marjoke van es  

lieve luitjes
geweldig,wat kan je toch schitterend schilderen.vind je doorzettingsvermogen geweldig,en de positieve instelling van agnes ook.ga nu gauw naar beneden om het tegen kees te vertellen liefs marjoke

Harry Van der bijl  

Geplaatst op: 02-11-2006 - 01:45

Hoi Gerrit,
Wat een prachtige web site heb je. Je bent een echte kunstenaar!!!!!! Geniet altijd zoveel wanneer ik bij jullie even langs kom. Nu nog een twee vragen, ten eertse verkoop je de schilderijen die je maakt en ten tweede schilder/teken je voor opdracht? Zou graag een tekening/water kleur hebben van mijn eeste schip in "woeste" zee. Doe de groeten aan Agnes (de mooie Stoepe schieter) en de andere drie vrouwen in je leven.
Ik hoop van je te horen en een zie je de volgende keer weer.
Het beste en hartelijke groeten van Harry.(Ook een ouwe stoepe schieter)

Teunie van der Bijl  

Geplaatst op: 21-10-2006 - 20:00

Lieve Gerrit en Agnes,
Nu één avond na mijn bezoek aan Chaam en de wetenschap dat je een site hebt. Het is in één woord geweldig. Als ik dit bekijk heb ik nog veel van je te leren. Nu je gezondheid beter gaat na het dotteren hoop ik toch weer bij je te komen tekenen en schilderen. Liefs Teunie.

Christa en Huib  

Geplaatst op: 21-10-2006 - 14:08

Hallo Gerrit en Agnes,

wij werden door Geraldine er op atent gemaakt dat je zo'n mooie wedsite hebt. En inderdaad wij wisten wel dat je en mooie melkbus had beschilderd, maar al het andere op deze site heeft ons met veel verbazing en respekt doen kijken en genieten van jou artistieke gaven.

Groeten Christa en Huib

Yvonna Both  

Geplaatst op: 12-10-2006 - 04:49

Hi Gerrit
Ik kwam net je website tegen , mooi hoor!, je bent een geweldige artist!,maar ik wilde je even wat anders vragen, mijn vader is Gerrit (Aad) Kristalijn en was geboren in Kerkwerve uit het huwelijk van Pieter Kristalijn en Helena de Jonge. Ik ben bezig on an ancestry file te maken van zijn familie en ik wilde even vragen of U die personen kent en als het zo is kan U even de tijd nemen om mij een mailtje te sturen

Alvast heel bedankt

Yvonna Both
Winnipeg.Manitoba.Canada

Jeanne en Jacques  

Geplaatst op: 02-10-2006 - 15:05

Gerrit we hebben jou site bekeken en het is in een woord geweldig Ik wist niet dat je zoveel verborgen talenten had Ga zo door en laat ons meegenieten van je kunst want dat is het pure Kunst

steef & geraldine v.d. velde  

Geplaatst op:  01-10-2006 - 15:37


Hallo lieve mensjes, wat een geweldig mooie site. SUPER SUPER en nog eens SUPER. Ook wij hebben al vele werken in het echt mogen bewonderen maar dit slaat werkelijk alles. Heel veel succes met je kunstwerken en deze site. Je bent en blijft onze allerliefste SUPEROOM!!!

Groetjes uut Kerkwerve
Piet en Han Broeders
 hapi@hetnet.nl
22-09-2006 - 09:27
Gerrit,
Wat 'n prachtige site! Veel werken hebben we in het echt gezien, maar zo bij elkaar is het geweldig mooi. Bovendien heb ikzelf al heel veel van je geleerd. Je bent 'n kunstschilder, maar ook 'n LEERMEESTER!!

Piet en Han Broeders  

Geplaatst op: 22-09-2006 - 09:27

Gerrit,
Wat 'n prachtige site! Veel werken hebben we in het echt gezien, maar zo bij elkaar is het geweldig mooi. Bovendien heb ikzelf al heel veel van je geleerd. Je bent 'n kunstschilder, maar ook 'n LEERMEESTER!!
Liefs van Piet en Han

Dick en Daria Kooij-Kristalijn  

Geplaatst op: 05-09-2006 - 21:21

Gerrit,
Wat een prachtige website heb jij. Vol verbazing hebben wij gekeken naar je werk. Toppie!! Heel veel succes. Daria
Naam

Dirk Barth  

Geplaatst op: 24-06-2006 - 13:59

Wat een goed idee om zo het werk van een echte kustenaar de bekendheid te geven, die het verdient. Ik word een geregelde bezoeker, als de site af is.

1 2 3 4
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies