Maya Bree 08-07-08 12:27:53

Een uurtje vakantie!

Ik ben een werkende moeder van twee tieners. Zoals velen kunnen beamen is dat een druk bestaan. Naar je werk, je huishouden, boodschappen doen, kinderen naar de sport etc. etc. Op een gegeven moment kwam ik tot de conclusie dat ik ook tijd voor mezelf moest gaan vrij maken.

Ik besloot weer te gaan sporten en had ik abonnement bij Aart Stigter genomen. Toen ik daar de trap afliep om naar de fitnessruimte te gaan zag ik
Schoonheidssalon Alvares. Een schoonheidsbehandeling paste precies in mijn nieuwe strategie “Tijd voor jezelf”.
Door de drukte van alle dag had ik mijn huid verwaarloosd en had ik een grauw uiterlijk gekregen. Na een aantal behandelingen veranderde dit en mijn huid kreeg weer een gezonde kleur. In de lente dacht men dat ik een zonnebank had genomen maar doordat mijn huid nu schoon en goed onderhouden was nam mijn huid de zon veel beter op en kreeg ik een mooie bruine teint. Ik kreeg de nodige complimenten omdat ik er veel beter uitzag!
Daarnaast is er nog een extra cadeautje want zo’n behandeling van Jenneke is ook heel ontspannend en rustgevend!

Uit eigen ervaring raad ik iedereen aan:

Verwen jezelf met een “uurtje vakantie” bij Jenneke’s Schoonheidsalon Alvares!


Ingrid 20-12-06 17:54:19

Al een tijdje liep ik rond met de gedachte om eens naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Aangezien ik hier geen ervaring mee had, vond ik het moeilijk om een keuze te maken uit de vele schoonheidsspecialisten die er zijn.
Via de site van de sportschool kwam ik terecht bij Jenneke. Een mailtje was zo gestuurd en al snel belde Jenneke op om een afspraak te maken.
Ik werd direct op m'n gemak gesteld met een kopje thee en er werden allerlei vragen aan me gesteld, o.a over de producten die ik op dat moment gebruikte.
Daarna was het tijd om in de stoel te gaan zitten en begon Jenneke met een huidannalyse. Dit gebeurde zeer grondig en uitgebreid. Van te voren hadJenneke verteld welke Dr. Baumann producten er zijn, wat ze voor je huid doen en wat deze kosten. Ik besloot voor de Classic te gaan.
Na een behandeling van 30 minuten kwam ik heerlijk ontspannen uit de stoel. Vervolgens heb ik de producten uit de Classic lijn gekocht en dit bevalt me prima!
Ik merk dat mijn huid rustiger is geworden en er een stuk beter uit ziet. Moest ik in het begin best wel veel crème op mijn gezicht smeren; hoe langer ik de producten gebruik, hoe minder ik ben ga smeren.
Om de zes weken ga ik naar Jenneke toe. Heerlijk een uurtje voor mezelf en met een fris gezicht ga ik weer naar huis!


Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies