Debby, Kevin, Teun en Daan 13-02-19 20:04:04

Na geboortekaartjes die zijn gebaseerd op het behang van de kamertjes van de jongens nu ook voor beiden een fantastisch beschilderde kist. Nogmaals dank Anita voor jouw geweldige vakwerk en creativiteit!

Noortje Ghielen 13-04-18 13:43:31

Super mooie opbergkist gekregen voor ons meisje Flore! We zijn er heel blij mee. Anita levert echt vakwerk af. Heel goed nagemaakt van het geboortekaartje en netjes afgewerkt. Bedankt!

Gerwin Krijnen 21-02-17 09:06:51

3 weken geleden heb ik mijn neefje, broer en schoonzus blij mogen maken met een grote handbeschilderde geboortekist. Ze zijn er erg blij mee! Bedankt Anita dat je de kist zo mooi hebt beschilderd, fijn dat we goed konden overleggen over de ideeën, om tot deze mooie kist te komen!

Marco en Diana Reijnen-Feuler 03-05-16 15:00:00

Lieve Anita,
Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat je ons tijdens onze bruiloft verraste met een super mooie kist aan de hand van onze trouwkaart. We hebben hem meteen in gebruik genomen om alle herinneringen aan deze onvergetelijke dag in te bewaren en zijn er nog steeds super blij mee.
Anita, we zijn super trots op al je mooie creaties die je tot nu toe allemaal gemaakt hebt en hopen dat je nog erg veel mensen blij mag maken met je creativiteit.
Liefs,Marco en Diana


Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies