Boekenmening/Cora van Dijk 03-12-14 16:34:25

Hallo Anita,
Op onze website www.boekenmening.nl is een recensie geplaatst van de onlangs uitgekomen dubbelroman Moeders wil.
Het boek kreeg 4 sterren.
Vriendelijke groet,
Cora van Dijk


Reactie:
Dat is leuk nieuws, Cora.
Dank je wel!
Groetjes,
Anita

;Leny van Galen 07-11-14 10:10:17

Hallo Anita,

Bedankt voor het toesturen van je boeken ik ga ze weer met veel plezier lezen. De verzameling groeit alsmaar. En ik kijk alweer uit naar je nieuwe boek. Fijn weekend Leny


Reactie:
Wat leuk om te lezen dat je verzameling van mijn boeken zo lekker groeit, Leny.
Maar voordat ik net zo'n boekenberg heb geproduceerd als mevrouw Leni Saris, moet ik nog wel een poosje flink doorschrijven.
Heel veel groetjes en een aai voor je katten!
Anita

Joke 20-10-14 15:30:24

Hallo Anita,

Al je boeken al 1 of 2 x gelezen ,maar ik heb een vraag komt het boek Pizza,poezen en passie nog uit.
Had dit gelezen op je site een hele tijd geleden.
Wacht in spanning af.

Vind je boeken helemaal geweldig.

Groetjes joke


Reactie:
Hoi Joke,
Fijn om te lezen dat je zo van mijn boeken geniet!
Ik weet niet of Pizza's, Poezen & Passie nog uitkomt. Ik ben er destijds wel mee begonnen, maar op een of andere manier is het blijven liggen, toen ik een andere uitgever kreeg. Voorlopig ben ik met andere boeken bezig, maar misschien ga ik er in de toekomst weer eens mee verder. Maar het goede nieuws is: binnenkort komt er wel weer een nieuwe aan: Liefde op de Javazee. Dat is nu bijna af en zal waarschijnlijk in januari uitkomen.
Heel veel groetjes,
Anita

Mary-Rose 05-10-14 13:48:49

Hallo Anita,

Er was mij verteld dat jij boeken schreef in de trant van mijn favoriete schrijfster Leni Saris die helaas is overleden.

Heb nu net jou boek ¨Poeslief¨uit en vond het geweldig om te lezen.
Ik heb echter wel een kanttekening. Worden je boeken gecontroleerd op de feiten? Je verteld in het boek een paar keer dat de kat alle 20 nageltjes in je vel zet. Dit kan echter niet, een kat heeft aan zijn achterpoten maar 4 teentjes. Zo kan je nooit meer als 18 nagels in je vel hebben.

Buiten deze opmerking wil ik je laten weten dat ik nu zeker van plan meer boeken van je te gaan lezen.

Vriendelijke groet,
Mary-Rose


Reactie:
Hoi Mary-Rose,
Bedankt voor je berichtje. Mevrouw Saris hoort ook bij mijn favoriete schrijfsters. Zij was destijds zo lief om het eerste exemplaar van mijn tweede roman (Vergeten Schande) feestelijk in ontvangst te komen nemen. Van haar kwam toen net nummer 102 uit. Ongelofelijk hoeveel boeken zij geschreven heeft. Sindsdien correspondeerden wij. Het was een geweldige schrijfster, die nog dagelijks vele duizenden mensen van haar boeken laat genieten.
Mijn boeken worden uiteraard altijd op feiten gecontroleerd. Maar lieve help, ik wist helemaal niet dat een kat maar 18 tenen heeft, het voelt altijd als twintig. Ik ga dit onthouden, weer iets nieuws geleerd. Dank je wel!
Groetjes,
Anita

greanne 10-06-14 21:40:11

Dag Anita,

Erg leuk om met je kennis gemaakt te hebben op de Dierenhulp Zonder Grenzen Dag afgelopen 7 juni te Apeldoorn. Fijn dat je ook zo betrokken bent. En extra leuk omdat ik ook al je boeken heb gelezen. Misschien tot een volgende keer!
Hartelijke groeten,
Greanne Winters


Reactie:
Ik vond het zaterdag ook erg leuk om jou te ontmoeten, Greanne! Het was een fantastische dag! Dierenhulp Zonder Grenzen doet geweldig goed werk en ik ben er trots op dat ik Ambassadrice mag zijn. Ik vond het ontroerend om zoveel gelukkige honden te zien, onvoorstelbaar dat het merendeel van die lieverds hun leven als mishandelde verschoppeling begonnen zijn.
Erg leuk ook om te horen dat je al mijn boeken gelezen hebt.
We komen elkaar bij Dierenhulp Zonder Grenzen ongetwijfeld wel weer tegen.
Groetjes,
Anita

shannon van Eijk 28-12-13 12:08:04

hallo Anita,

ik lees momenteel het boek Cheesecake & kilts. het is voor mijn boekverslag voor school. ik moet daarbij een goede samenvatting van internet halen. ik ben gaan zoeken maar heb het niet gevonden. misschien heeft u iets wat mij daarbij kan helpen?

groeten,
shannon


Reactie:
Hoi Shannon,
Leuk dat je een boekverslag over Cheesecake & Kilts gaat maken. Ik heb helaas geen samenvatting van het boek voor je. Je zou zelf een samenvatting kunnen maken en die later op internet kunnen zetten. Dan heeft een ander er ook iets aan.
Veel leesplezier met Cheesecake & Kilts en veel succes met je boekverslag!
Groetjes,
Anita

Marjanne 25-11-13 13:49:50

Hallo Anita,

ik ben een 17-jaar oude leerling van het VWO (ik zit in de zesde klas) en ik ben bezig met mijn PWS. Ik doe dit over het schrijven van een goede roman, en ik ga me focussen op Chicklits (ik wil heel graag zelf ook boeken uitgeven).
Voor mijn PWS heb ik al veel theorie gevonden voor het schrijven van een boek, maar ik zou heel graag ook iemand uit de praktijk willen vragen. Daarom vraag ik u.

Met vriendelijke groet,
Marjanne.


Reactie:
Hoi Marjanne,
Ik heb je een mailtje gestuurd.
Groetjes,
Anita

Conny van Aalst 25-10-13 09:13:50

Hoi Anita,
Bij mij is het afgelopen zomer begonnen. De verslaving aan jouw boeken. Was met de kinderen in de bibliotheek en nam Lanzarote lover mee omdat wij daar 2 jaar geleden op vakantie waren geweest. Wat een super boek!!! Daarna Leve de liefde en gevaarlijke erfenis, weer toppers. Toen als een zandkorrel in de wind, dreigde even af te haken (ik denk kan nooit een mooi einde worden) maar wat een verrassend einde en weer verkocht aan een boek. Nu bezig in bedrogen liefde en de volgende ligt al klaar op mijn nachtkastje. Een keer ben ik tussendoor overgestapt naar een andere schrijfster omdat je niet meer in de bibliotheek aanwezig was, maar dat doe ik dus nooit meer!!! Voortaan bestellen en zorg ik ervoor dat er gewoon 1 extra ligt. Groetjes van een fan, Conny


Reactie:
Hoi Conny,
Heel erg bedankt voor je leuke bericht. Maakt mijn dag weer helemaal goed! Ik ga mijn best doen om nog veel meer mooie boeken te schrijven.
Groetjes!
Anita

Marielle 17-09-13 15:45:58

Hoi Anita,

Heb een paar boeken van je gelezen nu. Leuke boeken! Met veel dieren. Alleen jammer dat eigenlijk alles hetzelfde eindigd....goed.
Misschien een tip voor de volgende reeks? Een verrassing er in?

Groetjes en tot kijk Marielle


Reactie:
Hoi Marielle,
Bedankt voor je reactie. Mijn boeken lopen altijd goed af, omdat de dingen in het echte leven altijd slecht aflopen.

Lezen moet leuk zijn en omdat het fictie is, loopt het in mijn boeken dus altijd goed af!
Groetjes,
Anita

Francien 30-08-13 18:40:14

Hallo Anita,
Ik heb alle boeken van jou gelezen maar dat had ik je al gemaild. Het(laatst geschreven boek Poeslief)heb ik ook al gelezen. Ik vond het heerlijk, het begon niet zo leuk maar dat was gauw anders. Ik beleef jou boeken wanneer ik ze lees zelfs in mijn dromen. Je schrijft fantastisch het is net of dat je erbij bent.
Je bent één van mijn favoriete schrijvers/sters Ik lees ook wel thrillers maar dat is iets heel anders. Nog bedankt voor de bon van Bol.com van 10 euro i.v.m. de prijsvraag. Maar een nieuw boek van jouw gesigneerd vind ik nog leuker.


Reactie:
Hoi Francien,
Ik zal bij de volgende wedstrijden de winnaar laten kiezen tussen een bon en een gesigneerd boek.
In mijn webwinkeltje kan iedereen mijn boeken gesigneerd bestellen.
Ook om cadeau te geven.
Maar jij hebt alles al gelezen, dus daar schiet je nu niks mee op.
Ik ga dus hard aan het werk met mijn volgende boek.
Groetjes,
Anita

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage