moord-vakantie gegeven. wie kan er zeggen zomaar een week vakantie aangeboden te krijgen in een 5*hotel in turkije. maar jullie hebben het verdiend. ik zeg altijd iedereen maakt eens iets mee 'once in a life time', de ene iets vroeger dan de andere, maar ooit gebeurt zoiets eens bij iedereen......

Liesbeth 23-04-10 22:42:53

Gefeliciteerd met de geslaagde site!Tot zondag!Liesbeth & Co


Reactie:
hey liesbeth, dank je voor de leuke reactie.
ik ben nu bezig met een superwerkje... ik ben oude dia's aan het inscannen om zo digitaal te maken. ik lach me kapot, de oude tijd !!... een gedeelte zal je zondag kunnen aanschouwen, daarna ga ik verder. ik heb ook aan je mama voorgesteld om haar te helpen om hetzelfde te doen.
daaaggg

hilde 21-04-10 14:51:09

ik heb genoten van uw reisverslag van Turkije dank je


Reactie:
bedankt voor je leuke reactie.

annie 17-04-10 17:44:29

Albertine, wat ben je hier voor iets lekkers aan het smullen?
Groetjes,


Reactie:
Ha ha annie.. ik weet het… dat is die foto op mijn homepage…
Dat was op het griekse eiland paxos… een droomplekje.. ik was inktvis aan het eten ….. dat is in Griekenland altijd SUPER LEKKER
Groetjes albertine

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 



- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies