Nel Vechter 21-11-10 20:34:48

Wij kwamen na een heerlijke wandeling toevallig
langs het pieterpadkoffiehuisje.
Wat was het daar knus.
Heerlijk gebak en lekkere soep.
Groetjes Leen en Joop,An en Nico,Nel en Henk

Gerda en Ai 06-09-10 18:50:16

Vandaag bij Wim, effe lekker gebuurt en 'n tas koffie gedronken met 'n stuk vlaai.
Deze pauze moet verplicht worden voor alle Pieterpatters.

Gerda en Ai

Leo de Leede 27-07-10 12:52:48

Hey Wim en Anja,
Op 13 april ben ik even bij jullie aangeweest op mijn weg van Sint-Jacobieparochie naar Santiago de Compostella.Ik kreeg n heerlijke kop koffie met super appeltaart,en ook nog n heerlijke kom met ijs!!Wat n gastvrijheid, geweldig!! Er kwam ook nog n kennis van jullie,die heeft me naar de fam.Megens in Heukelom gebracht!Ik was best erg moe,had die dag 40 km gelopen,het was mij bijzonder welkom allemaal.De andere dag ben ik wel naar de pont teruggelopen,ik wil kunnen zeggen dat ik alles heb gelopen!!En dat heb ik ook gedaan,30 juni om 11 uur liep ik Santiago binnen,n geweldige ervaring rijker!! Mede namens mensen zoals jullie word dit voor pelgrims mogelijk gemaakt op n hele bijzondere manier! Het geeft mij ook het gevoel dat er nog heel veel goede en aardige mensen zijn,en niet zoals je in de media ziet, alles kommer en kwel!! Mijn hartelijke dank nogmaals voor jullie ZIJN !!Ik kom beslist nog n keer bij jullie op een van mijn wandelingen aan!! Hartelijke groet, Leo

Marcel & Nel 23-05-10 18:47:42

Naschrift: overigens: ons bezoek bij Wim & Anja was op 16 mei 2010.

En het was er tóp!!

Marcel & Nel 23-05-10 18:44:16

Onderstaande posting heb ik gedeeltelijk gekopieërd uit mijn topic "wij 4 Limburgers lopen Pieterpad" van het Pieterpad prikbord.
Het originele stuk was te lang, dus voor het helemaal te lezen verwijs ik jullie naar betreffende topic.

Helaas was de soep op (en daar had ik juist zo'n zin in......), maar we hebben genoten van cappuchino (mijn lief) en thee (ik), en beide een OVERHEERLIJK stuk appelgebak.
Ik vroeg en kreeg een visietekaartje van Wim (voor in mijn boek natuurlijk).
Verhipz .........kijk nou zeg. Laat Wim en Anja nou een kaartje hebben met exact dezelfde afbeelding als die wij op onze kaartjes hebben staan: een zonnebloem!! Ook wij delen af en toe kaartjes uit: zonder adres, telefoonummer o.i.d., maar wél met de groeten van deze 2 wandelliefhebbers uit Limburger
Er ligt een gastenboek waar ik natuurlijk iets ingeschreven, én ons kaartje bij geplakt heb.

Waarschijnlijk hebben jullie het nog druk gehad op deze dag: wij hebben verschillende mensen gewezen naar jullie stekkie. Als het goed is hebben jullie ook veel groeten van ons gekregen: dat zeiden we er nadrukkelijk bij.
Ik adviseer iedereen om een rustmoment in te lassen bij Wim en Anja. Leuke, gezellige en gastvrije mensen die (ook al hebben ze het druk met de gasten), nog even tijd hebben voor een gezellig praatje.

 hermien,jacqueline,henny en je 13-05-10 14:59:09

Hallo Wim en Anja,
Zelden enthousiastere gastheer en gastvrouw getroffen.
In de regen kwamen we aan in deze schitterende omgeving, vanaf voor ons het Pieterpad, op naar koffie en soep, en die was er verrukkulijk, alles smaakte naar meer, het bleef regenen en we bleven dus langer... verhalen en gesprekken kwamen en zo kwam iedereen er die dag weer achter dat niet één iemand een rugzak heeft (niet die op ons rug, die andere) maar iedereen. Zo maar in de vreemde, voelde het goed en speciaal.
Nogmaals dank de Pieterpadmeisjes uit Putten

freek en betty 03-05-10 10:40:17

hoi wim en anja
van harte gefeliciteerd met jullie vjfjarig
bestaan van de appelgaard

Hennie en Piet 02-05-10 13:30:21

Hallo Anja en Wim,

Op Koninginnedag hebben we de etappe Gennep-Vierlingsbeek gelopen. In "Het Quin" werden we er op attent gemaakt, dat er koffie over een half uur was. Gastvrij werden we ontvangen in de huiskamer, waar ook andere Pieterpadters genoten van de koffie en/of soep.
Het was erg gezellig bij jullie.

Hennie en Piet

Anneke en Hans 12-03-10 17:23:59

Hallo Anja en Wim,

Onderweg van Gennep naar Vierlingsbeek hebben we bij jullie heerlijke soep en appeltaart met koffie/thee genuttigd. Het was heel gezellig. Lopen we het Pieterpad nog eens, dan komen we weer aan!

Anneke en Hans, Zoetermeer

Ans Pluk 10-03-10 12:46:26

Haa Anja!

De appeltaart was heerlijk!

Groetjes Ans

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies