Storm In den Haak 04-02-17 19:47:46

Beste mensen,vol trots kunnen wij nog zeggen dat onze Duitse Dog Storm,Karina van de Valendries bijna 10 jaar is!Still alive!
Groetjes,Familie In den Haak,Delft

tiny weijers 17-10-15 13:51:46

Hallo
hier een mail met adres en gegevens van ons.
wij zijn wim en tiny weijers
j. C. De leeuwweg 19 1764ne breezand
wij wonen buiten het dorp in een vrijstaand huis
met grote tuin.
we wachten in spanning wat het gaat worden.
we kijken uit naar je mail
groetjes tiny

Joyce Willems 14-10-14 10:55:42

Hallo Jan en Ellie,

Leuk om deze site van jullie te zien! Hoop dat jullie mij nog kennen, heb mooie jaren mogen beleven met de doggen van jullie. Zie d

Groetjes at jullie nu teckels hebben,wat leuk! Ik heb er nu ook een van inmiddels 6 jaar. Lijkt mij leuk om eens een keer af te spreken.

Groetjes Joyce

Fam. Wilms 18-02-13 19:49:56

Dag Ellie en Jan,

Wij willen laten weten dat met Kees alles goed gaat. Hij is een geweldige teckel, met duidelijke teckel-trekjes: erg ondeugend, en loopt iedereen achterna. Ook hebben wij hem ingeschreven voor de teckel-keuringsdag in Maart. We hopen dat hij net zo'n leuke teckel wordt als zijn ouders.
We hebben geprobeerd foto's te sturen, maar alles komt terug...

Groeten Fam. Wilms

anneke de ruyter 04-12-12 16:08:26

WWW.PIPBELLA.NL

voor de mooiste halsbanden

Kees & Gerty 14-07-12 16:50:25

Hallo Ellie en Jan,

Leuk weer eens jullie website te bekijken, wij realiseren ons dat jullie in korte tijd drie van jullie doggen hebben verloren. Heftig!
Onze Otto is inmiddels 1 jaar en 1.5 maand. Een van een hond, hij is fantastisch.Ook ondeugend op zijn tijd maar dat moet. Wij krijgen heel veel complimenten omdat men hem zo mooi vindt. Vaak vragen de mensen waar wij hem vandaan hebben en dan maken wij natuurlijk heftig reclame voor jullie!
De filmpjes van zijn broer Elvis zijn ook leuk, zij lijken sprekend op elkaar, ook in hun doen en laten.Hoe is het met Lotje? Ben je alle hondjes al kwijt? Zullen vast weer pracht hondjes worden met een heel sociaal karakter. Hoop dat het ook goed met jullie gaat.
Groetjes Kees en Gerty.

Nicole en Marc 17-05-12 21:17:07

Hoi Ellie & Jan,

Wou jullie even laten weten dat met Sep alles goed gaat. Hij is een echte teckel, lekker eigenwijs, speels en al een beetje aan het puberen. Hij is het liefst buiten, maar is die dan toch binnen, dan probeert hij altijd in het zonnetje te liggen.

Gr Nicole

Gé en Monique Baltessen 26-02-12 20:55:57

Hallo Ellie en Jan,

Heel toevallig keken wij vandaag op jullie site en zagen wij dat begin dit jaar Foxy Lady overleden is en Zappa op 10 februari. Alle twee rond de 9 jaar, toch een behoorlijk leeftijd voor en Duitse Dog. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van beide honden. Tijdens onze bezoeken aan jullie hebben wij altijd genoten van de Duitse Doggen vooral Zappa heeft heel veel indruk op ons gemaakt. Wij hebben leuke herinneringen aan hem. Ook Astor is alweer 6 jaar. Het gaat goed met hem. Hoewel hij enorm grijs begint te worden, wat vaker kreund en veel slaapt. Maar rennen met ons en Beau (Franse Bulldog) gaat nog goed. Wel moet hij oppassen met snelle bewegingen maken tijdens zijn spelmoment met Beau, hij denkt nog dat hij een pup is maar, eigelijk is hij een oude man.
Groetjes en heel veel succes.
Gé en Monique

Gerty en Kees 02-06-11 10:28:21

Dag Elli en Jan,

Even een berichtje van ons in jullie gastenboek. Gisteren hebben we bij jullie uit het nestje van Lotje een pup uitgezocht. Dat was toch wel moeilijk want ze zijn allemaal even leuk! Onze teckel gaat Otto heten. We kijken uit naar 7 juli als we hem mogen ophalen! Tot dan!

Groetjes Gerty en Kees

ger&marie-jose 03-01-10 16:33:41

hoi ellie&jan. funny anouk is ook al weer 7 geworden net als foxy wat gaat dat toch snel .zijn alle honden uit dat nest nog in leven of weten jullie dat ook niet was daar wel nieuwsgierig naar ik hoop dat ze nog lang bij ons mag blijven maar dat weet je maar nooit.vr.gr.van:g&mj. baasjes van anouk

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies