Leo en Riet 03-07-07 14:08:05

We hebben kennisgemaakt met de familie en de locatie Antwaeter. De vriendelijkheid, gastvrijheid, de locatie waren uitstekend.
Kamer superschoon en uitstekende bedden.
We komen zeker terug.

Peter en Nan Dik 22-06-07 10:20:52

Fa. Schelhaas, nog hartelijk bedankt voor de heerlijke twee weken, we hebben weer erg genoten van de omgeving, en erg lekker gegeten. Wij komen zeer zeker weer terug.
Groetjes

corrie groen 19-06-07 13:23:11

Het was geweldig we hebben heel erg genoten van het mooie weer goede verzorging . Alles bij elkaar een geweldig weekend we komen wast weer eens terug .De wandelgroep Uit de Voeten Schagen

Gerrit en Marietje+ Blaky de h 05-06-07 22:48:43

Wij hebben vorig jaar meerdere malen aan gelegd en de bediening is gewwon super
heel aardige Dames!!!!
En een overheerlijk sorbet,s
wij zoeken nog een mooie camping en wij hebben al een beetje gekozen
Dus misschien tot van zomer

Elly en Piet Kruizinga 30-05-07 21:52:51

Fam. Schelhaas.
Weer thuis even de post en mail nakijken en dan ook even naar jullie site om nog na te genieten. We hadden voor de zoveelste keer een heerlijke periode bij jullie! Als het aan ons ligt was dit bepaald niet de laatste keer. We komen graag terug. Hartelijke groeten en tot ziens. Elly en Piet Kr.

Tom en Anne Marie Bouwman 01-11-06 13:53:35

Hallo familie Schelhaas,
Wij hebben afgelopen weekend bijzonder genoten van de omgeving en van jullie pension. Heerlijk geslapen en ontbeten. Het ziet er allemaal vriendelijk en fris uit en jullie zijn echt leuke gemoedelijke mensen. Dat is echt een heleboel waard vinden wij. Hopelijk krijgen wij nog meer van die mooie weekenden zodat wij weer kunnen gaan varen en bij jullie kunnen overnachten. Het is in ieder geval voor herhaling vatbaar.Groeten uit Zutphen van Tom en Anne Marie Bouwman.

ouwina 23-08-06 19:04:06

Hallo Fam Schelhaas,
gister 22 augustus was het ontbijt met de fam Otten 60 jaar getrouwd een sucses. We hebben ontzettend genoten met de familie. Het was dik voor elkaar.

Yvonne Tent en Herman ten Asbr 09-08-06 20:31:44

Beste Familie Schelhaas,

Van woensdag 2 aug. t/m zondag 6 aug. hebben wij vertoefd in jullie hotel. Wij hebben hiervan genoten: een prima prijs/kwaliteit verhouding en zeer gastvrij. Deze locatie was voor ons de uitvalbasis om te fietsen in de Weerribben (tot in Friesland aan toe) en de Wieden: al met al prachtige fietstochten gemaakt over goede wegen en vele fietspaden. Tevens hebben wij op zaterdag jullie punter incl. buitenboordmotor mogen huren voor een sublieme tocht door de Weerribben en over het Giethoornse meer.
Wat ons betreft is dit voor herhaling vatbaar!

Met tukkerse groet,
Yvonne Tent en Herman ten Asbroek

Iwan en Ria 09-07-06 17:40:55

We zijn met ons bootje naar jullie toegevaren.
En hebben overnacht in een van jullie hotelkamers,het was geweldig.Wat een rust daar,we hebben geslapen als een blok. De schnitzel en pannekoek waren lekker.
Wie weet tot ziens
Groetjes uit St.nyk

fam. Westerhof te Zwolle 09-06-06 15:16:19

Familie Schelhaas, Wij konden bij jullie de stad ontvluchten en zijn bij jullie bijzonder hartelijk ontvangen. De drie dagen dat we bij jullie waren in juni konden wij als vogelaars gewoon zittend bij jullie onze ogen de kost geven zonder te hoeven wandelen. Zoals vlak bij jullie huis een wespendief en bosrietzangers We komen zeker weer. 's morgens werden we gewekt door zwaluwen en koekoeken. Geweldig daar kan geen rondleiding van staatsbosbeheer tegen op. Groetjes Marjan en Derk.

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies