Willy Koudijs 13-03-18 18:53:04

Astrid heeft een schilderij gemaakt van de onlangs overleden hond van mijn dochter en schoonzoon. Zij missen hun Zoë heel erg, vandaar dat ik hen wilde verrassen met een schilderij. Astrid heeft een prachtig schilderij van Zoë gemaakt en toen haar baasjes het schilderij zagen, waren zij zeer ontroerd. Hartelijk dank, Astrid!

Annette Oliehoek 28-01-14 19:40:44

Hallo Astrid
Leuke site, hoor!!! Ik hoop dat je via mijn site een hoop extra bezoekers krijgt.Wat kun jij mooi schilderen zeg!! Alsof de dieren zo van het doek af lopen.Gr.Annette

Susan en Dave 06-04-11 16:37:50

Hallo Astrid,
Het mooie portret van Wammus overhandigt aan mijn ouders.Onze complimenten echt super.Hij lijkt er precies op.
Bedankt!!

Groetjes Susan en Dave

Reino 07-07-10 23:50:51

Hoi Astrid, proficiat met deze site. Je schilderijen zijn van een bijzondere kwaliteit. jij hebt de gave om je tekeningen tot leven te wekken, toen ik het schilderij wat je voor mijn buurman (Draco de boxer) maakte onder ogen kreeg zag ik ook Draco zoals ze is , haar houding,haar blik ze was het gewoon. Ook je eigen honden en katten die ik natuurlijk ook goed ken of gekend heb ........heel bijzonder. Je gaat hierin ver komen. Veel succes.
Reino

Melanie 12-06-10 09:30:21

Hallo Astrid, Het is je weer gelukt! Heb het schilderij aan hem gegeven en ja hoor , hij was net als ik ontroerd! En dat doet ie niet gauw! Toen hij het schilderij uitpakte zei hij; "aahh, die beesies." En : Jeetje het is echt sprekend". Later zei die ook tegen mij dat hij ontroerd was op het moment van het zien van de hondjes in het schilderij. Dus Yess!!! You Did't !!! Helemaal geweldig. Heb hem ook verteld op de manier hoe je te werk ben gegaan, hij vind het net als ik erg bijzonder. Astrid, het schilderij krijgt een mooi plekje in het huis, we gaan er van genieten! Bedankt! Groetjes Melanie & Rob

zussie Ineke 17-10-09 12:51:01

Ha die As,
GEFELICITEERD!!! met deze nieuwe site, iets dat ik heb zien ontwikkelen, groeien en wat nu eindelijk concreet vorm heeft gekregen! Ik mag al een tijdje meegenieten van je prachtige, levensechte pasteltekeningen/schilderijen van huisdieren, en heb er zelf ook al een cadeau mogen krijgen van je, van onze overleden lieve poes Mikkie! Die hangt nu te pronken op een mooi plekje in de huiskamer.
Ik wens je ontzettend veel succes toe en hoop dat velen de weg naar jouw atelier zullen vinden, om ook zo'n prachtig, levensecht schilderij van hun geliefde huisdier aan de muur te bestellen.
Ik vind je schilderijen echt uniek, de oogopslag vooral weet je elke keer weer zoooo treffend te tekenen, zo levensecht, dat je de foto er niet meer voor nodig hebt!
Veel liefs
Ien

Astrid 15-10-09 14:52:14

Een eerste bericht in mijn gastenboek.
Ik hoop dat er nog vele zullen volgen en dat jullie het naar je zin op mijn site hadden.
Groetjes,
Astrid


Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!