Marcel en Anke 30-10-18 14:00:05

Oktober 2018, wij (2 volwassenen) hebben voor 8 dagen de defender gehuurd van Lex en Floortje. Zo zijn we Andalusië gaan bekijken. Lex haalde ons op van Malaga en bij hun thuis, na een heerlijk bakje koffie, kregen we uitleg over de landrover. Die middag zijn we direct vertrokken.Van de meren (El Chorro) naar het noorden van de Sierra Nevada gereden.Vervolgens naar het zuiden van deze Sierra (Capileira). Ook hebben we zeer enge weggetjes gereden met die heerlijke landrover. (Soms doodeng maar de auto is zo sterk....)Via de kust doorgereden tot Gibraltar en toen toch weer de mooie bergen in, in de buurt van Ronda. Geslapen op campings, echt geweldig, via googlemaps kun je campings, parkeerplaatsen, restaurantjes ed heel goed vinden. Vaak waren we de enigen op de camping, hoe spannend. Contact met de locals kregen we juist daardoor, zo leuk. De tent op dak was super en alles wat we nodig hadden zat in de auto. Heerlijk dekbed, fijne kussens en ook de fleecedeken was warm en zacht. Lex en Floortje denken dus overal aan.Koffie drinken in The middle of nowhere kon dus altijd! Het voelt ook zo stoer om met zo’n auto op pad te gaan. Daarnaast is het erg praktisch, de tent is zo op en de koffie is zo klaar. We eindigden weer bij Lex en Floortje thuis, een warm welkom en een warm afscheid.Bedank Lex en Floortje, volgende keer willen we gewoon 3 weken touren!Marcel en Anke

Jansen en van Engelen 07-10-18 17:33:29

Twee weken geleden begon onze reis met de Defender van Lex en Floortje door Andalusie. Deze reis heeft onze verwachtingen overtroffen, wat een belevenis en wat is de Defender compleet aan kampeerspullen (alles is inclusief: van een dekbed en kussens tot een flesje olijfolie)! En waar andere auto's moeite mee hadden qua wegen, konden wij gewoon door. Geweldig om door het binnenland van Andalusie te trekken: Sierra de las Nieves, de omgeving van Ronda, Sierra de Grazalema, Caminito del Rey, El Torcal, Sierra Nevada, de omgeving van Nerja en Montes de Málaga stuk voor stuk prachtige gebieden om te ontdekken met deze Defender.
Lex heeft ons opgepikt bij het hotel waar de de eerste nacht verbleven en op een grote parkeerplaats aan het stand kregen we in alle rust uitleg mbt de Defender en de daktent. Wat een service!Het contact met Lex is zeer prettig, snel en vooraf heeft hij ons erg geholpen en met ons meegedacht mbt overnachting voor de 1ste nacht, boodschappen doen, mogelijke reisroutes, etc.
De laatste nacht hebben we op de Finca van Lex en Floortje gestaan, dat was echt heerlijk: rust, een mooie plek, een zwembad, volop relaxt stoelen en ligbedden. We konden onze vakantie niet beter afsluiten!
Kortom, meer dan een aanrader! Bedankt Lex en Floortje en graag tot een volgende keer!

Sjoerd en Babette 16-09-18 20:05:09

Wij zijn 2 weken weg geweest met 2 personen en Kitegear (2 planken en 5 kites) we hadden een bruiloft in Portugal dus hebben totaal 1500 km afgelegd.
Kitespullen paste allemaal goed en heerlijk geslapen in de tent. Vooral wild gekampeerd en dat kan heel goed met de Park4night app (gratis). Deze app geeft alle plaatsen aan. Campings,camperplaatsen, parkeerplaatsen maar ook spots in het wild. Echt een aanrader.
Auto, tent en campeerspullen waren top voor elkaar, op snelweg gaat het niet hard maar dat is charme van de Defender. Zou zo weer boeken!

Marieke 30-08-17 22:25:13

Wij zijn met z'n 5en (2 volw. en 3 kids, 7, 9 en 11) het avontuur aangegaan met de Landrover. Na een goede briefing van Lex en de tips genoteerd op de kaart hebben we 3 weken volop genoten van deze vakantie. Alleen al het rijden over de binnenwegen met de Landrover was een feest. Iedere dag even met elkaar om de tafel wie er bovenop de auto mocht slapen (met z'n 3en) en wie in de tent. Het landschap is mooi, de campings prima en er is altijd plek. Dit maakte het heel makkelijk om weer door te reizen. Kortom: een aanrader!

Jorg en Jet 09-07-17 22:48:13

Heerlijk rond gereden in de Defender met daktent van Lex en Floortje. De Defender is compleet ingericht om lekker te kamperen. Ondanks de hitte (was uitzonderlijk in juni) was het s'nachts goed slapen omdat je de tent aan alle kanten kunt opzetten. En wat is het toch leuk om op deze manier Andalusi te ontdekken. Het is een echte aanrader om op deze stoere manier vakantie te vieren. Wij vonden het helemaal Top!! Bedankt Lex en Floortje!

Jorg en Jet 09-07-17 22:47:34

Heerlijk rond gereden in de Defender met daktent van Lex en Floortje. De Defender is compleet ingericht om lekker te kamperen. Ondanks de hitte (was uitzonderlijk in juni) was het s'nachts goed slapen omdat je de tent aan alle kanten kunt opzetten. En wat is het toch leuk om op deze manier Andalusi te ontdekken. Het is een echte aanrader om op deze stoere manier vakantie te vieren. Wij vonden het helemaal Top!! Bedankt Lex en Floortje!

Herman & Jenneke 19-08-16 22:56:24

Van 1 - 18 augustus hebben wij met onze kinderen van 4 en 6 jr 2,5 wk met de defender door Andalusi en Zuid Portugal getrokken. Lex en Floortje zijn erg relaxed waardoor je heel ontspannen kunt beginnen aan de trip. Het was fantastisch!! Cruisen met deze 4x4 icoon met een gangetje van 80-90 over de hoofdwegen of op de slingerachtige bergweggetjes met 40 zorgt dat je echt onthaast en geniet van de omgeving. We sliepen met zn vieren in de daktent; de kinderen vonden het geweldig. De omgeving Ronda, meer van Ardales, Tarifa, Lagos (Portugal) en Sevilla was schitterend. Top vakantie! Lex & Floortje bedankt! groet, Herman & Jenneke kids.

Jaap en Lot, Reisverslag April 30-04-16 17:55:24

Wij besloten de oude route naar Colmenar te nemen, die vanaf Plaza Olietas begint. Het was een prachtige route, waarbij je meteen aan de slag kunt in de 4x4 ! Het wegnummer van deze route is A 7000 en begint in het noorden van Malaga. In Colmenar hebben wij heerlijk gegeten bij restaurant Belen, rechts van de weg, bij binnenkomst in het dorpje. Uiteindelijk reden wij naar Granada om uit te komen op de stadscamping, aan de Av. de Juan Pablo II. Een prima en rustige camping, iets ten NW van het oude centrum. Voor de deur is een bushalte. In een paar minuten sta je in het oude centrum. Tegenover de hoofdingang van deze camping is een arcade met een barretje waar je voor een paar euro een uitstekend ontbijt hebt. Tegenover deze arcade is een enorme shopping mall met een reuze supermarkt, waar werkelijk alles te koop is.Na twee dagen Granada trokken wij de Sierra Nevada in. Wij hebben even de sneeuw aangeraakt en vervolgens naar Ronda gereden. Aan de zuidkant van Ronda is, twee km buiten het centrum, een uitstekende camping. Ook in Ronda zijn we twee dagen geweest; er is van alles te zien!Na Ronda zijn wij via Jerez de la Frontera naar La Ballena aan de kust gereden. Daar is een prima camping, aan het strand: "Playa Aguadulce". De zee is leuk, de omgeving minder. Een dag later reden wij langs de kust naar El Puerto de Sta. Maria, een oud havenplaatsje. Aan de zuidzijde is een grote camping, weer aan het strand. "Plata Las Dunas S Anton". Het is een zeer grote camping met veel voorzieningen en een zeer strenge bewaking. Het stadje is prachtig en je kunt er heerlijk (vis) eten. Ook is er een uitstekende cocktailbar. Via Arcos de La Frontera en Zahara reden wij (weer) naar Ronda. Wij namen de kleine smalle weggetjes, die prima waren te doen met de Landrover. Wij kozen ook voor zoveel mogelijk wegen door de natuurparken. De laatste avond sliepen wij op de camping in Ardalales, aan het meer: Camping Marque Ardales. Circa 1 km. van deze (eenvoudige) camping een restaurant met een prachtig uitzicht.

Lot en Jaap 30-04-16 17:52:29

Half april 2016 arriveerden wij op de luchthaven van Malaga. Zoals afgesproken stond Lex ons op te wachten met de Landrover, waarna wij naar de finca van Lex en Floortje reden. Na een welkomstdrankje volgde de uitleg over de daktent en daarna een heerlijk 3-gangen diner. Moe en voldaan gingen wij, voor het eerst van ons leven, slapen in een daktent.De volgende ochtend kregen wij een prima ontbijt geserveerd van Lex. Na enkele praktische tips vertrokken wij. Acht dagen later later moesten wij de Landrover weer terugbrengen naar Floortje en Lex. Wij vonden het een heerlijke vakantie met mooie natuur, veel (roof)vogels en vooral aardige mensen. Natuurlijk ook heerlijk eten en lekkere wijnen ! Floortje en Lex zijn "warme" mensen en wij hebben, met hun Landrover, een heerlijke vakantie gehad.

Hella en Michael 14-10-15 15:54:47

Wij hebben net een supervakantie achter de rug, waarin we op de eerste en laatste dag in de Graziella hebben verbleven en 13 dagen door Andalusie hebben gezworven met de Landrover met daktent. Wij waren niet zulke ervaren kampeerders, maar hebben het nu helemaal ontdekt. Prachtige en diverse landschappen, heerlijk eten en drinken en de totale vrijheid voelen van 'gaan en staan' waar je wil. En wat zijn jullie een leuk en lief gezin met elkaar, Lex, Floortje en de meiden! We hebben genoten van jullie gezellige zorgzaamheid; leuke gesprekken, heerlijk eten en drinken, top-ontbijt en supertips om Andalusie te verkennen! Dankjulliewel!

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!