bestuur 01-01-14 14:38:50

Beste sportvrienden, de HSV wenst u allen het allerbeste voor 2014, gezondheid, geluk en veel vis plezier. Mag ik U tevens uitnodigen voor de alv. maandag 13 januari a.s. in café Sillehem in Oldemarkt.

Eric 16-09-13 21:43:39

Complimenten voor de vernieuwde website!

dat was het 29-08-13 08:57:07

de laatste competitie wedstrijd zit er op. Tot het laatst spannend, Bennie boven mijn verwachting blijft op 3, maar dan 4 en 5. Jammer voor Sjors 200 gr dat is te weinig voor de 3e maar genoeg voor de 4e plek, de eindsprint van Gerard komt net telaat. Hij eindigd wel op het zelfde aantal punten als Sjors, maar die heeft een 1e plek meer dus wordt Gerard 5. Op 6 Be die had een 1 moeten vissen maar dat deet hij niet. Al met al spanning zat. Maandag middag 50 voor alle leden van de HSV ouder dan 50 jaar. Zaterdag 7 sept. jubileum wedstrijd ook voor alle leden van de HSV met na afloop de prijsuitreiking bij cafe Sillehem. Allen nog veel visplezier en tot volgend jaar in de competitie.

asvalt 22-08-13 08:39:45

Herenbrug richting Giethoorn binnen kort een gescheiden vierbaansweg dat moeten ze volgens kenners maken van het kanaal Beukers. Vis zit er toch niet! Het was inderdaad schrapen om een paar gram bij elkaar te krijgen, Be deed het beter, had een afspraak aan de waterkant met de vader van Kees Kist (die van dat voer) en kreeg het advies ga met de feeder naar de overkant. De rest viste met de langestok, dus hij had op nummer 12 een kopplek. Nog wat support van Wieja en hij wordt eerst, wat Egbert heeel goed uitkomt want het was Henk zijn enigste kans om eerste in de competitie te worden, twee keer eerste in de laatste twee wedstrijden was zijn doel! Het lukte hem net niet. Met een snelheid van 80 km per uur komt Gerard nog aan gescheurt naar de 3e positie, hij schakelt de laatste wedstrijden een tandje bij maar was dat vroeg genoeg of komt hij een wedstrijd tekort. Sjors siddert, Bennie red het niet. Wie wel. Volgende week Hagebroek en dan weten we het. 7 September jubileum wedstrijd (voor alle leden van ''het Baarsje'') met na afloop prijs uitreiking,.

als er vis is 15-08-13 08:31:15

als Danny vis vangt hoor je hem bij de Herenbrug (we zaten op de Hagebroek) wat een volume. En dan die opmerkingen naar Egbert en Be, waar staat hij tog in de ranking!! Ooo, das bijna onderin. Een ander zegt dat hij van moeters thuis moet komen, die heeft dan nu 100 gr 2 visjes, vorige week 2 kilo 2 visjes. Sjors komt met rasse schreden richting 3e plaats Benny zat te sidderen op de kist, hengel niet voor elkaar was de smoes. Het zal allemaal wel. Nog 2 wedstrijden, plek 1 en 2 het spand er om, ben geen groot rekenwonder maar Henk MOET 2 keer 1e worden anders blijft hij knap 2e.Volgende week Herenbrug mooi watertje dan sla ik nog maar eens toe.

Regen veel regen 08-08-13 08:41:47

voor en tijdens de wedstrijd veel regen, veel gelag in Oldemarkt, de helft van de oude garde zagen Be thuis komen als een verzopen kat vanaf Fixet naar huis was hij doorweekt tot op het vel. Volgens hem kan het niet verder! Met regen vang je veel vis "feit of fabel" een fabel, gezien de wedstrijd. Toevallig vangt JH 2 visjes en doet lekker mee, schuift dan ook 10 punten op maar ja welke goede visser heeft dan ook nog een 12 punter staan om deze tijd in de competitie!! Stoffel, ja die wellicht.Gerard doet goede zaken voor de grootste vis competitie, met nog enkele wedstrijden te gaan verbeterd hij de stand met 2,5 cm naar 52,5 cm "een prachtige Brasum" Be de smoor in. Volgende week Hagebroek, we zijn er nog niet. Er is nog van alles mogelijk als je 12 punten kunt wegstrepen !! 95% gaat naar huis, 5% slaapt bij de buurvrouw, ik snap hem!

puntjes sprokkelen 01-08-13 08:56:37

het is op alle plaatsen in de competietie nog niet beslist, Henk denkt ik ga wel op vakantie, ik red het wel, dat is wel eens anders geweest bleef hij thuis. Bennie steld de vakantie ook een dag uit, vist hij een 4 dat vond hij de moeite niet!! Het kan nog, stuivertje wisselen, het is maar net wat je kunt wegstrepen!! Egbert en Dannie binnen 5 minuten een dikke brasum die dachten we zitten goed. Bijna die van Sjors was dikker. Volgende week Hesselingendijk kijken of de week na Woodstock de maais nog recht op staat.

WITIVISCLINIC met LEEN HARMSEN 30-07-13 20:04:44

De geplande witivisclinic met Leen Harmsen kan helaas NIET doorgaan. Leen moet binnenkort aan zijn arm/schouder geopereerd worden.

herhaling 26-07-13 08:32:54

Egbert 1, Edwin op stek 1, Henk dan natuurlijk op stek 2 en Vos maar weer de kilo worst. En na drie wegingen de discussie "ze vissen beide met Mondial, maar er zit wat door. Bennie weet wel wat, maar Gerard niet. Maaaar, waar vist Sjors dan mee!! En wie is zijn coach, diegene die net voor hem staat in de competitie? Volgende week Hagebroek vorige keer niet best, nu wellicht beter. De webmeester is terug van vakantie dus een ieder weet weer waar hij aan toe is. Er waren er bij die al ongerust waren hoe het zou komen.

Moeizaam 11-07-13 20:53:56

Dat was het, moeizaam, Na het loten moesten er parkeeraanwijzingen gegeven worden, het vangen ging eveneens moeizaam. De èen ving zijn leeftijd in grammen, de ander zijn iq. Bakker versloeg vd Kamp en de andere Bakker. De koeien maakten duidelijk wat ze er van vonden...
Voor de meesten geen avond om over naar huis te schrijven. Volgende week beter!?

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand