Klaartje koenraad 23-07-15 20:42:44

Zat een beetje te googelen, pa en ma zijn allebei overleden. ma nog maar afgelopen week. Ik ben de dochter van Jan Koenraad. Ik moet je vast wel eens gezien hebben. Maar heb geen herinnering aan jou. Leuk dat er iets van mijn vader op staat. Ook over Kees van Helvert, grappige man was dat. Mooi gedaan hoor je website, speel je nog steeds?

Benny Snepvangers 02-06-15 00:49:13

je hebt op Oudenbosch gezeten. ik herinner me de verhalen van mijn vader die er van 1925-1931 op school zat (daarna grootseminarie, priesterwijding, theologiestudie en vervolgens afgeknapt op de kerk).

leuke site, en iets om trots op te zijn, Anton

cynthia rombouts 13-02-14 21:34:42

hallo anton, wat een prachtige site heb je. ik werd erop gewezen door mijn moeder. lieve groetjes voor jou en marijke en tot op facebook. cynthia

Jan 04-06-13 16:52:09

Prachtige site heb je opgezet Anton ! Je tijd in Oudenbosch en je passie voor het orgel, dit moet een geweldige tijd voor je geweest zijn. Zelf zat ik in Oudenbosch van 1961 tot 1962. Ik weet nog dat ze daar 2 mobiele zenders op karretjes hadden waar ik veel interesse in had. Echter, altijd mochten er andere jongens mee op pad. nu ben ik gelicenseerd - F - radio zend-amateur. Als ik zou weten waar die zenders gebleven waren, ging ik er achter aan.

Annemarie verhoeckx 13-08-12 18:56:14

Hoi Anton, we zitten met onze zoon te GoogleNana's de naam Leo pardoes en komen zo op jou site terecht. Ik heb even Zitten neuzen in je fotoalbum, erg leuk.
Heb je nog vakantie? Dan kunnen jullie je belofte nog en keer nakomen. Haha, en de richting van velddriel op komen, dit zou erg leuk zijn.
Ik moeten je heel veel groeten doen van papa en mama ook aan Marijke, en wij wachten geduldig af

Benny (Muis_in_Thuis) 15-12-11 01:07:44

het blijft leuk om te zien dat je met mijn muziekkeuze openstaat voor nieuwe soorten muziek. ik heb er maar één woord voor: hoed.

en je kunt natuurlijk trots zijn op zo'n gastenboek! weet je wat, zet maar eens een HOGE hoed op (met een geheime bergplaats voor een viandel van het Astridplein)!

Marjolein Wuijts 28-11-11 16:36:50

beste meneer anton,

ik weet niet of dit uw naam is maar dat nam ik aan uit de andere berichtjes. ik was namelijk aan het google-en op de naam van mijn oma, namelijk Anneke Wuijts en toen kwam uw site naar boven en ik denk dat u mijn opa en oma gekend heeft!! want u schrijft dat u speelde met hun dochter elly en dat is mijn tante. ik ben namelijk de middelste dochter van de zoon van anneke wuijts, broertje van Elly. mijn vader heet Peter Wuijts. misschien heeft u hem ook nog gekend? het zou leuk zijn als u mij een mailtje zou sturen met een reactie of bevestiging. ik wil namelijk meer weten over mijn opa en oma (die ik nooit gekend heb). liefs Marjolein Wuijts

dr Anton de Man (St Louis,Oude 07-05-11 16:03:20

Broeder Ferdinand !! ik kwam bij toeval op uw site en be ontroerd over broeder Ferdinand. Zijn er melodieen van hem bewaard die hij voor ons en voor de kinderoperettes chreef ?

Fred de Graaf 18-12-10 17:42:42

Nou....
Ik heb je website bekeken... en ben onder de indruk geraakt. Wat een verhalen, en een oprechte eerlijkheid.

Heel mooi en roerend hoe dingen worden verwoord. De lach en de traan.

Een mooi verhaal van een heel leven, met al zijn facetten.

We moesten maar eens echt kennis maken.

Wees welkom in Lelystad.

Patricia van Luyk-Vermolen 29-09-10 22:07:07

Hallo Anton,
Ken je nu al enkele jaren als vaste orgelstemmer van Stampersgat en vind het dan vooral gezellig om even met Marijke te kletsen.
Hele leuke en interessante site.
Groetjes uit Dinteloord

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken