Concentratie! 04-07-13 21:08:29

Weer op ons thuiswater, de Hagenbroekweg. Vanavond weer onder de bezielende leiding van Henk Bakker. Na de smartlappenparade van vorige week en de muggen de week ervoor kon er weer geconcentreerd gevist worden met als resultaat dat Erik1840 gram aan de klok wist te brengen en Jan met een uitgestelde worst tevreden huiswaart keerde.
Quote van de week door de heer Vos: "Waar geen vis zit ken je niks vangen", Hier werdt door een zuurpruim op gereageerd met de woorden dat sommige mensen ook waar wel vis zit niks kunnen vangen. Kortom: Het was weer gezellig!

Mecca 27-06-13 09:28:19

Herenbrug altijd een mooi watertje, op een nredelijk nieuwe plek. Nieuwe wedstrijdleiding. Vos en Riegman dus niet op kop, wat te zien was in de eid uitslag 100gr. edwin op plaats 3 door het vangen van een hele dikke Voorn 500gr, in de wedstrijd meteen op de knieen richting Mecca en vragen aan .. om nog enkele van die vissen te mogen vangen. Be had het op een accoortje gegooid met Alex op stek 12 en 13, waar volgens Gerard ook nog eens 30 meter of meer. Volgende week thuis wedstrijd Hagebroek

# 11 20-06-13 09:20:05

Een zaaie wedstrijd, lekker weer om te vissen maar die waren er bijna niet. Ook niet op de kop stekken, Vos deet het goed op stek 13 maar op 1 zat er een wel erg te schuteren aai. Nou ook weer niet er gingen nog al wat fietsers lang de overkant, daar kreeg er een het nog al warm van HEET zelfs. Het is maar wat je opwindt. Het gaat ook vervelen elkekeer op kop, je hebt dan maar 1 buurman. En die vangt de vis wel!! We hebben 11 keer gevist dus nu komt het er op aan wat kunnen we wegstrepen Egbert nog een 4 en een 5 dat is niet veel, 7 punten minder dat wordt 21 kun je wel weer kampioen mee worden. Volgende week nieuwe wedstrijdleiding Lex, naar de Herenbrug.

Eric 19-06-13 22:51:47

Mooi dat jullie het ook fijn hebben gehad!
In Denemarken (land, niet de buurtschap in Groningen) waren geen muggen, wel mooie gullen. Jammer dat die niet tellen veur op de plaanke...
De 26e ben ik er weer, toch maar eens kijken of ik geen brasem van 50,5 cm kan vangen...

klep dicht 13-06-13 08:58:32

Een zaaie wedstrijd. Het enige wat je bezich hield is het weren van de Turken (turkies/mietsies/muggies) dit is niet raccisties bedoeld. Wat een nachtmerrie dat spul, het zit op het laatst overal, tot in je onderbroek. Ik zie Stoffel dan ook om 8.45 u wegrijden stopt bij Henrie, niet om te kijken of hij nog op zijn kist zit, maar te zeggen "hei al vis, -niet dus- nouw hu ik lote me nie langer opvreten deur die kl..te beesten ik gao naor huus" Stoffel rijd weg in zijn cabrio. In de haast vergeten de achterklep dicht te doen, op deze manier de Turkies uit zijn auto racen. Klep naar boven en gassen, naar de camping op Ossenzijl, want daar zijn ze (niet) of. Tijdens dit schrijven jeukt me nog alles. Over het vissen, ze waren er wel de dikke platten. Maar om ze te vangen, toch maar eens vragen hoe Egbert dat doet dik 6 kilo. Volgen de week Hesselingendijk.

5 milimeter 06-06-13 11:13:39

Het scheelt soms maar 5 minuten waar in het verschil gemaakt wordt. Of het is maar 5 milimeter, Erik gaat met de smoor in op vakantie staat hij al weken boven aan met de grootste vis vang Be er een die net 5 mm groter is da's balen. Op kop, kunnen ze wel zeggen dat maakt niet uit, maar op kop werd dikke Brasum gevangen zelfs door Stoffel en dat wil wat zeggen. De vraag is hoelang Be nog mag vissen met het Mondial voertje van Egbert, als hij 1tjes blijvt vissen. (Mondial voor de liefhebber, bij Hengeldiscount verkrijgbaar hoofdsponsor van de hsv). Volgende week Helomavaart, Henrie krijgt zwembandjes met opdruk, deze kant boven, van Henk.
Voor de eersten en elke volgende die op vakantie gaat veel plezier.

plons 31-05-13 08:24:09

HELomavaart, 18.00 uur het regent dat het giet, kijk in mijn voortuin en die is wit van de hagelstenen. Wat doen we vissen? Tuurlijk de spullen maar in de auto, denk nog bij mezelf wat zal het glad zijn op de vlonders. En dat was het ook spekglad, helemaal als je al niet al te vast op de benen staat. Ik hoor na 5 minuten vissen dan ook een knal naast me en zie Henrie met een grote boog het water in gaan. Als de bliksem naar hem toe Lucien en Rob zijn er ook al. Bijna kopje onder, en koud!! Hengel, plateau paraplu alles er in, wat een chaos, het spulletje er uit en Henrie naar huis met een deuk in zijn ego. Vissen! 3 hadden een beetje vis het was schrapen, er waren er bij die blij waren met 1 schelepos, of niet Bennie. Je was in ieder geval van de 0 af, al met al wat een drama. Volgende week Herenbrug dat klinkt beter dan HELomavaart....

50 gr 23-05-13 08:58:31

Wedstrijd nummer 7, we zaten ondanks de dikke wind op een prachtige plek. Het gazonnetje was door Henk perfekt gemaaid, waarvoor hulde. Allemaal wel wat vis, niet zoveel als de week hiervoor maar wat wil je, golven van 15 cm, dikke wind en koud. Het gebeurde deze keer in de laatste 5 minuten of je met goud of zilver naar huis gaat. Lucien is 5 minuten voor tijd aan het opruimen, Be kijkt verbaast naar hem, en ik hoor hem zeggen, op zijn zeeuw,. maar dat kan ik niet na doen "ik heb genoeg 'k hou der mee op" . Bij de weging kon hij zich wel ik weet niet wat doen, 50gr tekort voor goud (Henk ook trouwens) een wijze les de wedstrijd is niet eerder gestopt dan dat Henk gevloten heeft. Volgende week de HEL van Helomavaart. Sencuur: de moppen van Egbert en Edwin komen niet door de balotagecommissie, ook al staat het recht op of is het 3270 gr en 52 cm.

dopje 16-05-13 09:08:17

Het was een drukke avond, een ieder had een mooi zooitje vis. Er waren er ook die wat minder hadden, waar hij wel tevreden mee was, lekker rustig avondje. Vos had dan ook zijn gedachten meer bij zijn nieuwe auto, tot verbazing van zijn schoonzoon, ''het gaat allemaal van de erfenis af en hij overlegt niets'' . De toppers hadden vis zat 5-6 kilo en een beetje, het is de moeite waard. Plek 13 of stek 13 het is maar net wie de worst krijgt, het heeft te maken met onze leeftijd. We worden een dagje ouder. Dat brengt me bij het dopje, niet een van de jongsten meer is zijn hengeldopje kwijt, met 5 man een kwartier aan het zoeken geweest het moet er zijn, we konden niets vinden. Tot Dennie zegt en wat heb je daar in je broekzak, van af de Herenbrug kon je het dopje zien zitten. 1 uur en een kwatier lopen zoeken naar een dopje.. Volgen de week HERENBRUG ipv Hesselingendijk.

voertje 11-05-13 22:05:51

Een ieder weet dat Bé met een voertje van Egbert vist, nou dat kun je aan de stand in de competitie nog niet zien. conclusie het ligt niet allen aan het voer... je moet ook kunnen vissen. Dat Bennie wil weten wat er in zit is toch erg, Egbert gooit vlak voor de wedstrijd nog iets bij Bé in het voer en wat denk je terwijl Bé zit te pijlen kijkt Bennie bij hem in de voeremmer, ik hoor hem nog zeggen Anijs het is gemalen Anijs. Hij die weer op kop zit, wat kost dat wel niet en dan ook nog zo manipuleren dat nummer 1 er niet is. Ja hij wordt wel weer 2e, wat een kunst.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand