Hans van Vliet 29-09-12 00:21:56

Berichten van gasten zijn niet meer bijgewerkt.
Veel positieve reactie´s staan op www.zoover.nl en natuurlijk handgeschreven in ons gastenboek.
Herhaalde boekingen zeggen genoeg. Het blijft fijn U als nieuwe vakantie-gast te verwelkomen.
Zeker weten dat u blij en tevreden naar huis gaat.

Carla Sijtsma 22-05-10 13:51:44

Beste ,

Helaas hebben we geen afscheid kunnen nemen want wrsl wilden jullie niet om 7.00 uit jullie bed geroepen worden....We zijn gisteren weer veilig in Amsterdam geland. We wilden jullie nog bedanken voor de gastvrijheid, gezelligheid, tips en goede zorgen. We hebben een heerlijke en relaxe week gehad en werden al weer gek van de haastige mensen toen ik in Utrecht boodschappen moest doen....Hoop dat het verder goed met jullie gaat en geef de honden nog een aai over hun snuiten.

Groetjes Wieneke, John en Carla

Berichtje van Hans 17-07-09 13:27:10

VILLA ALTAMIRA

ONS GASTENBOEK WORDT GELUKKIG VOLOP GEBRUIKT EN DAT GEEFT NIEUWE BEZOEKERS ALVAST EEN INDRUK OVER ONS , HET HUIS EN DE OMGEVING .

DANK AAN AL ONZE GASTEN DIE DEZE LEUKE EN POSITIEVE BERICHTJES SCHREVEN .
DIT BOEK IS BIJNA VOL EN WE BEGINNEN MET PLEZIER AAN HET VOLGENDE !

BUITEN DIT STAAN OOK MENINGEN OVER VILLA ALTAMIRA OP DE WEBSITE VAN WWW.ZOOVER.NL ( VAKANTIE BEOORDELINGEN ) TYPE IN DE ZOEKBALK BOVENAAN " VILLA ALTAMIRA" OM DIRECT NAAR DIE
BERICHTEN TE GAAN .

vOOR VRAGEN EN OPMERKINGEN ZIJN WE NATUURLIJK ALTIJD PER MAIL BEREIKBAAR.

BESTE GROET , HANS

Fam de Wit/Gorter - jili 2009 17-07-09 13:18:09


Bij aankomst mochten wij rekenen op een prettig en hartelijke ontvangst . Ook was er de gezelligheid van de honden waar we erg van genoten. Door de prachtige ligging van het huis hebben we genoten van een heerlijk ontspannen vakantie.
We hebben de hele week prachtig weer gehad en dat droeg zeker bij aan het heerlijke verblijf hier.
De tuin is prachtig,maar jammer genoeg waren tijdens ons verblijf de vruchten nog niet rijp om gegeten te worden. Onze vakantie was helaas niet lang genoeg om daar ook van te genieten. De gasten na ons kunnen waarschijnlijk hun hart ophalen aan het maken van jam en zich " misselijk" eten aan alle soorten fruit! Des te meer voor ons een reden om nog eens terug te komen,maar dan wat later in het seizoen.
Kortom : een heerlijke vakantie en wij weten zeker dat een ieder het hier enorm naar zijn zin zal hebben .
Bedankt !
Joke , Thomas en Myra

Veerle Hobin - juli 2009 17-07-09 13:11:02

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in dit zalige huis op deze prachtige plek.
De strandjes waren onbeschrijfelijk mooi , de boottocht heerlijk en de westkust rustig maar met een wilde zee !
Dank voor jullie goede zorgen en leuke tips! Misschien tot ziens !
Veerle.

Wat een lekker ontvangst/overlevings-pakket !
Vandaag hebben we de Atlantische kust bezocht,waar we genoten hebben van de wilde golven. . . daar krijg je het meteen al warm van
Het ritje op het ongelofelijk mooie en lieve paard Nina was zalig . het heeft me inderdaad het paardrijden opnieuw laten ontdekken.
De boottocht langs de rotsen was mooi en ook spannend. En wat een mooie houten zeilboot ook !!( met dank aan Sil !)
Jullie hebben het hier prachtig voor elkaar ; een échte aanrader !
Wie weet tot een volgende . . . .
Groetjes , Eva

fam Hendrickx - juli 2009 17-07-09 13:01:45

Lieve mensen, Waar moeten we beginnen ?? Bij de " stinkende " ontvangst toen jullie met de riolering bezig waren? Nee heer . . . geen hinder ; desondanks gewoon handjes geschud. Wij waren uiteindelijk véél te vroeg,zodat jullie nog volop bezig waren om alles voor ons in orde te maken. We zijn daarom direct de omgeving gaan verkennen om jullie je gang te laten gaan. En wat is hier veel te zien! Prachtige omgeving ,mooie kust en vriendelijke mensen. Een grote pré hier is jullie hartelijkheid en behulpzaamheid. Tentjes voor de kinderen tegen de muggen -welkomstpakket, en op elke vraag direct een antwoord,uitleg of routebeschrijving. Problemen met de band van de auto . . en Hans staat direct op de stoep om te helpen. Paarden op de oprit voor een ritje met de kinderen - schoon huis - frisse handdoeken . . en dan vergeet ik best nog wel het een en ander.
Natuurlijk was het bijzonder om de eerste verjaardag van onze Nout in Portugal te vieren en we vonden het gezellig dat jullie op zijn feestje waren. Ik kan nog wel een bladzij volschrijven,maar het mag duidelijk zijn dat we hier een prima vakantie hebben gehad in jullie gezellige huis.
Bedankt en tot ziens !
Groetjes, Ton , Monique , Lex en Nout

Onica & Pieter Sijtsma - m 17-07-09 12:50:25

Zo moet ongeveer " het paradijs " eruit gezien hebben, alleen hebben wij niet de verboden vruchten kunnen ontdekken !

De gastvrijheid en het ongedwongen gevoel wat jullie meebrengen is geweldig .

Hartelijk bedankt en hopelijk tot mei 2010 !!
Met een Hollandse groet, Onica en Pieter.

Carla Sijtsma - mei 2009 17-07-09 12:46:37

Hallo " Portugezen" Ik schrijf nu al een stukje omdat morgenavond wat moeilijker gaat,maar ik heb dus nog 1 hele dag te gaan in dit prachtige huis en land ! Totaal ben ik hier dan 8 dagen geweest en ik ben heel blij dat mijn ouders mij en mijn zusje hebben uitgenodigd in deze prachtige villa. We hebben veel van de omgeving gezien,lekker gezwommen in het zwembad , een duik in zee genomen en heerlijk gegeten in Lagos. Ik vond het erg grappig dat toen we een wandeling in de omgeving maakten, Herman de hond met ons mee liep en ons ook weer thuis bracht.
Heel erg bedankt ( obrigada !) voor jullie gastvrijheid,informatie en goede zorgen. Ik voelde me erg thuis. . . en wie weet tot ziens !
Groetjes Carla ( dochter van Pieter en Onica Sijtsma )

Ronals Mastenbroek- Monique Do 17-07-09 12:39:30

Time flys when you´r having fun ! Voor je het weet moet je alweer naar huis. Voor ons had de vakantie nog wel langer mogen duren,maar het gehaaste NL ligt weer op ons te wachten. We genoten van jullie huis,het is hier fantastisch. De ligging is super,weg van de drukte en tóch dichtbij de kust. Vooral het eerste strandje aan de westkust vanaf Cabo st Vincente was mooi. De kinderen genoten van de surf-boarders. Het eten bij Torre was héérlijk en niet duur ( we blijven nederlanders hè !)De honden kwamen zo nu en dan een kijkje nemen en namen ons soms mee uit; zij wisten de weg ! Dit was ons eerste bezoek aan Portugal,maar zeker niet de laatste.Veel gezondheid en geluk toegewenst, Ronald,Monique,Ton en Niels.

Femke Noordhoek- april 2009 19-04-09 20:18:35

Wat een heerlijk huis! en reken maar dat we er veel van hebben genoten , het weer zat ons namelijk niet mee. Wél zijn we nu veel beter in sjoelen,schaken,rummycub en scrabble. Bovendien-en dat is écht een unicum - hebben we alle boeken uit die we bij ons hadden (17!!)Verder hebben we veel rondgereden en een goede indruk gekregen van de enerzijds ontzettend toeristische steden als Portimao en de lieflijkheid van Bensafrim. Ook een tour rond het stuwmeer is een aanrader, niet met onze Ford Fiesta maar zéker mooi te voet,waarna het gezellig bijkomen is bij Hans en grietje. Hun bordjes vind je overal in de omgeving, deze gezellige mensen zijn dus niet te missen!
De beste maaltijd was bij " Torre" Dit ligt aan de rechterkant van de weg tussen Lagos en Odeaxere.
Voor het huis en de vriendelijkheid ( niet te vergeten de gezellige viervoeters! ) komen we zeker terug . . . . als het iets mooier weer is .
Vriendelijke groet , Willemarij , Joris , Femke & Martijn

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!