corina zuidhoek 07-02-15 15:13:49

hoi anita ik heb je nieuwe boek liefde op de javazee gelezen weer een topper van een boek kijk nu al uit naar het tweede deel .ik heb weer bij sommige stukken van het boek in een deuk gelegen van het lachen.gr corina


Reactie:
Fijn dat je zo van Liefde op de Javazee genoten hebt, Corina. Altijd heerlijk om te horen!
Ik ga mijn best doen om van het volgende deel ook weer iets leuks te maken.
Bedankt voor je bericht!
Groetjes,
Anita

Nathalie de Wit-van Bommel 06-01-15 16:10:19

Hallo Anita,

Ben begonnen om jouw boeken te lezen omdat je schrijft in de trant van Leni Saris, waar ik alle boeken van heb. Heb er nu al 3 gelezen en bezig met de vierde.
Mijn complimenten want je schrijft net zo mooi als haar. Ga nu jouw boeken ook sparen. Zou je me alleen kunnen vertellen welke uitgever ik moet hebben om boeken van je te kunnen kopen.
Bij elk boek staat namelijk iedere keer een ander en ik wil mijn verzameling graag aanvullen.
Veel liefs van Nathalie


Reactie:
Hoi Nathalie,
Wat leuk dat je mijn boeken ontdekt hebt en ervan geniet! Altijd heerlijk om te horen!
Op dit moment zijn al mijn boeken verkrijgbaar bij Uitgeverij Cupido. http://www.uitgeverijcupido.nl
Die hebben nieuwe boeken uitgegeven en mijn 'oude' boeken herdrukt.
En wil je een gesigneerd exemplaar of meerdere gesigneerde exemplaren, dan kun je ze ook bij mij bestellen.
Je kunt dan het e-mail contactadres wat op mijn website staat, gebruiken of een mailtje naar Uitgeverij Cupido sturen.
En al mijn boeken zijn ook verkrijgbaar via bol.com en in alle boekwinkels te koop - of te bestellen. En te leen in de bieb.
Veel leesplezier!
Groetjes,
Anita

Boekenmening/Cora van Dijk 03-12-14 16:34:25

Hallo Anita,
Op onze website www.boekenmening.nl is een recensie geplaatst van de onlangs uitgekomen dubbelroman Moeders wil.
Het boek kreeg 4 sterren.
Vriendelijke groet,
Cora van Dijk


Reactie:
Dat is leuk nieuws, Cora.
Dank je wel!
Groetjes,
Anita

;Leny van Galen 07-11-14 10:10:17

Hallo Anita,

Bedankt voor het toesturen van je boeken ik ga ze weer met veel plezier lezen. De verzameling groeit alsmaar. En ik kijk alweer uit naar je nieuwe boek. Fijn weekend Leny


Reactie:
Wat leuk om te lezen dat je verzameling van mijn boeken zo lekker groeit, Leny.
Maar voordat ik net zo'n boekenberg heb geproduceerd als mevrouw Leni Saris, moet ik nog wel een poosje flink doorschrijven.
Heel veel groetjes en een aai voor je katten!
Anita

Joke 20-10-14 15:30:24

Hallo Anita,

Al je boeken al 1 of 2 x gelezen ,maar ik heb een vraag komt het boek Pizza,poezen en passie nog uit.
Had dit gelezen op je site een hele tijd geleden.
Wacht in spanning af.

Vind je boeken helemaal geweldig.

Groetjes joke


Reactie:
Hoi Joke,
Fijn om te lezen dat je zo van mijn boeken geniet!
Ik weet niet of Pizza's, Poezen & Passie nog uitkomt. Ik ben er destijds wel mee begonnen, maar op een of andere manier is het blijven liggen, toen ik een andere uitgever kreeg. Voorlopig ben ik met andere boeken bezig, maar misschien ga ik er in de toekomst weer eens mee verder. Maar het goede nieuws is: binnenkort komt er wel weer een nieuwe aan: Liefde op de Javazee. Dat is nu bijna af en zal waarschijnlijk in januari uitkomen.
Heel veel groetjes,
Anita

Mary-Rose 05-10-14 13:48:49

Hallo Anita,

Er was mij verteld dat jij boeken schreef in de trant van mijn favoriete schrijfster Leni Saris die helaas is overleden.

Heb nu net jou boek ¨Poeslief¨uit en vond het geweldig om te lezen.
Ik heb echter wel een kanttekening. Worden je boeken gecontroleerd op de feiten? Je verteld in het boek een paar keer dat de kat alle 20 nageltjes in je vel zet. Dit kan echter niet, een kat heeft aan zijn achterpoten maar 4 teentjes. Zo kan je nooit meer als 18 nagels in je vel hebben.

Buiten deze opmerking wil ik je laten weten dat ik nu zeker van plan meer boeken van je te gaan lezen.

Vriendelijke groet,
Mary-Rose


Reactie:
Hoi Mary-Rose,
Bedankt voor je berichtje. Mevrouw Saris hoort ook bij mijn favoriete schrijfsters. Zij was destijds zo lief om het eerste exemplaar van mijn tweede roman (Vergeten Schande) feestelijk in ontvangst te komen nemen. Van haar kwam toen net nummer 102 uit. Ongelofelijk hoeveel boeken zij geschreven heeft. Sindsdien correspondeerden wij. Het was een geweldige schrijfster, die nog dagelijks vele duizenden mensen van haar boeken laat genieten.
Mijn boeken worden uiteraard altijd op feiten gecontroleerd. Maar lieve help, ik wist helemaal niet dat een kat maar 18 tenen heeft, het voelt altijd als twintig. Ik ga dit onthouden, weer iets nieuws geleerd. Dank je wel!
Groetjes,
Anita

greanne 10-06-14 21:40:11

Dag Anita,

Erg leuk om met je kennis gemaakt te hebben op de Dierenhulp Zonder Grenzen Dag afgelopen 7 juni te Apeldoorn. Fijn dat je ook zo betrokken bent. En extra leuk omdat ik ook al je boeken heb gelezen. Misschien tot een volgende keer!
Hartelijke groeten,
Greanne Winters


Reactie:
Ik vond het zaterdag ook erg leuk om jou te ontmoeten, Greanne! Het was een fantastische dag! Dierenhulp Zonder Grenzen doet geweldig goed werk en ik ben er trots op dat ik Ambassadrice mag zijn. Ik vond het ontroerend om zoveel gelukkige honden te zien, onvoorstelbaar dat het merendeel van die lieverds hun leven als mishandelde verschoppeling begonnen zijn.
Erg leuk ook om te horen dat je al mijn boeken gelezen hebt.
We komen elkaar bij Dierenhulp Zonder Grenzen ongetwijfeld wel weer tegen.
Groetjes,
Anita

shannon van Eijk 28-12-13 12:08:04

hallo Anita,

ik lees momenteel het boek Cheesecake & kilts. het is voor mijn boekverslag voor school. ik moet daarbij een goede samenvatting van internet halen. ik ben gaan zoeken maar heb het niet gevonden. misschien heeft u iets wat mij daarbij kan helpen?

groeten,
shannon


Reactie:
Hoi Shannon,
Leuk dat je een boekverslag over Cheesecake & Kilts gaat maken. Ik heb helaas geen samenvatting van het boek voor je. Je zou zelf een samenvatting kunnen maken en die later op internet kunnen zetten. Dan heeft een ander er ook iets aan.
Veel leesplezier met Cheesecake & Kilts en veel succes met je boekverslag!
Groetjes,
Anita

Marjanne 25-11-13 13:49:50

Hallo Anita,

ik ben een 17-jaar oude leerling van het VWO (ik zit in de zesde klas) en ik ben bezig met mijn PWS. Ik doe dit over het schrijven van een goede roman, en ik ga me focussen op Chicklits (ik wil heel graag zelf ook boeken uitgeven).
Voor mijn PWS heb ik al veel theorie gevonden voor het schrijven van een boek, maar ik zou heel graag ook iemand uit de praktijk willen vragen. Daarom vraag ik u.

Met vriendelijke groet,
Marjanne.


Reactie:
Hoi Marjanne,
Ik heb je een mailtje gestuurd.
Groetjes,
Anita

Conny van Aalst 25-10-13 09:13:50

Hoi Anita,
Bij mij is het afgelopen zomer begonnen. De verslaving aan jouw boeken. Was met de kinderen in de bibliotheek en nam Lanzarote lover mee omdat wij daar 2 jaar geleden op vakantie waren geweest. Wat een super boek!!! Daarna Leve de liefde en gevaarlijke erfenis, weer toppers. Toen als een zandkorrel in de wind, dreigde even af te haken (ik denk kan nooit een mooi einde worden) maar wat een verrassend einde en weer verkocht aan een boek. Nu bezig in bedrogen liefde en de volgende ligt al klaar op mijn nachtkastje. Een keer ben ik tussendoor overgestapt naar een andere schrijfster omdat je niet meer in de bibliotheek aanwezig was, maar dat doe ik dus nooit meer!!! Voortaan bestellen en zorg ik ervoor dat er gewoon 1 extra ligt. Groetjes van een fan, Conny


Reactie:
Hoi Conny,
Heel erg bedankt voor je leuke bericht. Maakt mijn dag weer helemaal goed! Ik ga mijn best doen om nog veel meer mooie boeken te schrijven.
Groetjes!
Anita

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage