Marieke 30-08-17 22:25:13

Wij zijn met z'n 5en (2 volw. en 3 kids, 7, 9 en 11) het avontuur aangegaan met de Landrover. Na een goede briefing van Lex en de tips genoteerd op de kaart hebben we 3 weken volop genoten van deze vakantie. Alleen al het rijden over de binnenwegen met de Landrover was een feest. Iedere dag even met elkaar om de tafel wie er bovenop de auto mocht slapen (met z'n 3en) en wie in de tent. Het landschap is mooi, de campings prima en er is altijd plek. Dit maakte het heel makkelijk om weer door te reizen. Kortom: een aanrader!

Jorg en Jet 09-07-17 22:48:13

Heerlijk rond gereden in de Defender met daktent van Lex en Floortje. De Defender is compleet ingericht om lekker te kamperen. Ondanks de hitte (was uitzonderlijk in juni) was het s'nachts goed slapen omdat je de tent aan alle kanten kunt opzetten. En wat is het toch leuk om op deze manier AndalusiŽ te ontdekken. Het is een echte aanrader om op deze stoere manier vakantie te vieren. Wij vonden het helemaal Top!! Bedankt Lex en Floortje!

Jorg en Jet 09-07-17 22:47:34

Heerlijk rond gereden in de Defender met daktent van Lex en Floortje. De Defender is compleet ingericht om lekker te kamperen. Ondanks de hitte (was uitzonderlijk in juni) was het s'nachts goed slapen omdat je de tent aan alle kanten kunt opzetten. En wat is het toch leuk om op deze manier AndalusiŽ te ontdekken. Het is een echte aanrader om op deze stoere manier vakantie te vieren. Wij vonden het helemaal Top!! Bedankt Lex en Floortje!

Herman & Jenneke 19-08-16 22:56:24

Van 1 - 18 augustus hebben wij met onze kinderen van 4 en 6 jr 2,5 wk met de defender door AndalusiŽ en Zuid Portugal getrokken. Lex en Floortje zijn erg relaxed waardoor je heel ontspannen kunt beginnen aan de trip. Het was fantastisch!! Cruisen met deze 4x4 icoon met een gangetje van 80-90 over de hoofdwegen of op de slingerachtige bergweggetjes met 40 zorgt dat je echt onthaast en geniet van de omgeving. We sliepen met zn vieren in de daktent; de kinderen vonden het geweldig. De omgeving Ronda, meer van Ardales, Tarifa, Lagos (Portugal) en Sevilla was schitterend. Top vakantie! Lex & Floortje bedankt! groet, Herman & Jenneke kids.

Jaap en Lot, Reisverslag April 30-04-16 17:55:24

Wij besloten de oude route naar Colmenar te nemen, die vanaf Plaza Olietas begint. Het was een prachtige route, waarbij je meteen aan de slag kunt in de 4x4 ! Het wegnummer van deze route is A 7000 en begint in het noorden van Malaga. In Colmenar hebben wij heerlijk gegeten bij restaurant Belen, rechts van de weg, bij binnenkomst in het dorpje. Uiteindelijk reden wij naar Granada om uit te komen op de stadscamping, aan de Av. de Juan Pablo II. Een prima en rustige camping, iets ten NW van het oude centrum. Voor de deur is een bushalte. In een paar minuten sta je in het oude centrum. Tegenover de hoofdingang van deze camping is een arcade met een barretje waar je voor een paar euro een uitstekend ontbijt hebt. Tegenover deze arcade is een enorme shopping mall met een reuze supermarkt, waar werkelijk alles te koop is.Na twee dagen Granada trokken wij de Sierra Nevada in. Wij hebben even de sneeuw aangeraakt en vervolgens naar Ronda gereden. Aan de zuidkant van Ronda is, twee km buiten het centrum, een uitstekende camping. Ook in Ronda zijn we twee dagen geweest; er is van alles te zien!Na Ronda zijn wij via Jerez de la Frontera naar La Ballena aan de kust gereden. Daar is een prima camping, aan het strand: "Playa Aguadulce". De zee is leuk, de omgeving minder. Een dag later reden wij langs de kust naar El Puerto de Sta. Maria, een oud havenplaatsje. Aan de zuidzijde is een grote camping, weer aan het strand. "Plata Las Dunas S Anton". Het is een zeer grote camping met veel voorzieningen en een zeer strenge bewaking. Het stadje is prachtig en je kunt er heerlijk (vis) eten. Ook is er een uitstekende cocktailbar. Via Arcos de La Frontera en Zahara reden wij (weer) naar Ronda. Wij namen de kleine smalle weggetjes, die prima waren te doen met de Landrover. Wij kozen ook voor zoveel mogelijk wegen door de natuurparken. De laatste avond sliepen wij op de camping in Ardalales, aan het meer: Camping Marque Ardales. Circa 1 km. van deze (eenvoudige) camping een restaurant met een prachtig uitzicht.

Lot en Jaap 30-04-16 17:52:29

Half april 2016 arriveerden wij op de luchthaven van Malaga. Zoals afgesproken stond Lex ons op te wachten met de Landrover, waarna wij naar de finca van Lex en Floortje reden. Na een welkomstdrankje volgde de uitleg over de daktent en daarna een heerlijk 3-gangen diner. Moe en voldaan gingen wij, voor het eerst van ons leven, slapen in een daktent.De volgende ochtend kregen wij een prima ontbijt geserveerd van Lex. Na enkele praktische tips vertrokken wij. Acht dagen later later moesten wij de Landrover weer terugbrengen naar Floortje en Lex. Wij vonden het een heerlijke vakantie met mooie natuur, veel (roof)vogels en vooral aardige mensen. Natuurlijk ook heerlijk eten en lekkere wijnen ! Floortje en Lex zijn "warme" mensen en wij hebben, met hun Landrover, een heerlijke vakantie gehad.

Hella en Michael 14-10-15 15:54:47

Wij hebben net een supervakantie achter de rug, waarin we op de eerste en laatste dag in de Graziella hebben verbleven en 13 dagen door Andalusie hebben gezworven met de Landrover met daktent. Wij waren niet zulke ervaren kampeerders, maar hebben het nu helemaal ontdekt. Prachtige en diverse landschappen, heerlijk eten en drinken en de totale vrijheid voelen van 'gaan en staan' waar je wil. En wat zijn jullie een leuk en lief gezin met elkaar, Lex, Floortje en de meiden! We hebben genoten van jullie gezellige zorgzaamheid; leuke gesprekken, heerlijk eten en drinken, top-ontbijt en supertips om Andalusie te verkennen! Dankjulliewel!

Wouter Hartmann 28-08-15 16:14:23

Met z'n vieren (2 volwassenen, 2 kinderen) zijn we, in 3 weken, met de Landrover door Zuid Spanje getrokken en doorgestoken naar Zuid - West Portugal; via binnenlandse meren, Tarifa, Cadiz, Jerez de la Fronterra, Algarve, Sagres (in Portugal) en uiteindelijk tot aan Carapaterra (in Portugal); werkelijk waar fantastisch!
De landrover gaf een fantastisch gevoel van vrijheid. Ook het slapen in het tentje boven op de landrover is erg goed bevallen.
Tex en Floortje zijn zeer aardig en behulpzaam. Ze hebben ons een zeer welkom gevoel gegeven.
Kortom: een echte aanrader!

Wietske & Sergio 22-06-15 13:39:42

Dag Lex & Floortje,
Wat een mega geslaagde verrassing was het huren van de defender met daktent voor mijn vriend! Wij hebben op en top genoten: van jullie enorme gastvrijheid, de meer dan compleet uitgeruste defender, de prachtige natuur die Andalusie te bieden heeft en jullie geweldige service van begin tot eind!Wij komen zeker terug!!
Groetjes, Wietske & Sergio

jeroen en judith 18-05-15 20:42:49

Hoi Lex en Floortje,
We hebben een super vakantie gehad. 10 dagen natuurschoon in Andalusie, stuwmeren, flamingo's, bergdorpjes, prachtige vergezichten met olijfbomen, graanvelden, klaprozen en geweldige mooie kleuren van de zon. Zoals jullie al aangaven is mei de mooiste maand van het jaar! We hebben met z'n vieren erg genoten van de vrijheid die de Defender bood, werkelijk alles was in de auto aanwezig (koelkast, pannen, kookstel, keuken inventaris, kaarten). De kinderen hebben enorm genoten van de daktent en het Bourgondische leven van de Spanjaarden en wat is het lekker om na al die tapa's gewoon de daktent open te klappen en even siŽsta te houden.
Volgende keer komen we graag weer langs en gaan we richting Tarifa/Cadiz want een ding is zeker je hebt echt een hele lange vakantie nodig om dit deel van Spanje echt mee te maken.
hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en goede zorg.
saludos,
jeroen, judith, isis en floor

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage