Mark en Angela 03-01-11 12:02:53

We hebben een super Kerstvakantie gehad in Andalusie dankzij jullie Landrover en de perfect uitgezette route langs authentieke B&B's! Erg fraai was de besneeuwde Sierra Nevada en Granada, we hebben zelfs nog kunnen skieen. Een hoogtepunt was zeker ook het Oudjaars feest in Coin. Het gekste feest dat we ooit hebben meegemaakt, carnaval in het groot met erg veel champagne. Alvast suggesties voor leuke B&B's voor Kerstvakantie 2011?
Grtz Mark

Mark en Angela 03-01-11 12:02:27

We hebben een super Kerstvakantie gehad in Andalusie dankzij jullie Landrover en de perfect uitgezette route langs authentieke B&B's! Erg fraai was de besneeuwde Sierra Nevada en Granada, we hebben zelfs nog kunnen skieen. Een hoogtepunt was zeker ook het Oudjaars feest in Coin. Het gekste feest dat we ooit hebben meegemaakt, carnaval in het groot met erg veel champagne. Alvast suggesties voor leuke B&B's voor Kerstvakantie 2011?
Grtz Mark&Angela

Tom & Sue 14-12-10 10:23:11

Hi guys,
Just want to thank you for the great holiday we had. We were very impressed by the beauty of the andalucian landscape, a kind of small South Africa, especially in combination with this way of travelling. We visited many national parks and sierra's, no lions, no giraffes on the campsites but we felt like adventurers. The suggestions you gave us for possible routes were more than welcome. It was a pleasure to drive the Laro and to sleep in the Overland rooftent. And last but not least, thanks for your hospitality!
Tom and Sue

eelco & fleur 23-09-10 15:22:20

Hoe verrassend en heerlijk was het om met de laro door Andalusie te rijden, het beviel nog veel beter dan we ons hadden voorgesteld! We voelden ons heel stoer en het was toch een beetje onze eigen auto voor 2 weken. Met oa tips van jullie hebben we een prachtige rondreis gemaakt met een goede mix van landschappen, bergen, zee, dorpjes, steden, etc. etc. De daktent was zeer eenvoudig en goed om in te slapen, ook al stonden we praktisch elke nacht ergens anders. Met pijn in ons hart moesten we de defender weer teruggeven...dus mochten jullie nog een keer een 'oppas' nodig hebben Succes met jullie nieuwe projecten en hopelijk tot ziens!

Brenda Steens 07-07-10 14:34:52

Beste Lex en Floortje,
We wilden altijd al een keer in een Defender rijden en nu ook nog eentje met een tent op het dak! Het was fantastisch en we voelden ons echte vrijbuiters. We houden de ontwikkelingen m.b.t. de kampeerauto in de gaten, je weet maar nooit... Nogmaals bedankt voor de goede zorgen (transport vliegveld, huisje en een heerlijk ontbijt).
Groeten,
Hans en Brenda

Jasper en Mirjam 02-11-09 15:54:11

Hoi Lex en Floortje,
24 uur geleden reden we nog door de bergen met jullie super auto, en nu weer terug in Nederland, wat een contrast.....
Wij hebben het super naar ons zin gehad met de defender en daktent, een hele leuke manier van reizen. Alles was ook super geregeld door jullie, we werden opgehaald en gebracht naar het vliegtuig en omdat het al laat was toen we aankwamen stond de laro alvast op een camping zodat we die niet in het donker hoefde te gaan zoeken. Heel fijn. Wij hebben ook nog nooit zo'n complete en toch zinvolle campeeruitrusting mee gehad!
Wij vonden het heel leuk om door al die mooie en grootse natuur te rijden waar je soms niemand tegen komt tot je op eens weer zo'n wit bergdorpje voor je ziet waar de tijd een beetje stil lijkt te staan. De diversiteit was groot, vanuit de bergen ook zo weer op het strand of aan een meer, wij hebben genoten en willen jullie daar nog eens hartelijk voor bedanken!
groetjes Jasper en Mirjam
(geniet van de nl mayo

Wietske en Xander 01-11-09 16:35:46

Hoi Lex en Floortje,
We willen jullie nog bedanken voor jullie gastvrijheid. We hebben een heerlijke nazomer gehad in Andalusie. En het comfortabele huisje, het zwembad en jullie gastvrijheid heeft daar zeker aan bijgedragen! Als we nog een keer die kant opkomen zullen we zeker bij jullie aanbellen.
Groetjes en veel succes met jullie avontuur in het zonnige zuiden. Wietske en Xander

Pieter en Lien 29-06-09 21:55:35

Vervolgens waren wij voor 3 weken de nieuwe bewoners van de Defender met daktent. Het is beslist een aanrader voor mensen die van avontuur houden. En van de zon, tapas en de overweldigende natuur van Andalusie. Het is echt schitterend om de nacht te zien vallen vanuit je bed op hoogte en de krekels of de zee te horen op de achtergrond. Gevoel van vrijheid. De gastvrijheid van Floor en Lex hebben wij zeer gewaardeerd en de transfer van en naar het vliegveld was heel comfortabel. Kortom, de foto's zeggen misschien wel meer. Lieve groet van Pieter en Lien en tot weer.

Bart en Angelique 02-06-09 19:05:03

Hoi Lex en Floortje,
Begin mei hebben we voor 2 weken de defender gehuurd met daktent. Zoals we jullie persoonlijk ook al hebben gezegd was het heerlijk om met deze stoere auto in Andalusie rond te trekken. Wij vinden het een prachtige manier van reizen, camperen en vrij zijn. We willen jullie ook hartelijk bedanken voor de gastvrije ontvangst en het feit dat jullie ons ' s nachts nog opgehaald hebben van het vliegveld. De volgende ochtend zijn we, na een heerlijk ontbijt buiten op het terras, vertrokken om Andalusie te verkennen. Het is een prachtige afwisselende streek, ideaal voor natuur liefhebbers/wandelaars en niet te vergeten voor de lekkerbekken. We komen zeker nog eens terug omdat we natuurlijk lang niet alles hebben kunnen bekijken. Lex en Floortje, groetjes van ons en succes met jullie bedrijf! Bart en Angelique

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!