Sara Cauvain 04-12-07 13:27:29

We stopped off on our way home to England. I purchased a beatufil baby doll from the new collection of Ashton Drake. The doll is absolutely stunning and is a great puchase for my collection. I will be back next year to purchase another. The staff in the store are extremley helpful.

Thank you

Truus 17-09-07 17:34:14

Hoi Anita
Was dit week-end voor de eerste keer in jouw prachtige poppenwinkel. Ik heb mij ogen uitgekeken, wat heb ik genote. Ik ben heel blij met mij pop, en kom gauw nog een andere kopen.

Gr. Truus

kirsten 27-08-07 19:50:24

Hallo!

Ik vind jullie poppen echt super mooi en lief!!
Ik woon niet zo dicht bij jullie winkel,
dus mijn vraag is kunnen jullie de prijzen geven wat in ong. kosten?

Alvast bedankt!

Groetjes Kirsten

Namby Pamby 22-08-07 18:26:42

Hoi,

Bij toeval kwam ik op deze website terecht, wat leuk het fotoalbum met al die blije mensen met een pop! Dit leek mij dan ook de beste plek voor een oproepje aan de poppenmoeders en vaders. Ik zal me even voorstellen;

Mijn naam is Namby Pamby en ik ben op zoek naar vrouwen, misschien ook wel mannen die nog levendige herinneringen hebben aan hun pop. Aan hen wil zij vragen of ik een klein interview mag afnemen. De verhalen( met eventueel een kinderfoto met pop) komen in verkorte vorm op deze website (zie hieronder).

Ook ben ik bezig met een project "zwerfpoppen", ik hoop dat u een kijkje neemt op mijn website:

http://www.nambypamby.nl

groetjes Namby Pamby

Mevr. D'Hondt 27-07-07 14:11:27

Anita ik hoorde van je man, dat verleden week je moeder is overleden. Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze verdrietige tijd.
Wij komen zoals ik al aan de telefoon vertelde volgende week weer naar jullie toe, om een of meer mooie nieuwe aan mijn verzameling toe te voegen.

Carla Beurskens 23-06-07 14:00:08

Hoi Lieve Anita

Wat ben ik weer blij, met mijn allernieuwste aanwinsten. Ze passen perfekt bij de rest van mijn kollektie. Maar ik was een beetje overdonderd door de enorme kollektie die jullie hebben op dit moment. En zoveel nieuwe kunstenaars, ik wist niet wat ik zag.
Nou Anita ik ga weer gauw genieten, en zie je binnenkort wel weer. Carla

Janieta 05-06-07 17:19:40

Hallo Anita,

Zie hier een zéér tevreden klant. Ik heb zojuist de pop Katie van jou mogen ontvangen én ze is MOOI!!!
Ook heel echt...je wordt een beetje stil van, als je begrijpt wat ik bedoel... Ik heb een jongens tweeling van nu elf en in de pop zie ik het moment na een echte geboorte "gevangen". Mijn kinderen kan en wil ik niet vast houden, maar in zo'n pop kan ik een gedeelte van hen "bewaren"... Buitengewoon prachtig!

Ik heb je verder nog om een prijsopgaaf gevraagd voor twee korven met standaards, maar kan Katie überhaupt wel in zo'n korf? Ze is natuurlijk "statisch" in een liggende positie. Wordt dat wel behouden in zo'n korf. Graag jouw reactie. Ook mijn andere pop heeft namelijk een statisch liggende houding.

Met vriendelijke groet,

Janieta Spoelstra
Ureterp.

Paula Tenfelde 01-06-07 19:14:44

Anita heb jij nog een kaya van monika gerdes op voorraad, wij willen a.s. zondag naar jou toekomen.laat me even iets weten, en kun je hem voor mij reserveren. gr. paula

Chantal 01-06-07 19:07:54

Hoi Anita
Ben vanmiddag weer heerlijk geslaagd in jouw fantastische "Poppenparadijs" Meid wat heb jij toch een keuze. Maar ja,na van half twaalf tot half drie je winkel lekker op z'n kop te hebben gezet, ging ik toch maar mooi met drie beauty's de deur uit. Michelle, Mariska, en Puppi, hebben inmiddels al een leuk plekje gevonden.
Lieverd, bedankt voor je geweldige service, en je ziet me weer gauw.
Chantal uit Dronten.

Francis Claveaux 26-05-07 20:00:24

Hallo Anita en Bert,
Geweldig dat het gastenboek het weer doet. Het was altijd zo fijn om het weer eens door te kijken, met al die tevreden berichtjes erin. Iedereen die weer blij is als zijn of haar pop toegestuurd was of dat ze bij jullie in de winkel op visite waren geweest. Hartstikke leuk.
Groetjes en tot ziens of horens, Francis

<< < 12 13 14 15 16
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand