Jeroen De Clercq 08-11-21 19:29:02

Wij kochten gisteren een versterker met boxen, om als startende vinylliefhebber een volgende stap te zetten. Geert nam alle tijd om ons te ontvangen en aan te voelen wat we precies wilden. Heel tevreden met onze aankoop.

Werner Paret 15-10-21 23:05:07

Vorige week cd-speler en minidisc-recorder gekocht, beiden Sony toestellen. Prima koop.

Sven 28-08-21 09:48:30

Na een valse start (en een paar lange treinritten Ardennen -> Waregem ;-) ) bij de aankoop van een Technics versterker zeer tevreden over de aankoop/inruil. Hoop dat er iemand even tevreden wordt na 'restauratie' van mijn oud stuk. Ook zeer blij met de tip ivm verwijdering van nicotinesporen van mijn overige apparatuur. De ammoniak in combinatie met wattenstaafjes hebben me snel van al die vuiligheid verlost. Een tip voor Geert en andere audiofiel geïnspireerden: het Youtube-kanaal 'Techmoan' waar regelmatig obscure vintage pareltjes passeren: https://www.youtube.com/channel/UC5I2hjZYiW9gZPVkvzM8_Cw

Joris 25-08-21 08:24:07

Nadat ik een nette CD-speler gekocht had heb ik ook mijn versterker vervangen door een prachtige denon.
Ik ben heel tevreden van de tips, de aankoop en de klank.
Aanrader!

Ron stolk 27-07-21 22:47:08

Mooie puntgave Denon PMA-560 ontvangen.in 2 dagen binnen vanaf het moment van betaling. Degelijk verpakt. Speelt als een zonnetje!Bedankt Geert.

Sjef 03-06-21 19:20:14

Bij Geert in 't verleden al eens een AKAI-versterker gekocht: speelt nog steeds als een tierelier! Nu een tuner en versterker van MARANTZ aangeschaft voor werkelijk spotgoedkope prijs en thans staan ze hier bij me thuis te spelen en te pronken, en ik overdrijf niet als ik zeg dat de behuizing geen spoortje van gebruik vertoont! Heel hartelijk dank, Geert! Mijn vertrouwen geniet je volledig!

Tom 06-04-21 13:25:27

Uitstekend materiaal, aan een deftige prijs, verkocht door een sympathieke man, met kennis van zaken. Aan te raden adres voor uw luisterplezier.

William 01-03-21 21:32:41

Eindelijk, eindelijk!!! Na lang wachten en overwegen en Geert zijn webshop nu en dan eens af te speuren, heb ik dit weekend eindelijk mijn zin gevonden op een mooi Pioneer setje SA-606 en XT-606. Na een deskundige uitleg en test van mijn gekozen toestel wat in uitmuntende staat is en loep zuiver speelt was ik nog meer verliefd op die vintage apparatuur. En hij heeft er wat staan hoor!!!
Echt top en zeker aanraden waard!

Rudy MusicMan 23-01-21 23:12:14

Hey Geertje, je hebt mij daar een pracht en een ultra goed cassettedeck verkocht, en die prijs was meer dan correct!!!! Ik ben in ieder geval zeer content, ik zou zeggen: doe gerust zo verder!!! Rudy, Wervik......

Edwin M 21-01-21 11:30:47

Reeds geruime tijd zocht ik naar een degelijk cassettedeck om opnames van vele jaren terug te kunnen beluisteren. Ik ben al heel mijn leven muziekliefhebber en muzikant. Heb in veel goede orkesten gespeeld. Dankzij Geert kan ik nu terug concert- en solo- optredens op mijn trompet terug kwalitatief beluisteren op dit vintage cassettedeck dat hij me heeft aangeraden en toegestuurd. Mijn opnames op metal tape met dolby B klinken nog steeds even zuiver en mooi als op het professioneel Aiwa deck waarop ze toen destijds gemaakt zijn. Gelukkig bestaan er nog enkelingen zoals Geert die met grondige kennis oude decks kunnen nazien en op punt stellen. Door zijn nobele hobby kan ik weer volop genieten van oude opnames. Fantastisch geluid qua tonaliteit en helderheid, zowel in hoge als lage registers... Wie ooit zich liet wijsmaken dat cd's beter klinken dan cassettes... Het tegendeel is nog maar eens bewezen. Er gaat niets boven een oerdegelijk cassettedeck.Dankjewel Geert !

1 2 3
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies