Gilbert Verdurmen 30-10-05 20:16:22

Als oud Moerbekenaar (uit de Moerhofstraat)doet het deugd zijn stem nog eens te horen en buiten zijn boeken hier nog wat over hem te lezen via dit medium.
Ik zal zeker dit goed proberen te volgen.

Groetjes

Gilbert Verdurmen

Aad Eerland en Suzanne Vrolijk 30-01-05 13:36:30

Beste Jo,

We vinden de site veelzijdig en informatief. Je moet daar een hele klus aan hebben gehad. Fantastisch! Ook heel sfeervol (kleuren, achtergrond, foto's) en tegelijk helder en toegankelijk. Bijzonder om ook de stem van Anton te kunnen horen.

Vriendelijke groeten,
Aad en Suzanne

Ludwig Goris 01-11-04 13:52:17

Als bewonderaar van Anton van Wilderode teken ik graag het gastenboek.

Roger Tempels 09-11-03 12:26:11

Beste Jo,

Proficiat voor uw website met betrekking tot Cyriel Coupé / Anton van Wilderode. Zeer goed geslaagd, zowel qua inhoud als vormgeving!

Roger Tempels

Bibliotheca Wasiana 17-09-03 12:09:11

Beste,

Proficiat met uw webstek! Wij nemen ze op in onze favorieten. Als Bio-bibliografisch documentatiecentrum van het Land van Waas (een mondvol)verwelkomen we alle initiatieven inzake het bewaren en het ontsluiten van Waas erfgoed. Wanneer onze webstek daar is, leggen wij zeker een link. Wij zullen u ook op de hoogte houden van initiatieven rond AvW inzoverre die u nog niet bekend zijn. Onze verzameling rond AvW (9 klasseerdozen + alle uitgaven) staat steeds ter beschikking (ter inzage) van geïnteresseerden in onze vestiging in de stadsbibliotheek van Sint-Niklaas, Hendrik Heymanplein 3 (ma en vr van 14-19u en di, wo en do van 11u-19u). Hopend op een fijne samenwerking,

Johan De Vriendt, documentalist Bibliotheca Wasiana

Jackie Thiron 30-07-03 22:40:42

Geachte,
Gefeliciteerd met dit prachtig initiatief. De gemeente Moerbeke brengt hierdoor blijvend hulde aan een van zijn onvolprezen inwoners. Deze uitgebreide informatie over de Vlaamse dichter Cyriel Coupé is een duidelijke meerwaarde voor het imago van de gemeente Moerbeke. Nogmaals proficiat.
J.Thiron, voorzitter culturele raad Stekene

1 2 3
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies