Naam:
E-mail:


Jaap Rodenburg 14-05-12 10:31:47

Hallo Brigitte,
Ik ben op de beurs geweest in den Bosch en heb de proef op de som genomen. De glazen die je aanbied zijn voorzien van Geometrische figuren en afformaties die passen bij de chakra's. Ik heb water gedronken dat schoon door je werd ingeschonken in het glas met de gele kleur. Deze staat voor de 3e chakra. Voor mij is deze chaka, 2 centimeter onder de navel, een hele belangrijke. Een soort van basis of bron van jezelf. Ik dronk het water en binnen 1 seconden voelde ik de verandering op deze chakra ontstaan. Het was of mijn bron of basis werd vernieuwd naar de oorsprong zelf. Het was zo'n krachtige ervaring dat ik mij heb verbaast over de enorme uitwerking. Ik weet dat ik gevoelig ben voor energie echter deze uitwerking had ik niet verwacht. Het tilde mij op tot een heel zuiver en mooi niveau. Het idee: water veranderen in een aangepaste trilling via de glazen werkt. Het helpt mensen om in een betere conditie te komen. Het verandert de emoties van verdriet, pijn, slachtoferschap naar initiatief, kracht en energie. Dank voor deze bijzondere creatie het helpt. Hartelijke groet Jaap Rodenburg

Brigitte 14-05-12 08:39:35

Hallo Hans,
Bedankt voor je lieve bericht. Ik vond het een erg mooie ervaring op de beurs met jou. Ik wens je veel goeds toe met de glazen en hoop je ervaringen ermee nog eens tegen te komen in dit gastenboek.
Liefs Brigitte

Hans 13-05-12 19:14:19

Hallo Brigitte,
Ik was bij je op de beurs in Den Bosch er was meteen een klik naar het water heb alle glasen gekocht en ben nu thuis aan het uitzoeken welke ik mag gebruiken je hoort nog van me. Ook bedankt voor de hailing ik kon me laten gaan ,dus ging voor de volle mep. MVgr Hans

marja 02-03-12 16:49:16

Ik heb van brigitte het glas gekocht met de gele affirmatie 3e chakra ik ben waardevol en ik durf mijn eigen keuzes te maken.
Geel: Zorgt voor kracht en warmte, vrolijkheid en wilskracht
Ik kreeg meteen last van mijn keel (emotie-stemgebruik) alsof er een zware band om mijn keel zat. Ik weet dan dat er van alles in beweging wordt gezet. Op mijn werk had ik een meeting met een grote groep. Normaal voel ik verschillende energieen van deze mensen en ben ik uitgeput. Nu voelde ik me alleen maar rustig, harmonie. Ik kon op situaties ook meteen reageren. Mijn stem was op dat moment krachtiger. Super. Heb meteen mijn tweelingzus gebeld en die heeft het glas ook meteen aangeschaft. Bedankt brigitte ik ben er super blij mee.

Brigitte 18-02-12 11:27:01

Hallo Senna,
Hartelijk bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat ik je positief heb weten te inspireren. En fijn dat je nu weet waar je blokkades liggen zodat je ermee aan de slag kunt. Ik wens je veel succes met je etsy shop!
Liefs Brigitte

Jacqueline van Rijswijck 26-01-12 12:33:38

Hallo Brigitte,Graag wil ik mijn ervaringen bij het drinken uit jou glazen voor jou opschrijven...Ik ben begonnen met het 1e chakra en ga zo omhoog naar de andere chakra's, die ik telkens ongeveer een maand gebruik.Maar ik merk dat ik vooral de eerste dag(en) de meeste reactie heb.-1e chakra (rood). 1e dag: knallende hoofdpijn en wat moedeloos gevoel.- 2e chakra (oranje). 1e dag: buikpijn en keelpijn- 3e chakra (geel). 1e dag; voel irritatie en heb 't gevoel er alleen voor te staan; dat ik alles alleen moet doen, de voetveeg zijn.- 4e chakra (groen). 1e dag: voel mij beetje hyper, blij alsof ik de hele wereld aan kan. Gedurende de eerste 2 weken bemerk ik af en toe hartkloppingen en voel ik bijna dagelijks dat mijn hartchakra zich opent, zoals ik herken van hartchakra meditaties.- 5e chakra (blauw) 2e dag: mijn schoudergebied zit wat vast, heb een drogere mond en voel mijn keel een beetje.Tot zover, de rest volgt nog, ik ben pas net begonnen met het blauwe glas en ben benieuwd wat het mij verder gaat brengen.Brigitte, dankjewel, het zijn mooie glazen en het doet mij goed dat ze mij verder helpen. Verder merk ik dat anderen het plezier doet om zelf een glas uit te kiezen als ik ze een glaasje water aanbied. Hartelijke groet, Jacqueline

Vera Zwaan 29-09-11 12:11:35

Al een flink aantal jaren ben ik bezig met beter voor mezelf op te komen. Dit heeft ook zo zijn positieve effecten gehad op mijn leven. Toch bleef er diep van binnen iets...??? dat het voor mij moeilijk maakte om, dat voor mezelf kiezen, ook vanuit mijn hart te doen. Alleen de rationele overtuiging dat het goed is om voor jezelf op te komen was voor mij niet voldoende. Het zou geen worsteling moeten zijn en het zou je geen bergen energie moeten kosten om dat te doen wat goed voor jezelf is. Nu heb ik meer dan een maand lang het gele glas gebruikt en het werkte van binnenuit, al na een paar dagen. Ik voelde een kracht van binnen uit werken. Daar kan geen rationele gedachte tegenop. "ik ben waardevol en maak mijn eigen keuzes" ! Dat is nu geen gedachte meer maar het is nu echt zo. Ik voel het echt zo. Dat maakt een groot verschil.
Brigitte, heel hartelijk bedankt !

Yvonne 27-05-11 19:39:04

Ik heb het eerste glas een maand lang gebruikt.
Ben met het hartchakra begonnen, omdat ik het idee had een muurtje te hebben gebouwd.
Na twee dagen merkte ik dat mijn darmen begonnen te werken.
Had het gevoel van loslaten.
Was naar twee dagen over.
Daarna merkte ik dat ik emotioneler werd.
Moest snel huilen en voelde me daardoor rustiger worden.
Kort daarna merkte ik dat ik weer vanuit mijn hart leefde!
Heerlijke ervaring.
Ga uiteraard verder met de andere glazen en ga kijken of ik een combi kan maken met bepaalde chakra's
en wat dat met me doet.
Hou jullie uiteraard op de hoogte!
Liefs Yvonne

Judith DeliŽn 31-01-11 09:01:05

Lieve Brigitte,
Wat een mooie website! Echt een plaatje om te zien en erg onderhoudend. Natuurlijk wil ik graag beide sets van je afnemen. Het lijken me ook heel bijzondere verjaardagscadeaus. Afzetgebied genoeg volgens mij. Mogelijk kan ik zondag een bezoekje brengen aan Den Bosch, ga mijn uiterste best doen.
Alle succes gewenst en vooral veel mooie ontmoetingen.
Liefs, Judith


Visser Graphics 31-01-11 08:14:54

Brigitte, de site ziet erg goed uit.Uitstraling precies in de lijn van je verpakkingen.
Veel succes met de longdrinkglazen en het theeglas.Ziet er allemaal goed uit.

MarcoVisser Graphics

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!