Anne Zijlstra 24-03-14 13:40:45

Dag Arno,

Wij, Dames 1 OTIB (Nijland) promotie klasse, zijn op zoek naar een enthousiaste trainer/ coach voor volgend seizoen. Nu zie ik op jouw mooie site staan dat jij (toekomstige) trainers/ coaches traint...mogelijk heb jij iemand ontmoet die op zoek is naar een fijne damesploeg die graag volgens seizoen een team opnieuw wil opbouwen. Jong talent gaat onze vaste basis aanvullen en wij willen graag technisch en taktisch getraind worden om zo met vertrouwen de punten binnen te halen en weer bij de bovenste 5 mee te draaien! Groet, namens dames 1 OTIB, Anne

Hans van Leussen 25-01-14 15:15:42

De VT2 training zit er bijna op. Arno ik wil je heel nadrukkelijk bedanken voor alle inzicht en inspiratie die je mij geeft bij het trainen. Je bent net mijn rij instructeur, ik hoor je tips constant in mijn hoofd bij de voorbereidingen. Super bedankt Arno!!
Namens mijn C meiden moet ik je ook bedanken voor, wat wij nu de E bal zijn gaan noemen (omdat er elastiek aan zit). Ze kunnen er heerlijk hun aanvalspassen mee oefenen.
Succes met je website en trainingen!
Hans van Leussen,
vv. Meppel AZ.

 Arno 26-03-12 11:06:02

Wij lezen graag Uw opmerkingen en staan open voor suggesties als het gaat om de verbetering van onze service, bereikbaarheid en leveringen.
Mocht er een artikel ontbreken bestellen we deze voor U of gaan we op zoek gaan naar een passende oplossing.

met sportieve groet,

SOL Sports & Events
Arno van Solkema


Zoeken
Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail:
Homepage:
 
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda