Zeeg Jongkoen 11-01-24 23:05:06

Genoten van je voorstelling in De Storm.
Heerlijke ontspannen avond, leuke verhalen en mooie liedjes. ????????

Rob Martinus 06-11-23 15:47:04

Beste Annick Boer,
Ik heb enorm genoten van ju voorstelling zaterdag jl. in Beuningen. Dank daarvoor. Helaas hebben we elkaar na afloop niet meer gesproken. Ik had graag met ju op de foto gegaan, al was het maar om m'n vrouw en vriendin een beetje te plagen.
Ook had ik graag een cd gekocht en door ju laten signeren. Het zou fijn zijn als dat alsnog geregeld kan worden.
Heel veel succes met volgende shows.


Reactie:
Oh wat jammer!! Ik stond gewoon in de foyer. Maar op bol.com kun je de cd ook bestellen. Groetjes Annick

Jolanda seuren 03-11-23 11:01:05

Hallo annick,
Allereerst bedankt voor de voorstelling gisteren, en net als een eerdere reactie hier, was ik zeer onder de indruk van je lied "ik mis je graag". Nu had ik natuurlijk die cd moeten kopen, maar niet gedaan. A.s. zondag gaan we de as bijzetten van m'n vader, en die tekst zou ik graag voorlezen tijdens dit gebeuren. Hopelijk gaat dit lukken. Mvg jolanda


Reactie:
Hoi Jolanda, wat fijn dat je de voorstelling mooi vond! En bijzonder dat je mijn tekst wilt voorlezen. Je kunt de cd gewoon bestellen op bol.com en mocht ie te laat komen kan ik de tekst mailen.
Groetjes Annick

paul de Lange 02-11-23 22:14:11

Annick, wat een mooie anderhalf uur, je blijft boeien! Ook in Panningen! Misschien een tip? Wij hebben in het Limburgs een gevoelsmatige dialect intonatie met betrekking tot Uw U gedeelte in de show. Mich, Dich, Gae, Ug, Ugge …… misschien vandaar dat het U gevoel hier veel genuanceerder ligt, veel meer als respect vorm dan als “oude mensen” vorm. Maar het was zeer onderhoudend.Groet,Paul
P.s., ik heb geen insta of fb, ik ga liever wandelen met de (konings)poedel (en Alpaca)????

Herman Wittendorp 10-06-23 23:14:21

Dankjewel Annick voor de prachtige voorstelling die je gisteren in Emmen gaf.Ik kende je wel als actrice in het theater en typetjesmakerop tv.
Solo op toneel blijk je ook een groot cabaretiere te zijn.Je verhalen, grappen en liedjes waren geweldig.Je beloofde mij een derde voorstelling en ik beloof je opnieuw dan weer te komen kijken.Veel liefs en tot ziens in het Atlastheater.

dennis bieckmann 01-05-23 10:52:28

enorm genoten van je voorstelling in Veghel. Prachtige liedjes een grappige en rake teksten.

Gertrud 13-02-23 23:05:28

Ha Annick. Wat hoorde ik een prachtig lied van jou op radio 2 bij Annemieks A-lunch na jouw interview als afvaller van WIDM Ik kan het echter nergens terug vinden, meen dat de titel is Ik mis je graag. Kunt mij vast helpen. Liefs van Gertrud????


Reactie:
Hi Gertrud! De CD 'Deze is nog beter!' met dat lied is te vinden op Bol.com!!

Monica Meijering 17-09-22 22:31:21

Annick, dank voor de mooie avond in theater de Muze Noordwijk. Vooral je liedjes. Heel fraai! De bloemen gaan vast nog komen????????

Annick zelf 07-12-20 23:06:23

Dank je voor het lieve bericht!! Leeuwarden was een klein feestje!!

Wim Hoogenboom 05-12-20 12:08:21

Hi Annick,Dank voor jullie schitterende (late) voorstelling die we gisteravond in Leeuwarden mochten bijwonen. Heel mooi in een tevens bijzondere en knusse entourage. En je cd is de (dubbele????) prijs ook dubbel en dwars waard.Groetjes,wim.

1 2 3 4 5
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies