miranda 28-07-13 14:41:53

Hallo Anita,
First of all ik vind je boeken geweldig om te lezen. Momenteel lees ik Heisa in Venetiƫ, super. Hiervoor heb ik het meisje in de rode jurk gelezen waarin ook stond dat je kans kunt maken op een gesigneerd boek. Hoe doe ik dat? Ik zou graag een gesigneerd boek van je krijgen !
Alvast bedankt voor je reactie.
Groetjes miranda


Reactie:
Hoi Miranda,
Super om te lezen dat je zo van mijn boeken geniet.
Af en toe heb ik op mijn website een wedstrijd waarbij je kans kunt maken op een gesigneerd boek.
Maar meestal kun je een cadeaubon winnen van bol.com waarbij de winnaar dan zelf wat uit kan zoeken.
Ook kun je soms een gesigneerd boek winnen, als je een recensie schrijft.
Ik geef je wel een seintje als er weer zo'n actie is.
Groetjes!
Anita

corina 19-04-13 12:15:28

hoi anita ik ben een groot van al je boeken ik heb ze allemaal gelezen vooral myrthe is mijn favoriet omdat ik een groot poezenfan ben, komt myrte nog uit in grote letters? dat leest zo lekker weg groetjes corina


Reactie:
Hoi Corina,
Bedankt voor je berichtje.
'Myrthe' is al jaren geleden in grote letters verschenen bij uitgeverij Grote Letter Bibliotheek. Het is intussen uitverkocht en er komt voorlopig geen herdruk. Het boek is nog wel te leen bij de bibliotheek. Als jouw bieb het niet heeft, kunnen ze het altijd bij een andere bibliotheek opvragen.
Trouwens, de nieuwe heruitgave in gewone letters van Uitgeverij Cupido heeft een iets groter lettertype dan de oorspronkelijk uitgave van Gottmer. Misschien helpt dat?
En anders toch stiekem de leesbril maar op.
Groetjes,
Anita

corina 10-04-13 15:00:48

hoi anita ik heb een vraag wanneer komt het boek myrte in groteletterboek uit ? ik vind het een onwijs mooi boek ben een echte poezenfan maar die lettertjes zijn zo klein en ik heb een hekel aan mijn leesbril groetjes corina


Reactie:
Hoi Corina,
'Myrthe' is al jaren geleden in grote letters verschenen bij uitgeverij Grote Letter Bibliotheek. Het is intussen uitverkocht en er komt voorlopig geen herdruk. Het boek is nog wel te leen bij de bibliotheek. Als jouw bieb het niet heeft, kunnen ze het altijd bij een andere bibliotheek opvragen.
Trouwens, de nieuwe heruitgave in gewone letters van Uitgeverij Cupido heeft een iets groter lettertype dan de oorspronkelijk uitgave van Gottmer. Misschien helpt dat?
En anders toch stiekem de leesbril maar op.
Groetjes,
Anita

Cees de Vos 01-04-13 18:05:52

Dag Anita,

Hartelijk dank voor uw reactie op mijn verhaal DILEMMA voor het blad "Veren & Vachten".

"Een spontaan leuk vervolg op de treurnis betreffende mijn drie Prachthanen, welke door de heer Jansen klaar gemaakt zijn voor de Eeuwigheid."

Mogelijk gaat men het plaatsen in het volgende nummer? Mag voor mij...

Groet, Cees de Vos - Soest


Reactie:
Hallo Cees,
Bedankt voor uw berichtje.
Het zou zeker leuk zijn als de redactie mijn reactie en de uwe in Veren & Vachten gaat plaatsen.
Daarnaast hoop ik ook van harte dat u geen haantjes meer gaat fokken en aan de heer Jansen meegeeft om op te eten. Ze waren zo mooi!
Het is ontzettend rot dat het zo afgrijselijk moest aflopen met die arme dieren. Af en toe krijg ik er nog de rillingen van.
En niet alleen het lot van deze haantjes is afschuwelijk, ik word ook naar van wat er met al die andere dieren in de 'vlees-industrie' wordt uitgehaald.
Vandaar dat ik al jaren vegetarisch eet. Veel gezonder ook.
Groetjes,
Anita

Anja 28-02-13 16:32:12

Hoi Anita
Ik heb al drie boeken van je gelezen deze week nu ik ziek thuis zit ,het zijn heerlijke boeken om te lezen ga nu aan boek nummer 4 beginnen het meisje in de rode jurk ik ben benieuwd groetjes ps ben verslaafd


Reactie:
Hoi Anja,
Heerlijk om te lezen dat je door mijn boeken je ziekte een beetje kunt vergeten.
Veel beterschap en natuurlijk ook nog veel leesplezier!
Groetjes,
Anita

Janny 19-02-13 21:16:18

Hallo Anita, ik heb denk ik de meeste boeken van je op mn e reader. Ik heb bij ieder boek opnieuw moeite om het weg te leggen. Gelukkig kan ik nog een paar dagen vooruit, maar ik kijk al helemaal uit naar je volgende werk. Succes met alles


Reactie:
Hoi Janny,
Fijn dat je zo van mijn boeken geniet!
Ik ben alweer druk bezig met mijn volgende boek en onlangs zijn ook Etage te Huur en Prinses Flirt als e-boek uitgekomen. Te koop bij alle internetwinkels, inclusief Apple en Kobo voor maar 4,99.
Groetjes,
Anita

Christel Feijen 30-01-13 19:41:23

Hoi Anita,
Mijn complimenten voor de mooie/leuke boekeen die je schrijft.
Zelf ben ik net begonnen met boekenleggers sparen en mijn vraag is zijn er toevallig nog een aantal van jou over?
Misschien heel brutaal maar wie niet waagd die niet wint.
Dank je wel voor het lezen.


Reactie:
Hoi Christel,
Ik heb nog wel wat boekenleggers voor je.
Stuur me even prive een mailtje met je adresgegevens.
Groetjes,
Anita

joke 29-10-12 16:48:48

Anita ik lees je boeken heel graag en had een vraagje enige tijg geleden las ik op de site van je dat er een nieuw boek zou verschijnen met de itel Pizza,Poezen en Passie komt dit boek er nog of is dat vervallen.
maar de nieuwe boeken die binnekort weer gaan verschijnen daar kijk ik al naar uit.
Dus heel veel plezier met het schrijven en ik denk dat de lezers er ook weer naar uitkijken zo leuk en luchtig de boeken maar eenmaal in je handen dan wil je het in een adem uitlezen.En zeker met de donkere maanden in het vooruitzicht.Een trouwe lezeres


Reactie:
Hoi Joke,
Bedankt voor je berichtje. "Pizza's. Poezen en Passie" hangt nog even de lucht. Iedere keer als ik eraan begin, komt er weer wat tussen. Ik ga wel mijn best doen om het nog te schrijven, want Britt en Michelle hebben natuurlijk ook recht op een leuke hunk.
Maar voor nu is er eerst: Dochter van de zon" dat deze week of begin volgende week uit komt.
Groetjes,
Anita

Monique 19-09-12 08:46:14

Ik heb net jouw boeken ontdekt, en ik ben meteen verslaafd! Lekker luchtige kost, met toch in ieder boek een stukje detective, echt geweldig! En ook het feit dat het allemaal losse boeken zijn, maar wel steeds met herkenningspunten, zoals bv zontravels en verschillende straten die steeds weer terugkomen. Je hbt echt het gevoel dat de personages uit de verschillende boeken elkaar zomaar tegen kunnen komen!
Ga vooral zo door, er kunnen niet genoeg boeken zijn als deze!
Groetjes, Monique


Reactie:
Hoi Monique!
Superleuk om te horen dat je zo snel aan mijn boeken verslaafd bent geraakt. En je bent ook een oplettende lezeres. Ik vind het inderdaad leuk om dingen uit eerdere boeken luchtig door andere boeken heen te spatelen. Je bent de eerste die me dat zegt.
Geniet van het lezen!
Groetjes,
Anita

Esther Roelofs 16-09-12 19:13:22

Hoi Anita,met veel plezier je boeken ontdekt. las alleen nog maar bouquetreeks vanwege tijdgebrek maar jouw boeken zijn een stuk leuker en toch niet al te dik zodat ik nog steeds binnen beperkte tijd het boek uit heb! en wat ik helemaal zo leuk vindt is dat ik als geboren soester zoveel herken waardoor je je ene voorstelling kunt maken waar het zich afspeelt!
Ik las nu af en toe een dagje ontspanning in en sta mezelf toe om in 1 x het boek uit te lezen!


Reactie:
Hoi Esther, Ja, als Soester zul je zeker het nodige in mijn boeken herkennen. Ik probeer altijd zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te blijven, hoewel ik af en toe ook zelf iets verzin. Heel leuk om te lezen dat je lekker-lui-lezen-dagjes hebt ingevoerd. Geniet ervan!
Groetjes,
Anita

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage