Peter 03-07-16 21:18:52

Hallo Aty,Ik las zojuist dat je gaat stoppen met je mooie verhalen.
Dankjewel voor alle verhalen en mooie foto's van de afgelopen jaren.
Ik heb ze met erg veel plezier gelezen.

Het ga je goed.Met hartelijke groet,
Peter
Zevenhuizen ZH


Reactie:
Hallo Peter.

Ik ga toch maar door, er waren mensen die mij een mail stuurden met de vraag om toch maar door te gaan, ik zag het een poosje niet meer zitten, er is te veel gebeurd, maar probeer in mijn eigen tempo weer door te gaan, er zijn ook mooie dingen hier in Lapland.

Groetjes Aty

wies 31-01-16 19:20:32

beste ati,wat is het weer bijzonder om jouw dagboek berichten te lezen. wat een geluk dat je contract steeds verlengd wordt. dat zegt wel wat over je inzet. ik geniet van de foto's. helaas door familie omstandigheden kunnen we nog steeds niet naar het echte hoge noorden. onze moedertjes die we nog steeds hebben kunnen er niet tegen als we langer dan een maand weg zijn. beide 94 jaar. ze zijn te lief om onze reizen voor langere tijd te plannen.ik kijk regelmatig op de site dus geniet daar dan van. ik kijk alweer uit naar een volgend bericht. groeten louise

irene legemaat 12-11-14 19:35:59

Beste Aty en Johannes,
Nadat ik afgelopen weekend mijn foto's van de laplandreizen in 1989 en 1990 aan kennissen had laten zien, kwam ik vanavond jouw dagboek tegen, aty! Geweldig! Toen jullie trouwden ben ik nog op de receptie geweest..... En ik weet nog dat Johannes in 1990 erg verliefd aan het kettingkje met de naam Aty er op frunnikte. Alle goeds en groeten vanuit Nederland! Irene


Reactie:
Hallo Irene,

Ik had wel eens foto's van jou gezien, toen je op vakantie was in Lapland.
Hier gaat het goed, nog steeds winter, maar dat lees je wel in mijn verhalen.
Ik zal de groeten aan Johannes geven van jou.

Groetjes Aty

Janny van der Woert 30-12-13 21:09:48

Hoi Aty
Wij wensen jullie een goed en gezond 2014.
Ik volg je ook via je eigen website,
Bij ons is ook alles oke
Oud jaars avond is nu al begonnen er wordt bij ons al flink vuurwerk afgeschoten. Onze hond Bor vindt het maar niks staat af en toe flink te blaffen. Maar ja het hoort er een beetje bij
Zelf ben ik de kerstdagen vrij geweest en moet nu werken met oudjaarsdag en nieuwjaarsdag
Groetjes Janny

 Hennie 23-12-10 22:26:11

Hallo Aty en familie,
Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2011!!
Willem en Hennie


Reactie:
Bedankt, Voor jullie ook fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar.

Ger Hesbeen 25-10-10 16:07:40

Hei Aty, ik blijf maar genieten van je foto's op facebook en op je website. Ook van je dagboek. Elke keer brengen ze mij - tussen twee laplandreizen door - weer voor een paar minuten naar Sápmi. Over de zowat 20 reizen die ik tot nu toe in en door Lapland maakte, schreef ik vorig jaar een boek : "Samenhang - Lapse reisnotities en mijmeringen". Ik stuur je een exemplaar voor tijdens de lange winteravonden. Ik hoop dat je ervan geniet. En stuur me gerust je opmerkingen, kritiek, enz.
Eale dearvan. Näkemiin !

 Hennie 01-04-10 12:06:58

Hallo Aty,
Leuk stuk over jou en je dagboek met prachtige foto's in de gecombineerde Nordic/Finnska.
Groetjes Hennie

Patricia 09-03-10 20:37:04

Hallo Aty ,
ik lees nog altijd met regelmaat je dagboek. Het is leuk dat je de dingen herkent waar je over schrijft bv de school . wij zijn in 2005 met de camper in finland geweest en zijn ook door sevettijarvi gereden , hebben nog op de parkeerplaats tegenover de school een broodje gegeten en een wandeling gemaakt. het gebied waar jullie wonen is prachtig !!
ik hoop dat we lang van je verhalen kunnen genieten

Marja 24-10-09 15:15:17

Hoi Aty,
Wat een ontzettende mooie kunstfoto's maak je. Prachtig.
Groetjes,
Marja

Ellen Roerade 23-10-09 18:46:22

Hallo Aty,
Ooit, in april 1996, maakte ik vanuit Sevettijärvi een 10-daagse langlauftocht. In één van de hutten hebben wij elkaar toen ontmoet. Ik herinner me zelfs dat ik met de groep toe bij jou thuis ben geweest en dat we een tijdje naar elkaar geschreven hebben. Papieren brieven in het tijdperk van voor de e-mail, stel je voor!Onze gids was toen Rauno Sanilla. Ik inspirerende natuurmens vond ik hem. Hoe gaat het eigenlijk met hem? Ik ben echt wel eens benieuwd of hij nog steeds groepen begeleid. Kan je mij dat eens laten weten?Je hebt trouwens een mooie website met prachtige foto's!
Veel groetjes vanuit het zuidelijke België!
Ellen Roerade


Reactie:
Hallo,
Ja ik herrinner het mij weer, Rauno viel toen in voor Ernest en ik hielp met tolken.
Rauno is getrouwd en heeft een zoontje van 9 jaar oud.
Bij ons worden er geen groepen meer rond geleid, Ernest is daar te oud voor, en Rauno doet alleen mensen die op jacht gaan of vissen. IK zie Rauno niet zoveel meer, zijn vrouw woont in Rovaniemi, en daar is hij ook vaak.

Op dit moment sneeuwt het hier, maar het is iets boven nul. De winter is weer aan het beginnen.

Groetjes Aty

1 2 3
Search
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!