William 01-03-21 21:32:41

Eindelijk, eindelijk!!! Na lang wachten en overwegen en Geert zijn webshop nu en dan eens af te speuren, heb ik dit weekend eindelijk mijn zin gevonden op een mooi Pioneer setje SA-606 en XT-606. Na een deskundige uitleg en test van mijn gekozen toestel wat in uitmuntende staat is en loep zuiver speelt was ik nog meer verliefd op die vintage apparatuur. En hij heeft er wat staan hoor!!!
Echt top en zeker aanraden waard!

Rudy MusicMan 23-01-21 23:12:14

Hey Geertje, je hebt mij daar een pracht en een ultra goed cassettedeck verkocht, en die prijs was meer dan correct!!!! Ik ben in ieder geval zeer content, ik zou zeggen: doe gerust zo verder!!! Rudy, Wervik......

Edwin M 21-01-21 11:30:47

Reeds geruime tijd zocht ik naar een degelijk cassettedeck om opnames van vele jaren terug te kunnen beluisteren. Ik ben al heel mijn leven muziekliefhebber en muzikant. Heb in veel goede orkesten gespeeld. Dankzij Geert kan ik nu terug concert- en solo- optredens op mijn trompet terug kwalitatief beluisteren op dit vintage cassettedeck dat hij me heeft aangeraden en toegestuurd. Mijn opnames op metal tape met dolby B klinken nog steeds even zuiver en mooi als op het professioneel Aiwa deck waarop ze toen destijds gemaakt zijn. Gelukkig bestaan er nog enkelingen zoals Geert die met grondige kennis oude decks kunnen nazien en op punt stellen. Door zijn nobele hobby kan ik weer volop genieten van oude opnames. Fantastisch geluid qua tonaliteit en helderheid, zowel in hoge als lage registers... Wie ooit zich liet wijsmaken dat cd's beter klinken dan cassettes... Het tegendeel is nog maar eens bewezen. Er gaat niets boven een oerdegelijk cassettedeck.Dankjewel Geert !

Tomas 18-01-21 11:08:43

Highly recommended, top quality and service. Also
warranty is provided.

Very wide selection of amplifiers, tuners etc. I bought a Marantz PM 17 kit,
in very good condition, like new. Also I have
free repair of my old Rotel amp.

Robque 17-01-21 19:01:06

Geert komt zijn beloften na en levert toestel keurig verpakt en in schitterende staat.
Zeker een aanrader om zijn site eens te bezoeken.

Paul van Vugt 09-01-21 09:29:21

Eerste keer in contact geweest met Geert Carton en de gok genomen om een volgens zijn zeggen bijna in nieuwstaat zijnde Technics versterker aan te schaffen. Na aankomst van de versterker die uitstekend was verpakt was ik aangenaam verrast over de staat en kwaliteit. Zeer tevreden en zal ongetwijfeld nogmaals een aankoop doen als mijn favoriete merk voorbij komt!

Kris 08-01-21 22:14:28

Top service , top toestellen.
Perfecte garantie.
Aanrader voor de liefhebbers van audio !

De Beuckeleer Paul 31-12-20 10:25:28

Ik vreesde het einde van mijn oude Denon PMA-1055R. Toevallig ontdekte ik de website van Geert. Hij is de man die als een reddende engel een nieuw leven gaf aan mijn oerdegelijke versterker. Een aanrader, betrouwbaar, correct, snel. Een verplaatsing waard vanuit de Stille Kempen.

Olivier 30-12-20 23:59:13

Ik informeerde bij Geert voor een Marantz 1072 die ik op de website had gezien. Het toestel is zo goed als nieuw: geen krasje op de frontplaat, alles werkt prima en deze mooie vintage versterker staat hier nu al 2 dagen non-stop te spelen. Geert is een vakman die met liefde over zijn toestellen spreekt. Op zoek naar een mooi stuk vintage audio? Dan is dit adres zeker een bezoek waard.

Niels 28-12-20 21:27:26

Ik was al een tijdje op zoek naar een vintage klasse A-versterker van Marantz of Denon. Ik kwam via 2dehands op deze site terecht. Wat me aansprak was dat Geert alle versterkers lijkt te testen. Vandaag reed ik anderhalf uur tot bij Geert thuis en het bleek de moeite. Geert heeft een hele werkplaats/stock met allemaal parels (veel meer dan er op de site staan). Je kan zien aan hoe hij alles organiseert en inricht hoe serieus Geert zijn hobby neemt en hoe precies hij met elke versterker omgaat. Ik wou twee versterkers A/B testen en die had hij netjes naast elkaar gezet en tegelijkertijd aangesloten waardoor ik heel goed kon vergelijken. De professionele uitleg, kop koffie en gezellige babbel (allemaal corona-proof) kreeg ik er zo bij. Als je op zoek bent naar een vintage versterker/receiver, search no more. This is the man. Zo professioneel en betrouwbaar als Geert vind je er niet veel. Dankjewel Geert!

1 2 3 4
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies