Jeroen, Isolde & kids 22-08-11 09:17:25

Hallo Floortje & Lex,
Nog even een berichtje om jullie ontzettend te bedanken voor een heerlijke vakantie!!
Twee weken rondrijden met de Defender & tent was super! Heel relaxte manier van reizen, heerlijke temperatuur, prachtige omgeving en een tent die in 1 minuut staat is een luxe
Dank jullie wel voor de hartelijke ontvangst! Voor ons begon de vakantie direct bij aankomst.
En nu is het sparen voor een eigen Defender ;-)
Tot ziens in het mooie Andalusie!!
Lieve groeten, Isolde, Jeroen & kids

Yvonne 08-08-11 13:20:30

Hola Lex en Floortje, inmiddels weer terug in het veel te kille Nederland..., wat hebben wij genoten van het mooie en warme Andalusie! We hadden een heerlijke mix van mooie steden, natuurgebieden en stranden. De Discovery was een genot om mee te rijden, zeer comfortabel met gelukkig een goed werkende airco en de kampeeruitrusting was zeer compleet. We denken met heimwee terug aan de zwoele nachten voor ons tentje, starend naar de sterren! Veel succes verder met jullie activiteiten, groetjes Yvonne en Tim

Maartje 09-06-11 18:54:16

Hallo Floortje en Lex,
We willen jullie erg bedanken voor de leuke tijd die we bij jullie hebben doorgebracht. Het slapen in de Tipi was geweldig, 's avonds in het maanlicht voor de tent met een glas wijn en genieten van het geluid van de krekels. We hebben jullie zwembad ook optimaal gebruikt, ook 's avonds. We reden voor het eerst in een Defender, wat een ervaring! We mochten ons even Koning van de weg voelen. En Floortje, de workshop sieraden maken was een leuke afwisseling, we dragen met zeer mooie herinneringen bijna dagelijks de armbanden en ketting.Groetjes en hopelijk tot volgend jaar, Maartje en Annelinde

Arno 25-05-11 13:39:36

Hi Lex, Hartelijk dank voor een fantastische dag. Een perfect manier om Andalusië te ontdekken, dat doen we zeker nog eens een keer!!

niko en ans boon 23-05-11 21:37:48

Vandaag hebben wij genoten van het prachtige Andalusische land. We werden door Lex opgehaald met de stoere landrover. Rijdend door de Guadalhorce vallei, wijs hij ons op de unieke vergezichten. Aangekomen bij El Chorro, zagen wij het indrukwekkende merengebied met de schitterende turquoise kleur. De wandeling door de mooie dennenbossen was heerlijk en zeer afwisselend en leidde ons naar de kloof bij de camino del rey. Een machtig schouwspel. We sloten deze prachtige dag af met een goed verzorgde pick-nick aan het meer. Een absolute aanrader om dit gebied te ontdekken met begeleiding van zoŽn enthousiaste en bekwame gids. Lex bedankt!.

Anna Reisner 16-05-11 12:34:40

Hoi Lex en Floortje,
Wat leuk dat we getuige mochten zijn van het opzetten van de Tipi tent. Nog leuker dat we direct die nacht erna er een nacht in konden slapen. Super!Verder natuurlijk erg van Casita 7 genoten. De tips van Lex en de wandeling in de bergen waren ook erg fijn.Volgende keer weer. Dan denk ik dat we ook de mooie witte Landrover huren voor een paar dagen,
Lieve groetjes, John en Anna

Marinus Hoogendoorn 03-03-11 01:38:30

Beste Floortje en Lex,
Ook wij hebben een fantastische week achter de rug. Alles was perfect. Jullie gastvrijheid, de stoere Defender, het landschap en ook het weer was schitterend. Genieten van het gevoel van vrijheid en rust zo buiten het seizoen in de binnenlanden. Mooi stekkjes om in de vrije natuur te overnachten. 's Morgens wakker worden hoog boven stuwmeren met tientallen kilometers uitzicht over een vallei. (Noord van La Garganta del Chorro). Of met vriezend weer buiten slapen op de sneeuw van de Sierra Nevada, en de Grote Beer, als je je af en toe omdraait, boven je compleet rond te zien gaan. En dan weer midden tussen de op vrijdagavond uitgaande Spaanse families super gezellig in El Palo tapa's te eten. (Viva Maria). Dit alles en nog veel meer beleefden wij dank zij jullie in een kleine week. Geweldig, en uniek.
Floortje en Lex, heel hartelijk dank en graag tot ziens.
Jan en Marinus Hoogendoorn

Mark en Angela 03-01-11 12:02:53

We hebben een super Kerstvakantie gehad in Andalusie dankzij jullie Landrover en de perfect uitgezette route langs authentieke B&B's! Erg fraai was de besneeuwde Sierra Nevada en Granada, we hebben zelfs nog kunnen skieen. Een hoogtepunt was zeker ook het Oudjaars feest in Coin. Het gekste feest dat we ooit hebben meegemaakt, carnaval in het groot met erg veel champagne. Alvast suggesties voor leuke B&B's voor Kerstvakantie 2011?
Grtz Mark

Mark en Angela 03-01-11 12:02:27

We hebben een super Kerstvakantie gehad in Andalusie dankzij jullie Landrover en de perfect uitgezette route langs authentieke B&B's! Erg fraai was de besneeuwde Sierra Nevada en Granada, we hebben zelfs nog kunnen skieen. Een hoogtepunt was zeker ook het Oudjaars feest in Coin. Het gekste feest dat we ooit hebben meegemaakt, carnaval in het groot met erg veel champagne. Alvast suggesties voor leuke B&B's voor Kerstvakantie 2011?
Grtz Mark&Angela

Tom & Sue 14-12-10 10:23:11

Hi guys,
Just want to thank you for the great holiday we had. We were very impressed by the beauty of the andalucian landscape, a kind of small South Africa, especially in combination with this way of travelling. We visited many national parks and sierra's, no lions, no giraffes on the campsites but we felt like adventurers. The suggestions you gave us for possible routes were more than welcome. It was a pleasure to drive the Laro and to sleep in the Overland rooftent. And last but not least, thanks for your hospitality!
Tom and Sue

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage