Els 23-02-18 17:08:24

Ik was al een tijd lid van de Facebookgroep, maar ga pas sinds augustus 2017 naar de bijeenkomsten. Gezellig samenzijn met ouders met kinderen met ASS van diverse leeftijden (kleuters, lagere scholier, middelbare scholier, jongeren) doet deugd. Verhalen delen, tips geven of ontvangen, je hart eens kunnen luchten bij mensen die je begrijpen, het doet zo 'n deugd.

Nadia 23-02-18 12:19:09

Ik kom niet zo vaak vanwege afstand en vervoer, maar telkens ik kom, voel ik zeer welkom. Ik ga steeds naar huis met goed gevoel! Leuk dat er geluisterd wordt, tips gegeven, gewoon dat je je beklag al eens mag doen...doe zo verder! Grtjs Nadia

Greet 23-02-18 11:44:54

Een praatavond waar je meer dan welkom voelt. als ouder van 2 jongens met autisme ben ik blij dat ik hier andere ouders tegen kom die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt en mij tips kunnen geven maar vooral ik kom ontspannen terug thuis waardoor dit voor mijn gezin ook veel leuker is.

Veerle 01-03-16 12:15:01

Gezellig samenzijn met andere ouders. Herkenbare verhalen horen, steun vinden, tips en advies door anderen die het zelfde meemaken (of meemaakten). Met een lach en soms een traan. Hierdoor weten we, we staan er niet alleen voor en we zijn niet de enigen waarbij het allemaal niet zo loopt zoals verwacht.
Dus heb je ook behoefte om je verhaal eens kwijt te kunnen aan andere ouders die weten wat het is om zo.ervaringen uit te wisselen of kijk je liever de kat uit de boom en kom je liever eerst enkel luisteren. Kom vrijblijvend een kijkje nemen, altijd welkom !

Anke 22-02-16 22:04:00

Praten zonder te moeten nadenken hoe je overkomt, vrij je mening kunnen geven, luisteren naar anderen die op een totaal andere manier hetzelfde ervaren, elkaar moed inpraten en ja dit alles kan serieus of met een lach en een zwans. Een momentje om tot rust te kunnen komen en wie weet, vrienden te leren maken die je echt echt snappen en begrijpen. Iedereen is welkom in deze groep die er voor zorgt dat ik elke keer wel met een tip of nieuwe ideeën naar huis vertrek. Soms is er veel volk en dan weer iets minder maar elke keer weer kijk ik uit naar die ene dinsdag avond in de maand waar ik echt van geniet! Bedankt!

Els Plettinckx 21-07-15 12:08:42

Een avondje praten in een gemoedelijke sfeer over onze grote en kleine problemen inzake onze kinderen en begrepen worden door iedereen in de groep. Soms confronterend, dikwijls heel herkenbaar.


Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies