Nadine 26-07-14 09:47:00

Lieve Angela & Maurice, Jouw verjaardag Angela (en niet je 36ste dat mag je willen,haha) was weer een succes. De kids hebben zo onwijs genoten en willen heel graag nog eens. Dewi heeft het nog steeds over die emmer water die omdraaide toen zij er net onder stond! Noëmi vond de verkeerstuin helemaal geweldig en natuurlijk dat water he, dat trekt! Het was weer op en top verzorgd met genoeg drinken en (gezond) snoepen. Wat hadden jullie er weer een werk van gemaakt!Alles daarheen sjouwen, respect hoor! We hopen je lekker geniet van al je kadootjes! Het was een topdag!Super bedankt! dikke kus van Dewi & Noëmi


Reactie:
Lieve Nadine,Mario,Dewi en Noemi,

Wij hebben ook een superdag gehad, we hebben helaas niet met iedereen kunnen meelopen.
Maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb super genoten van alle kado s en natuurlijk met z'n allen genoten van jullie heerlijke taart.

De mama van Daniël 02-02-11 18:06:48

Lieve Angela maurice en de kids,
Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor de inzet en de liefde die jullie geven voor de kids.
We zijn mega blij met jullie!
liefs Rich, Deb & Daniël


Reactie:
Dank jullie wel we doen t met liefde, en zijn erg trots op alle lieve reacties.

Nadine 27-12-10 20:25:10

He Angela, Maurice en kids,
Ik hoop dat jullie lekker van het weekend genoten hebben, dat hadden jullie dik verdiend! we hadden al een kerstkaartje en bal gegeven maar langs deze weg wil ik jullie bedanken voor alles wat jullie al voor ons gedaan hebben de afgelopen maanden. Onze smurfies die voor het eerst zijn blijven slapen en wat prima ging!! Jullie tips en meedenken!! Wat een wirwar van regels en regeldingen wat jullie helpen ontwarren! De opvang van de kids maar ook alles wat jullie met ze ondernemen. Het was heel leuk om te zien hoe lief ook Maurice met die kleintjes omging, ook hij gaat er echt in op, helemaal top! Bedankt voor ALLES!! Volgend jaar hopen we nog lang van jullie te mogen meegenieten!! We wensen jullie dan ook alle geluk en een gezond en spetterend 2011!!!

Nadine 04-12-10 14:23:52

He Angela,
Wat hadden jullie er veel werk van gemaakt en wat waren er veel kindjes, erg leuk! De sinterklaas deed het heel gaaf en zag er heel mooi uit!Ook de pietjes waren erg leuk!! Om dan ook nog maar even de kadootjes te noemen! Met geduld en zorgvuldig uitgezocht! Zoals verwacht ging Noëmi met haar zandkasteelboek naar bed, Dewi kon haar koffertje wel laten staan maar lief vanmorgen gelijk er weer mee te spelen, net zoals haar portomonnee. Ze wilde er centjes in, chocoladecentjes uit haar schoen gegeven, kon ze om lachen! Heel erg bedankt voor alle genomen moeite en de hoeveelheid wat er was aan snoepgoed, kleurplaten, maskers, drinken enz. Dikke gouden veer en een 10!!!!


Reactie:
Dank je wel voor de leuke reactie ik ben blij dat ierdereen genoten heeft.
Hier doen we het voor een leuke dag voor de kinderen verzorgen.

Fam. Feelders 28-10-10 17:21:18

Hallo Angela, Maurice en kids.
Ik had deze site en jullie nieuwsbrief natuurlijk al 'n maandje terug gelezen, maar vandaag nog 'ns terug gekeken. (Het leek al weer zo lang geleden, we zitten met smart op de volgende nieuwsbrief te wachten )
Merijn komt nu een maand bij jullie over de vloer.
Het doet mij érg deugd hem altijd lachend te zien als ik 'm ophaal. Van zo'n kleine kun je natuurlijk nog niet veel 'horen', hoe het is gegaan.
Maar hij ziet er altijd tevreden uit, en dat stelt me gerust.
Ik kan jullie ook niet vaak genoeg zeggen hoe ik het waardeer en prettig vind dat het voor jullie geen enkel punt is dat wij zo'n wisselend rooster hebben, en regelmatig tussentijds dingen veranderen, al hadden we dit bij het contract tekenen al aangegeven.
Maar ik vind het érg fijn en het stelt me gerust.
Ook vind ik het super stoer hoe jullie eigen kinderen begaan zijn met de oppas-kids. Ik zie ze altijd leuk spelen, en zijn érg behulpzaam.
Schattig om te zien!
Merijn lijkt ook altijd erg op zijn gemak te zijn bij Maurice, erg fijn.
Zo te lezen (in nieuwsbrief) kan/ kunnen Merijn, en wij natuurlijk ook, nog héél lang genieten van jullie opvang. Daar zijn we érg blij mee
Groetjes Melissa en Jeroen


Reactie:
Hoi Melissa en Jeroen,

Wij zijn ook erg blij dat we merijn mogen opvangen het is een schatje.
Daarbij zijn we erg blij met het vertrouwen dat jullie in ons stellen het is niet niks zomaar je kind ergens achter laten.
We hopen nog lang op hem te mogen passen.

Groetjes angela maurice en de kids

Mama Nadine 20-10-10 19:46:55

He Angela en Maurice, Onze kids zijn nog in de wenfase maar het gaat super!Jullie hebben echt je leven ingericht op die ukkies, jullie praten er ook heel liefdevol over en niets is te gek.Je gaat niet verhuizen he nu het huis te klein lijkt te worden!! Het ontvangst in de volle hal zal moelijk worden als het kouder wordt, bestel maar gauw van die blauwe smurfensloffies! Kunnen de kids binnen in en uitgepakt worden.We spreken snel weer een datum af! Groetjes van mama Nadine en natuurljk de smurfies Dewi en Noemi!
P.s. ze vonden ballorig geweldig!! Dewi zei dat ze ook een ijsje had gehad? Haha, je kan niets stiekem doen hoor, ze vertelt alles (als het klopt)


Reactie:
Hoi Nadine,

Geweldig dat ze het zo naar hun zin hebben gehad en ja het ijsje dat klopt, was tenslotte dagje uit,

ingrid jerphanion 28-09-10 18:34:43

We hebben net de nieuwsbrief gelezen....... ook die ziet er super uit, heel erg leuk .

Liefs Steef en Ingrid


Reactie:
Dank je wel, we zijn erg blij met de leuke reacties.

Liefs Angela en Maurice

ingrid jerphanion 28-09-10 13:56:59

Hoi hoi

Wauw, de site ziet er heel erg mooi uit . We zijn ook heel blij dat Lyam het zo naar zijn zin heeft bij jullie en dat je zo duidelijk geniet van de kindjes.

Liefs Steef en Ingrid


Reactie:
Dank jullie wel lyam is ook een schat van een kereltje.
We doen dit met erg veelplezier en hopen nog lang van hem te kunnen genieten.
Liefs Angela en Maurice

Wendy Henskens 28-09-10 13:12:05

Hoi Angela en Maurice,
De site ziet er hartstikke leuk uit,hoef je niks aan te veranderen
Ik ben hartstikke blij dat ik jullie heb gevonden,Naomi heeft het erg naar der zin bij jullie en als we s'ochtends de deur uit gaan word ze helemaal blij (alsof ze het weet)haha
Groetjes Wendy en een knuf van Naomi


Reactie:
Wat ontzettend lief wij zijn ook erg blij dat Naomi bij ons komt t is een schatje.

Maurice 24-09-10 20:53:13

Ziet er top uit hoor!


Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies