Peter W. 25-03-17 14:43:06

Het ledenaantal is wederom gegroeid, een mooie waardering voor het goede werk welke gezamenlijk verricht wordt.
Naast deze website zijn wij ook te benaderen via Facebook, dan wel even zoeken op de naam van de club...

Trudy 23-05-16 12:25:07

Gister was het weer een gezellige dag bij Youngtimer Event. Gezellig een aantal auto's van de club, met dank aan de eigenaren!!!Jammer dat het weer het op een gegeven moment liet afweten, waardoor er eerder naar huis is gegaan.In het museum was ook van alles te zien, leuk dat daar ook auto's worden verkocht van een paar ton, helaas had ik het even niet bij me, maar anders.........Er stond genoeg ;-).Het was zeker de moeite waard!

Peter 08-02-16 22:49:25

Samen maken we er iets moois van! Laten wij zo door gaan!

Oliver Mitte 09-10-15 13:44:51

I would like to say a big thank you for the int. Autobianchi meeting. Is was absolutely beautiful.The organization was just perfect. Hope to see you all again in 2016!!!
Cheers
oli

Trudy Lagerweij 10-09-15 20:16:20

Wat was het afgelopen weekend een heerlijk weekend, met Fransen, Duitsers, Zwitsers, Noren, Italianen, Belgen en Nederlanders, met allemaal 1 passie: "De Autobianchi"Het leek wel 1 grote familie! Voor herhaling vatbaar ;-).Volgend jaar Duitsland, we komen er aan!!!!

Twan $nepvangers 09-07-14 14:51:07

HalloIk zit hier in oude kranten te kijken en staat in 1 van die kranten een oude advertentie van Autobianchi Primule.De krant is van 11-11-1967. Iemand interesse???

Gerrie Polman-Vink 06-07-14 14:18:19

Hi allemaal. Hierbij ik wil ik jullie iets vertellen over mijn ervaring met de club. we werden vorig jaar door onze vriend meegenomen naar Zandvoort a italia. Daar hebben we de club voor het eerst ontmoet. Het was een heel warm welkom en door de vriendelijkheid en gezelligheid die dag zijn we ook mee geweest naar de meeting in Parijs. Ook daar weer de warmte en gezelligheid van de club. Ondanks dat we toen nog geen lid waren werden we wel als lid beschouwd. Dit heeft toen voor ons de doorslag geven om lid te worden. Gek he als je eigenlijk geen autobianchi bezit. we hebben wel de opvolger Fiat 127. Helaas ligt deze nu uit elkaar voor reparatie (na dat we aangereden zijn). Wat ook zo fijn is dat we toch mee mogen doen met de activiteiten ook al rijden we dan in een auto wat helemaal niet bij de club past! (zoals de laatste rit een ford Ka). Hopenlijk zien we elkaar weer op 13 Juli!Dikke knus Gerrie (en ook John en Jantien).

Rob van Hees Assen 09-11-13 23:03:57

Ik ben nog geen lid van deze club maar ben wel bezig met de restauratie van een Panoramica(Lusse) type I 1964.Als gevolg van de restauratie heb ik de deurtjes en twee vaste zijruiten incl rubbers over. De deurtjes zijn gestript en hebben love en care nodig. Wie wil ze tegen een redelijke vergoeding hebben.Ik zoek zelf nog de dorpel sierstrips en de aflegplank voor onder het dashboard. Wie kan me daaraan helpen?

Mirko Cocco 15-09-13 09:43:13

hallo beste Autobianchi liefhebbers, een tijd geleden heb ik jullie gevraagd of er mensen waren die een Autobianchi hadden en die mee zouden willen doen aan een van onze korte films, nou dat is nu helemaal klaar en online, wij zijn er erg blij mee en willen jullie van harte bedanken voor jullie hulp. Ik stuur jullie hierbij de link, heel veel plezier er mee! http://cinecars.nl/video/lekker-stel/


Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies