Smerige Peter de autist 07-05-15 23:36:35

Godverdomme wat heb ik een dikke autistische lul

Smerige Peter de autist 06-05-15 23:44:39

Bloedgeil als ik jullie homepagina ziet met die twee meiden in die leren laarzen, ik trek mezelf af en lik de sperma van mijn handen mmmmmmmmm

Wilma Noorda 08-01-14 22:05:05

Heel goed initiatief!

mathias 01-08-13 09:55:12

Ik vind dit een héél mooi initiatief Maar er veranderd toch niet bepaald iets in onze maatschappij.Mooi dat er véél aandacht is naar de sterke kanten maar dit zou meer moeten op tv komen in de krant staan en eventueel als dat zou mogelijk zijn op de radio er komt véél te weinig over autisme in de media ook de politie zou hier véél meer van op de hoogte moeten zijn en ook lijnwachters conducteurs van de NMBS ik heb eens een situatie gehad eigenlijk elke dag verschillende waarvan je denkt dit is zeker niet autisme vriendelijk hopelijk wordt er meer aan gedaan in de toekomst er komen steeds meer mensen met autisme maar de maatschappij is altijd maar onverdraagzamer voor mensen gelijk ons en eerlijk gezegd onze wereld is toch voor een groot deel gemaakt door autistische mensen Einstein Leonardo da Vinci Socrates daniël tammet sommige zijn savant Daniël tammet had asperger en was savant omdat zijn talenten zo extreem goed waren en al zo jong aanwezig waren hopelijk wordt er echt véél meer aan gedaan poster enz. maken is mooi maar het moet véél meer in de media komen

Lilian 25-05-13 20:08:07

Beetje gek eerlijk gezegd. Alsof iedereen zonder ADHD ongeduldig is, en iedereen met Autisme, heel goed kan wachten. Het is zo'n breed spectrum, daar kan je niets meer met deze posters.

Rianne Maas 11-04-13 15:47:29

Als ik zelf als voorbeeld mag nemen wil ik het volgende kwijt. Ik heb klassieke autisme met normale begaafde intelligentie. Het heeft me heel veel moeite gekost om mijn rijbewijs te halen. Ik ben rond mijn 29e jaar begonnen met rijlessen en was bijna 31 jaar voordat ik voor de 2e keer slaagde voor mijn rijexamen in een schakelauto. Je moet nl. best wel veel handelingen verrichten en dit moest ik met hele kleine stapjes bereiken om goed auto te kunnen rijden. Nu rijd ik zeker 15000 kilometer per jaar en ik heb, op de eerste jaar na geen ongelukken gehad. Gelukkig. Ik rijd overal heen, en heb wel de radio aan, zodat ik mij beter kan concentreren. Ik houd aan de snelheid en verkeersregels.

Met een goede doorzetting en wilskracht ben ik blij dat ik een eigen auto heb en er ook in kan rijden zonder een gevaar op de weg te zijn.

Met vriendelijke groeten, Rianne Maas

Anonieme inzending via website 11-04-13 15:45:49

Over mensen met ALS; Ze hebben een hekel aan gedonder, en zullen dus alles doen om brokken te voorkomen, tevens hebben juist zij de aanleg om zich als geen ander ondergeschikt te maken aan een systeem of vorm van ordening.ALS helpt om sneller dan anderen gedragingen van medeweggebruikers, en risicogehalte van nieuwe situaties in te schatten. Er is geen emotie nodig bij rijden.

Opmerkingen: Ik heb mezelf verbaasd door kort na het behalen van mijn rijbewijs schadeloos maanden als vertegenwoordiger in het land rond te rijden , op uitsluitend onbekend terrein. Het was een ijzel winter...duizenden kilometers gereden . Geen probleem.Geen schade.Geen winterbanden.Ik heb het idee dat mijn ALS toestaat dat ik mezelf programmeer. Indien een ander mij tracht te programmeren gaat bijna altijd alles mis.

L. Valkenburg 16-04-12 11:01:30

Mijn zoon heeft een autistische stoornis en in mei 2011 zijn rijbewijs
behaald. Voor het CBR moest hij daarvoor in de bureaucratische molen:
beoordeling door twee psychiaters, een rijtest. Uiteindelijk is hij daar
positief 'beoordeeld' ofschoon de gezellige gesprekken met de
onafhankelijke psychiaters niet ter zake doende waren m.i. Wat voor mij
het vertrouwen gaf in zijn rijgeschiktheid, was het oordeel van zijn
rij-instructeurs (een vaste en twee vervangers voor zijn vaste
instructeur). Allemaal mannen met meer dan 40 jaren ervaring als
rij-instructeur! Die hebben gezegd "Dat rijbewijs zit er voor hem in!"
En dat is ook zo gebleken. Mijn zoon rijdt erg goed en er is weinig wat
hem niet ontgaat. Ik voel me super veilig bij hem in de auto.

tallien van der Wal 30-03-12 12:07:30

Super geschikt!!

Christine 23-03-12 11:17:07

Mooi initiatief en super posters !
Bedankt

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage