Ilse 15-01-22 19:33:12

Hallo Anita,

Ik ben dol op je boeken. Ik was dan ook zeer verheugd te lezen dat er een nieuw boek is, Een roos voor Roxanne en dat dit te lezen zou zijn met Kobo Plus. Echter vind ik dit boek daar niet terug. Komt dit nog?

Groetjes,

Ilse


Reactie:
Hoi Ilse, wat fijn om te horen dat je zo van mijn boeken geniet! Het e-boek van 'Een roos voor Roxanne' is wat later dan gepland, maar komt a.s. donderdag 20 januari uit. Het zou dan ook meteen op Kobo Plus moeten staan. Veel leesplezier!
Hartelijke groetjes,
Anita

Elly Fraterman 29-04-19 14:40:33

Hallo Anita,

Ik lees je boeken altijd met veel plezier Een ding moet me echter van het hart. Er zitten vaak vervelende taalfouten in, die ik van zo'n goede schrijfster niet verwacht. Bin voorbeeld in het boek Pinguïns & Passie op pagina 128 en 129 "Alle bemanningsleden [ worden ] verzocht. Ik herhaal enz., U zou toch moeten weten dat de juiste zin zou moeten
luiden Alle bemanningsleden wordt verzocht. U was toch niet van plan ze in verzoeking te leiden. Verder kwam ik vaak de zin tegen { ze kon er geen genoeg } van krijgen, Wel een of twee. Het is wel of niet genoeg van iets krijgen. Verder veel succes met schrijven van leuke boeken.
Met vriendelijke groet,
Elly Fraterman.


Reactie:
Beste Elly,

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te lezen dat u mijn boeken leuk vindt.
Taal is een wonderlijk iets. Er zijn vaak meerdere mogelijkheden om iets duidelijk te maken, die verdedigbaar goed zijn. Dat geldt ook voor beide voorbeelden die u noemt. Volgens de website Onze Taal zijn de zinnen 'Alle bemanningsleden wordt verzocht' en 'Alle bemanningsleden worden verzocht' allebei grammaticaal juist. En dat is ook het geval met: 'Ze kon er geen genoeg van krijgen' en 'Ze kon er niet genoeg van krijgen.' Beide zinnen zijn correct Nederlands.
Het ligt er dan een beetje aan, wat iemand zelf het prettigst vindt om te gebruiken of waar iemand de nadruk op wil leggen. U kiest dan voor de ene en ik voor de andere mogelijkheid.
Hartelijke groet,
Anita

trijnie forsten 31-08-18 15:12:11

Dag Anita
Ik heb je boek vergeten schande gelezen.
Allereerst viel me op: als slachthuizen glazen muren hadden, was iedereen vegetariër.
Toen ik aan het einde van het boek was (met plezier gelezen) zag ik: dierenhulp zonder grenzen.
Ik wil je bedanken voor de aandacht die je op deze manier geeft aan dit probleem.
Wel ben ik altijd bang dat er honden uit het buitenland gehaald worden om er geld aan te verdienen.
Mijn eigen lieve david bowie is een zwerver uit turkije. Ik was niet op zoek naar een buitenlandse hond, maar Bowie heeft mijn uitgezocht. We konden niet om elkaar heen. Na een zeer moeilijke periode met haar is het een superhond geworden. Ik ben een enomre dierenliefhebber, vooral honden. David Bowie heb ik uit een nederlands asiel gehaald. Nogmaals elk dier wat slecht behandeld wordt moet gered worden, maar blijf af en toe mijn twijfels houden bij honden uit het buitenland. Evenzo heb ik moeite met fokkers, gaat alleen om het geld. Nogmaals dank voor de aandacht die je geeft aan dieren in nood.


Reactie:
Beste Trijnie,
Wat leuk dat je 'Vergeten Schande' met plezier gelezen hebt. En wat fijn om te lezen dat je ook een dierenliefhebber bent en een voormalige zwerfhond een goed huis geeft. David Bowie boft maar!
Het is zoals je zegt: dieren kiezen hun eigen mens uit, die ze vertrouwen.
Ik heb zelf ook een aantal Nederlandse zwerfkatjes een fijn huis kunnen geven en momenteel heb ik twee poesjes uit Lanzarote, die mij daar - toen ik op vakantie was - als 'vrouwtje' hebben uitgezocht.
Ik ben al een aantal jaren Ambassadrice van de Stichting 'Dierenhulp zonder Grenzen'. Dit is een betrouwbare dierenhulp-organisatie waarin alle vrijwilligers hun uiterste best doen om kansloze zwerfdieren een beter leven te geven. DZG heeft een nauw contact met diverse buitenlandse dierenhulp-organisaties en ze steunen ook 'gewone' dierenliefhebbers die in hun buurt voor zwerfkatten of zwerfhonden zorgen. Heel belangrijk zijn ook de sterilisatieprojecten, want hoe minder kansloze dieren er geboren worden, hoe beter. En dan komen er ook wel buitenlandse honden naar Nederland, die dan hier een goed huis krijgen. Ik vind het net als jij heel belangrijk dat kansloze dieren weer een kans krijgen.
Bedankt voor je bericht!
Hartelijke groetjes,
Anita

Ilse 08-07-18 21:04:57

Hoi Anita,

Even laten weten dat ik je boeken helemaal geweldig vind.
Door mijn ziekte ben ik niet altijd in staat om te lezen, maar als het lukt, lees ik vaak boeken van jou en daar word ik zo vrolijk van. Heerlijk om even te kunnen ontspannen en lachen met een leuk en grappig feelgood boek en even niet aan alle ellende te denken.
Cheesecake en kilts is mijn absolute favoriet (ook omdat ik heel graag eens naar Schotland op reis wil, hopelijk komt dat er ooit van als ik beter ben), ik heb nu net Dochter van de zon gelezen en die verdient toch wel een mooie tweede plaats. Ik ga nu in Oostzee romance beginnen, dat wordt ook weer genieten!
Dankjewel of zoals wij in België zeggen 'een dikke merci' voor het schrijven van deze mooie boeken en het opvrolijken en verbreden van mijn kleine wereldje.

Veel liefs,

Ilse


Reactie:
Hoi Ilse,
Wat fijn om te lezen dat ondanks je ziekte toch van mijn boeken kunt genieten!
Ik hoor van meer lezeressen dat ze al lezend alle dagelijkse narigheid even kunnen vergeten en dat vind ik heerlijk om te weten.
Ik wens je heel veel beterschap en nog veel leesplezier met mijn boeken!
Liefs,
Anita

Debbie 25-07-16 21:28:09

Hoi Anita, ben nu sprong naar de liefde aan het lezen. Tot nu toe superleuk boek weer daarna heb ik al je boeken verslonden. Vind je een top schrijfster kan altijd moeilijk een boek van je weg leggen als ik er eenmaal in begonnen ben. Tot nu toe vond ik liefde op de javazee het allerbeste, vaak heel hard moeilijke lachen tijdens het lezen. Wanneer komt de volgende die er op volgt uit?? Groetjes Debbie


Reactie:
Hoi Debbie,
Fijn dat je zo van mijn boeken geniet!
'OOSTZEE ROMANCE', het volgende deel in de serie over Cruiseschip Cupido komt binnenkort rond 23 augustus uit. Misschien zelfs al ietsje eerder. Het ligt nu bij de drukker, dus het is al helemaal af.
Ik heb van het schrijven genoten, dus ik hoop dat jij van het lezen net zo gaat genieten!
Groetjes,
Anita

Coby Schalke 05-04-16 19:03:14

Ik lees je boeken met veel plezier!


Reactie:
Dank voor je compliment, Coby!

corina zuidhoek 23-11-15 12:32:12

hoi anita net je nieuwe boek sprong naar de liefde gelezen heb weer genoten toppie weet je al wanneer deel twee van van het cupido schip uit komt?kijk er erg naar uit


Reactie:
Hoi Corina!
Wat fijn om te horen dat je van Sprong naar de liefde hebt genoten.
Het tweede deel van de Cruiseschip Cupido-serie gaat 'Oostzee Romance' heten en het komt rond 23 augustus a.s. uit.
Groetjes!
Anita

Janny 13-11-15 10:23:16

Hallo Anita.
Net het boek ' liefde op de javazee ' gelezen. Wat een heerlijk boek die me regelmatig liet lachen. Mijn complimenten voor je boeiende boeken waar altijd een vlotte verhaallijn in zit en nooit saai zijn.
Ik kijk nu al met veel plezier uit naar je volgende boeken.
Groetjes
Janny


Reactie:
Bedankt voor je complimenten, Janny!
Super om te lezen!
Groetjes,
Anita

Wil Erkelens 10-09-15 08:26:34

Hallo Anita,
Ik wil je een groot compliment maken met de manier waarop jij een boek weet te schrijven. Ik ben helemaal geen lezer, als ik onderaan een bladzijde ben....oeps ben ik meestal de draad van het verhaal al weer kwijt. Een week of drie geleden liep ik tegen 'Etage te huur' aan en was gelijk verkocht. Wat een super leuke, vlotte en toch spannende manier van schrijven. Ik ben zoals ze dat noemen 'verkocht'. Heb in deze korte tijd al 4 boeken uit en via deze site alle titels opgezocht zodat ik ze allemaal kan lezen. Top! Nog heel veel schrijfplezier dan komt het met ons leesplezier ook wel goed.
Groetjes Wil


Reactie:
Bedankt voor je complimenten, Wil!
Fijn om te lezen dat je zo van mijn boeken geniet!
Groetjes,
Anita

corina zuidhoek 10-08-15 10:11:07

hoi anita bedankt voor je berichtje ik ga het boek zeker bestellen kan niet wachten. groetjes corina


Reactie:
Leuk om te lezen dat je zin hebt in het boek, Corina!
Ik wens je alvast veel leesplezier.
Groetjes!
Anita

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage