Sandra Ball  

Een keer per 6 weken laat ik mijn voeten doen: deskundig, netjes, en vaak met een mooie kleurtje erbij. Een ontspannen uurtje met een kopje thee of koffie! Ik kijk er altijd naar uit.

Carolien Roozendaal  

Lieve Nicolette, ik heb helemaal niets met voeten. Vind het maar rare dingen en vooral ook lelijk. Maar een voeten behandeling bij jou is zeker wel een feestje! Jouw kennis en kunde en jouw hulp die je mij geeft met mijn ontstoken tenen. Maar vooral de gezelligheid bij jou en samen even lekker kletsen. Voor mij een gezellig uitje. En geen pijnlijke voeten meer. Het is prettig dat alles bij jou mogelijk is en dat je altijd klaar staat. Heel erg bedankt. Liefs Carolien

Ariane  

Heel fijne pedicure, we kletsen makkelijk met elkaar, flexibel met afspraken maken en ik kijk er elke keer weer naar uit heen te mogen! Ik kan Nicolette aan iedereen aanbevelen!

Peter  

Mijn moeilijke soms behoorlijke pijnlijke diabetes voeten worden elke zes weken, en als het nodig is ook nog tussen door, op zeer proffesionele wijze onder handen genomen. Door mijn (inmiddels onmisbare lieve vriendinnetje) pedicure Nicolette. Elke keer weer gezellig met een bakje koffie onder de meest uiteen lopende gesprekken, die vaak zorgen voor veel hilariteit!. Mijn voeten en ik zijn reuze blij met je en hopen nog jaren bij je te mogen komen. 1klein minpuntje! ....... Ik wordt steeds aangevallen door twee mooie slanke witte benen die heel decoratief aan de muur hangen. Maar helaas iets te laag voor mij...... Maar die neem ik op de kop toe. Dank je wel lieve Nicolette.

Ans  

Geweldige lieve, spontane, proffesionele, altijd vrolijke Nicolette, elke zes weken is het weer een feestje om bij je in de stoel te zitten om mijn voetjes te laten verwennen! Wat zijn we blij dat we je jaren geleden " gevonden" hebben. 1 kleine keerzijde voor je..... Je raakt ons nooooit meer kwijt. Mijn dank is groot, je bent geweldig! Liefs Ans

Danielle & Ebru  

Nicolette is een geweldige, lieve en professionele pedicure. Wij komen al heel lang bij haar en het is altijd fijn om onze voetjes door haar te laten behandelen. Naast professioneel, is haar praktijk ook superschoon en sfeervol. Een echte aanrader!!

Elwin  

Ik kom een aantal jaar met volle tevredenheid bij Nicolette.
Een gezellig praatje, bakje koffie en super behandeling, zodat mijn voeten er weer tegenaan kunnen! Bedankt Nicolette!

Tammy  

Lieve Nicolette,

Iedere keer weer laat ik mijn pijnlijke voetjes (van het sporten) naar volledige tevredenheid bij je behandelen. Je bent vakkundig, gezellig en weet waar je het over hebt. Onder het genot van een kopje koffie weet je er iedere keer weer voor te zorgen dat mijn voeten geen pijn meer doen. Ook bij een ingegroeide nagel weet jij raad. Ik heb mij verbaasd toen ik enig weken en nagel beugel op mijn nagel kreeg een de nagel niet meer ingroeide. Vakwerk! Je bent onze (Liv ook) topper!

Tot de volgende keer!

Liefs

Carry en Jan van Nooijen  Hoi Nicolette,We zijn blij dat we je gevonden hebben om onze voeten tip top te laten
verzorgen.

Je komt noooooooit meer van ons af !

Jammer hè, je doet het gewoon te goed.Groetjes en tot ziens

Carry

Stefan  

Keurige behandelingskamer en ben vakkundig
geholpen.

Bedankt tot zover en ik kom zeker terug!gr stefan

1 2 3
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda