trijnie forsten 31-08-18 15:12:11

Dag Anita
Ik heb je boek vergeten schande gelezen.
Allereerst viel me op: als slachthuizen glazen muren hadden, was iedereen vegetariër.
Toen ik aan het einde van het boek was (met plezier gelezen) zag ik: dierenhulp zonder grenzen.
Ik wil je bedanken voor de aandacht die je op deze manier geeft aan dit probleem.
Wel ben ik altijd bang dat er honden uit het buitenland gehaald worden om er geld aan te verdienen.
Mijn eigen lieve david bowie is een zwerver uit turkije. Ik was niet op zoek naar een buitenlandse hond, maar Bowie heeft mijn uitgezocht. We konden niet om elkaar heen. Na een zeer moeilijke periode met haar is het een superhond geworden. Ik ben een enomre dierenliefhebber, vooral honden. David Bowie heb ik uit een nederlands asiel gehaald. Nogmaals elk dier wat slecht behandeld wordt moet gered worden, maar blijf af en toe mijn twijfels houden bij honden uit het buitenland. Evenzo heb ik moeite met fokkers, gaat alleen om het geld. Nogmaals dank voor de aandacht die je geeft aan dieren in nood.

Ilse 08-07-18 21:04:57

Hoi Anita,

Even laten weten dat ik je boeken helemaal geweldig vind.
Door mijn ziekte ben ik niet altijd in staat om te lezen, maar als het lukt, lees ik vaak boeken van jou en daar word ik zo vrolijk van. Heerlijk om even te kunnen ontspannen en lachen met een leuk en grappig feelgood boek en even niet aan alle ellende te denken.
Cheesecake en kilts is mijn absolute favoriet (ook omdat ik heel graag eens naar Schotland op reis wil, hopelijk komt dat er ooit van als ik beter ben), ik heb nu net Dochter van de zon gelezen en die verdient toch wel een mooie tweede plaats. Ik ga nu in Oostzee romance beginnen, dat wordt ook weer genieten!
Dankjewel of zoals wij in België zeggen 'een dikke merci' voor het schrijven van deze mooie boeken en het opvrolijken en verbreden van mijn kleine wereldje.

Veel liefs,

Ilse

Debbie 25-07-16 21:28:09

Hoi Anita, ben nu sprong naar de liefde aan het lezen. Tot nu toe superleuk boek weer daarna heb ik al je boeken verslonden. Vind je een top schrijfster kan altijd moeilijk een boek van je weg leggen als ik er eenmaal in begonnen ben. Tot nu toe vond ik liefde op de javazee het allerbeste, vaak heel hard moeilijke lachen tijdens het lezen. Wanneer komt de volgende die er op volgt uit?? Groetjes Debbie


Reactie:
Hoi Debbie,
Fijn dat je zo van mijn boeken geniet!
'OOSTZEE ROMANCE', het volgende deel in de serie over Cruiseschip Cupido komt binnenkort rond 23 augustus uit. Misschien zelfs al ietsje eerder. Het ligt nu bij de drukker, dus het is al helemaal af.
Ik heb van het schrijven genoten, dus ik hoop dat jij van het lezen net zo gaat genieten!
Groetjes,
Anita

Coby Schalke 05-04-16 19:03:14

Ik lees je boeken met veel plezier!


Reactie:
Dank voor je compliment, Coby!

corina zuidhoek 23-11-15 12:32:12

hoi anita net je nieuwe boek sprong naar de liefde gelezen heb weer genoten toppie weet je al wanneer deel twee van van het cupido schip uit komt?kijk er erg naar uit


Reactie:
Hoi Corina!
Wat fijn om te horen dat je van Sprong naar de liefde hebt genoten.
Het tweede deel van de Cruiseschip Cupido-serie gaat 'Oostzee Romance' heten en het komt rond 23 augustus a.s. uit.
Groetjes!
Anita

Janny 13-11-15 10:23:16

Hallo Anita.
Net het boek ' liefde op de javazee ' gelezen. Wat een heerlijk boek die me regelmatig liet lachen. Mijn complimenten voor je boeiende boeken waar altijd een vlotte verhaallijn in zit en nooit saai zijn.
Ik kijk nu al met veel plezier uit naar je volgende boeken.
Groetjes
Janny


Reactie:
Bedankt voor je complimenten, Janny!
Super om te lezen!
Groetjes,
Anita

Wil Erkelens 10-09-15 08:26:34

Hallo Anita,
Ik wil je een groot compliment maken met de manier waarop jij een boek weet te schrijven. Ik ben helemaal geen lezer, als ik onderaan een bladzijde ben....oeps ben ik meestal de draad van het verhaal al weer kwijt. Een week of drie geleden liep ik tegen 'Etage te huur' aan en was gelijk verkocht. Wat een super leuke, vlotte en toch spannende manier van schrijven. Ik ben zoals ze dat noemen 'verkocht'. Heb in deze korte tijd al 4 boeken uit en via deze site alle titels opgezocht zodat ik ze allemaal kan lezen. Top! Nog heel veel schrijfplezier dan komt het met ons leesplezier ook wel goed.
Groetjes Wil


Reactie:
Bedankt voor je complimenten, Wil!
Fijn om te lezen dat je zo van mijn boeken geniet!
Groetjes,
Anita

corina zuidhoek 10-08-15 10:11:07

hoi anita bedankt voor je berichtje ik ga het boek zeker bestellen kan niet wachten. groetjes corina


Reactie:
Leuk om te lezen dat je zin hebt in het boek, Corina!
Ik wens je alvast veel leesplezier.
Groetjes!
Anita

Patricia 08-08-15 10:16:16

Hoi Anita.

Ik heb met veel plezier je stuk gelezen in de Story. Ik heb de meeste boeken van je gelezen. Het boek Xandra heeft het meeste indruk op mij gemaakt. Ik lees heel graag je boeken. Het is voor mij erg ontspannen om jouw boeken te lezen.


Reactie:
Hoi Patricia!
Fijn dat je zo van mijn boeken geniet. En leuk dat je het artikel over mij in de Story gelezen hebt. Het is een mooi verhaal geworden, dat vind ik zelf ook.
Groetjes!
Anita

corina zuidhoek 25-06-15 15:36:24

hoi anita verschijnt het boek sprong naar de liefde ook als een gewoon leesboek? of alleen als ebook? groetjes corina


Reactie:
Hoi Corina,
Goed nieuws!
'Sprong naar de liefde' komt in november a.s. ook als gewoon leesboek uit. Het staat samen met het verhaal 'Dromen van Liefde' in n boek.
Groetjes!
Anita

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!