greanne 10-06-14 21:40:11

Dag Anita,

Erg leuk om met je kennis gemaakt te hebben op de Dierenhulp Zonder Grenzen Dag afgelopen 7 juni te Apeldoorn. Fijn dat je ook zo betrokken bent. En extra leuk omdat ik ook al je boeken heb gelezen. Misschien tot een volgende keer!
Hartelijke groeten,
Greanne Winters


Reactie:
Ik vond het zaterdag ook erg leuk om jou te ontmoeten, Greanne! Het was een fantastische dag! Dierenhulp Zonder Grenzen doet geweldig goed werk en ik ben er trots op dat ik Ambassadrice mag zijn. Ik vond het ontroerend om zoveel gelukkige honden te zien, onvoorstelbaar dat het merendeel van die lieverds hun leven als mishandelde verschoppeling begonnen zijn.
Erg leuk ook om te horen dat je al mijn boeken gelezen hebt.
We komen elkaar bij Dierenhulp Zonder Grenzen ongetwijfeld wel weer tegen.
Groetjes,
Anita

shannon van Eijk 28-12-13 12:08:04

hallo Anita,

ik lees momenteel het boek Cheesecake & kilts. het is voor mijn boekverslag voor school. ik moet daarbij een goede samenvatting van internet halen. ik ben gaan zoeken maar heb het niet gevonden. misschien heeft u iets wat mij daarbij kan helpen?

groeten,
shannon


Reactie:
Hoi Shannon,
Leuk dat je een boekverslag over Cheesecake & Kilts gaat maken. Ik heb helaas geen samenvatting van het boek voor je. Je zou zelf een samenvatting kunnen maken en die later op internet kunnen zetten. Dan heeft een ander er ook iets aan.
Veel leesplezier met Cheesecake & Kilts en veel succes met je boekverslag!
Groetjes,
Anita

Marjanne 25-11-13 13:49:50

Hallo Anita,

ik ben een 17-jaar oude leerling van het VWO (ik zit in de zesde klas) en ik ben bezig met mijn PWS. Ik doe dit over het schrijven van een goede roman, en ik ga me focussen op Chicklits (ik wil heel graag zelf ook boeken uitgeven).
Voor mijn PWS heb ik al veel theorie gevonden voor het schrijven van een boek, maar ik zou heel graag ook iemand uit de praktijk willen vragen. Daarom vraag ik u.

Met vriendelijke groet,
Marjanne.


Reactie:
Hoi Marjanne,
Ik heb je een mailtje gestuurd.
Groetjes,
Anita

Conny van Aalst 25-10-13 09:13:50

Hoi Anita,
Bij mij is het afgelopen zomer begonnen. De verslaving aan jouw boeken. Was met de kinderen in de bibliotheek en nam Lanzarote lover mee omdat wij daar 2 jaar geleden op vakantie waren geweest. Wat een super boek!!! Daarna Leve de liefde en gevaarlijke erfenis, weer toppers. Toen als een zandkorrel in de wind, dreigde even af te haken (ik denk kan nooit een mooi einde worden) maar wat een verrassend einde en weer verkocht aan een boek. Nu bezig in bedrogen liefde en de volgende ligt al klaar op mijn nachtkastje. Een keer ben ik tussendoor overgestapt naar een andere schrijfster omdat je niet meer in de bibliotheek aanwezig was, maar dat doe ik dus nooit meer!!! Voortaan bestellen en zorg ik ervoor dat er gewoon 1 extra ligt. Groetjes van een fan, Conny


Reactie:
Hoi Conny,
Heel erg bedankt voor je leuke bericht. Maakt mijn dag weer helemaal goed! Ik ga mijn best doen om nog veel meer mooie boeken te schrijven.
Groetjes!
Anita

Marielle 17-09-13 15:45:58

Hoi Anita,

Heb een paar boeken van je gelezen nu. Leuke boeken! Met veel dieren. Alleen jammer dat eigenlijk alles hetzelfde eindigd....goed.
Misschien een tip voor de volgende reeks? Een verrassing er in?

Groetjes en tot kijk Marielle


Reactie:
Hoi Marielle,
Bedankt voor je reactie. Mijn boeken lopen altijd goed af, omdat de dingen in het echte leven altijd slecht aflopen.

Lezen moet leuk zijn en omdat het fictie is, loopt het in mijn boeken dus altijd goed af!
Groetjes,
Anita

Francien 30-08-13 18:40:14

Hallo Anita,
Ik heb alle boeken van jou gelezen maar dat had ik je al gemaild. Het(laatst geschreven boek Poeslief)heb ik ook al gelezen. Ik vond het heerlijk, het begon niet zo leuk maar dat was gauw anders. Ik beleef jou boeken wanneer ik ze lees zelfs in mijn dromen. Je schrijft fantastisch het is net of dat je erbij bent.
Je bent één van mijn favoriete schrijvers/sters Ik lees ook wel thrillers maar dat is iets heel anders. Nog bedankt voor de bon van Bol.com van 10 euro i.v.m. de prijsvraag. Maar een nieuw boek van jouw gesigneerd vind ik nog leuker.


Reactie:
Hoi Francien,
Ik zal bij de volgende wedstrijden de winnaar laten kiezen tussen een bon en een gesigneerd boek.
In mijn webwinkeltje kan iedereen mijn boeken gesigneerd bestellen.
Ook om cadeau te geven.
Maar jij hebt alles al gelezen, dus daar schiet je nu niks mee op.
Ik ga dus hard aan het werk met mijn volgende boek.
Groetjes,
Anita

miranda 28-07-13 14:41:53

Hallo Anita,
First of all ik vind je boeken geweldig om te lezen. Momenteel lees ik Heisa in Venetië, super. Hiervoor heb ik het meisje in de rode jurk gelezen waarin ook stond dat je kans kunt maken op een gesigneerd boek. Hoe doe ik dat? Ik zou graag een gesigneerd boek van je krijgen !
Alvast bedankt voor je reactie.
Groetjes miranda


Reactie:
Hoi Miranda,
Super om te lezen dat je zo van mijn boeken geniet.
Af en toe heb ik op mijn website een wedstrijd waarbij je kans kunt maken op een gesigneerd boek.
Maar meestal kun je een cadeaubon winnen van bol.com waarbij de winnaar dan zelf wat uit kan zoeken.
Ook kun je soms een gesigneerd boek winnen, als je een recensie schrijft.
Ik geef je wel een seintje als er weer zo'n actie is.
Groetjes!
Anita

corina 19-04-13 12:15:28

hoi anita ik ben een groot van al je boeken ik heb ze allemaal gelezen vooral myrthe is mijn favoriet omdat ik een groot poezenfan ben, komt myrte nog uit in grote letters? dat leest zo lekker weg groetjes corina


Reactie:
Hoi Corina,
Bedankt voor je berichtje.
'Myrthe' is al jaren geleden in grote letters verschenen bij uitgeverij Grote Letter Bibliotheek. Het is intussen uitverkocht en er komt voorlopig geen herdruk. Het boek is nog wel te leen bij de bibliotheek. Als jouw bieb het niet heeft, kunnen ze het altijd bij een andere bibliotheek opvragen.
Trouwens, de nieuwe heruitgave in gewone letters van Uitgeverij Cupido heeft een iets groter lettertype dan de oorspronkelijk uitgave van Gottmer. Misschien helpt dat?
En anders toch stiekem de leesbril maar op.
Groetjes,
Anita

corina 10-04-13 15:00:48

hoi anita ik heb een vraag wanneer komt het boek myrte in groteletterboek uit ? ik vind het een onwijs mooi boek ben een echte poezenfan maar die lettertjes zijn zo klein en ik heb een hekel aan mijn leesbril groetjes corina


Reactie:
Hoi Corina,
'Myrthe' is al jaren geleden in grote letters verschenen bij uitgeverij Grote Letter Bibliotheek. Het is intussen uitverkocht en er komt voorlopig geen herdruk. Het boek is nog wel te leen bij de bibliotheek. Als jouw bieb het niet heeft, kunnen ze het altijd bij een andere bibliotheek opvragen.
Trouwens, de nieuwe heruitgave in gewone letters van Uitgeverij Cupido heeft een iets groter lettertype dan de oorspronkelijk uitgave van Gottmer. Misschien helpt dat?
En anders toch stiekem de leesbril maar op.
Groetjes,
Anita

Cees de Vos 01-04-13 18:05:52

Dag Anita,

Hartelijk dank voor uw reactie op mijn verhaal DILEMMA voor het blad "Veren & Vachten".

"Een spontaan leuk vervolg op de treurnis betreffende mijn drie Prachthanen, welke door de heer Jansen klaar gemaakt zijn voor de Eeuwigheid."

Mogelijk gaat men het plaatsen in het volgende nummer? Mag voor mij...

Groet, Cees de Vos - Soest


Reactie:
Hallo Cees,
Bedankt voor uw berichtje.
Het zou zeker leuk zijn als de redactie mijn reactie en de uwe in Veren & Vachten gaat plaatsen.
Daarnaast hoop ik ook van harte dat u geen haantjes meer gaat fokken en aan de heer Jansen meegeeft om op te eten. Ze waren zo mooi!
Het is ontzettend rot dat het zo afgrijselijk moest aflopen met die arme dieren. Af en toe krijg ik er nog de rillingen van.
En niet alleen het lot van deze haantjes is afschuwelijk, ik word ook naar van wat er met al die andere dieren in de 'vlees-industrie' wordt uitgehaald.
Vandaar dat ik al jaren vegetarisch eet. Veel gezonder ook.
Groetjes,
Anita

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage