Brigitte 26-11-18 14:01:27

Beste Dhaman,
Ik heb ontzettend genoten van de tours die we samen gemaakt hebben.
Je kennis, enthousiasme (en soms geduld met mij ;-)) hebben mijn vakantie zeker een ontzettende aanvulling gegeven. Je behulpzaamheid en bereidheid tot het geven van informatie is goud waard. Ik zou je aan iedereen aanbevelen! Nogmaals dank. Groetjes uit het koude Hoofddorp

Marc en Karien 18-08-18 18:33:39

Van 23 tot 28 juli waren wij met onze 3 kinderen (21, 19 en 16 jaar oud) op Bali en 3 dagen daarvan zijn we op pad geweest met Dhaman en chauffeur Agung.
Het was fantastisch! Dhaman heeft ons in 3 dagen zoveel mogelijk van Bali laten zien, proeven en ruiken.
We zijn o.a. naar een plaatselijke markt geweest, hebben door de rijstvelden gewandeld en verschillende prachtige tempels bezocht. De waterval, de koffieplantage, het apenbos, het fietsen, het raften: alles was super. En onderweg van de ene naar de andere plek had hij plaatselijke lekkernijen voor je bij en vertelde hij allerlei dingen over Bali: de cultuur en geschiedenis, de gewoonten en gebruiken. En kwam je iets tegen wat de moeite waard was om te zien (bijvoorbeeld een ceremonie) dan werd de auto stilgezet zodat we even konden gaan kijken.

Dhaman en Agung: dank je wel voor alles! Terima Kasih !!
Het was een reis met het gezin om nooit te vergeten.

Marc Karien Alex Evie Daniel

Jeroen en Sanne 28-11-17 17:29:33

Vanaf 23 oktober t/m 9 november hebben wij genoten van het prachtige eiland Bali. De pracht en praal van Bali heeft gids Dhaman ons in 5 trips over het eiland fantastisch goed laten zien. Elke dag was weer een verrassing wat we gingen doen. Dhaman stippelde elke route goed uit en liet ook de minder toeristische plekken zien. Leuke verhalen, gezelligheid, interactie met lokale bevolking, goede chauffeur (Agung) en altijd een antwoord op je vraag: zo’n goede gids is zeldzaam.

Beste Dhaman en Agung, nogmaals hartelijk dank voor jullie enthousiasme en de onvergetelijke tijd!

Groetjes, Jeroen en Sanne.

Helma & Dirk 17-09-17 23:37:27

Dhaman heeft ons 2 dagen ondergedompeld in de Balinese cultuur en schoonheid: we bezochten een balinese woning, een dorp waar een massacrematie werd voorbereid, een tempel waarvan de verjaardag gevierd werd. We leerden veel over plaatselijke groenten & fruit en over de lekkernijen die hiervan gemaakt worden, over het hindoeisme, de opvoeding en opleiding, de politiek, de hechte gemeenschappen. We genoten van prachtige landschappen en heerlijke maaltijden die zo veel meer betekenis kregen door de duiding van Dhaman. De sfeer was steeds ontspannen, gemoedelijke en comfortabel. Dankjewel Dhaman voor deze onvergetelijke ervaring!

Anne-Wil & Ger Engelsman 24-08-17 18:34:05

In de periode van 6 t/m 23 augustus zijn wij met onze drie kinderen (10,6 en 6 jaar oud) op Bali geweest waar we zowel in hotels in Ubud en Sanur verbleven. Op basis van een (goede!) tip van een collega hebben wij vooraf contact gekegd met Dhaman om ter plekke als onze gids op te treden. In totaal heeft Dhaman voor ons vijf volle toerdagen en de airport transfers tot in de puntjes verzorgd. Hij heeft een programma samengesteld dat net wat buiten de gebaande toeristische paden trad, hetgeen voor ons en onze kinderen een onuitwisbare indruk van Bali heeft achtergelaten. Het is natuurlijk fantastisch voor jonge kinderen als ze in hun eigen taal (Nederlands) leren over de historie, cultuur en natuur van dit prachtige eiland. Al na een dag wilden ze snel weer op pad met Dhaman die vol geduld al hun vragen beantwoordde en onderweg leuke en interessante dingen voor ze in petto had. Wij hadden ons geen betere gids kunnen wensen. Eigenlijk was hij veel meer dan dat en bovenal een ontzettend aardige vent en plezierige reisgenoot. Dhaman nogmaals dank voor jouw bijdrage aan onze fantastische vakantie en ook de heerlijke lemper, koeljes etc onderweg!

Han ensusan vlielander 05-06-17 10:47:36

Het was ons eerste bezoek aan Bali.Wij hadden goede berichten over Dhaman gehoord en dit was werkelijk fantastisch. Vanaf de eerste mail tot aan ons bezoek was Dhaman voor ons een fijne gids die met veel liefde en passie over zijn eiland vertelde.
We zijn 3 dagen met hem en zijn fantastische chauffeur op pad geweest.
HIj liet ons mooie plekjes zien en wist daar veel over te vertellen.
WIj kunnen Dhaman aan iedereen aanbevelen. Vriendelijk,correct , behulpzaam en gezellig.
DHaman nog aals bedankt voor alles. De zoete drop komt er aan hoor.

Lieve groet van ons.


Thea en Berrie 30-05-17 19:42:15

Hallo Dhaman,

Helaas zijn we alweer 2 weken in Nederland.
We hebben een voortreffelijke 2 weken gehad in Bali.

Het contact vooraf via email was heel prettig. Op deze manier wist jij al wat we wel en niet wilden.
Op onze 1e dag in Bali hebben we dan ook 5 excursies besproken en zodoende heel veel kunnen zien. Vooral de dingen tussendoor die we te zien kregen en de verhalen over het Balinees leven en gebruiken waren heel fijn.
Uiteraard hebben we ook de toeristische bezienswaardigheden gezien, maar nog meer het praktisch leven op Bali.

Het vertrouwen heb je meer dan waar gemaakt.
Wij willen jou en Agung (chauffeur) nogmaals bedanken voor de heel fijne vakantie die we daardoor niet snel zullen vergeten.

Hans en Angelique 01-05-17 21:08:47

wij zijn nu precies 2 weken terug van 17 dagen vakantie op Bali. Voor mij (Hans) was dit de 3de keer en voor Angelique de 1ste keer.
Het was weer fantastisch op het eiland van de Goden.
Voordat wij gingen hebben wij Dhaman een email gestuurd om tours te bespreken en de 2de dag, zoals afgesproken in ons hotel, hebben wij 3 tour besproken. Ik (Hans) had al veel gezien van Bali maar in die 3 dagen heb ik alleen Tanah Lot voor de 3de keer gezien en de rest was allemaal nieuw voor mij. Wij hebben met Dhaman afgesproken wat wij graag wilde zien en de tours zijn daarop afgestemd en met ruimte voor verrassingen.
Dhaman met chauffeur Agung is een echte aanrader, Dhaman spreekt perfect Nederlands. Ondanks dat hij al heel veel jaren gids is op Bali druipt de passie voor zijn eiland ervan af. Wij kunnen zeggen dat we 3 geweldige dagen maar ook zeker 3 hele leuke dagen met Dhaman hebben gehad.
Als wij weer terug gaan nemen we zeker weer contact met Dhaman op want er is nog zoveel te zien op Bali.

Dhaman en Agung nog bedankt voor de 3 prachtige en zeker ook leuke dagen

Groetjes Hans en Angelique.

Dave & Eefje 09-01-17 13:41:19

Vorige week vrijdag 6-1-2017 terug gekomen van 19 dagen vakantie Bali.

En het geweldige eiland Bali hebben we ontdekt met meerdere excursies met Dhaman en chauffeur Agung.

Dhaman heeft ons mee over het eiland genomen en zo ontzettend veel mooie dingen laten zien.
Markt, Tempels, Natuur, Vulkaan, Vismarkt etc. etc.

Dhaman brengt je ook naar locaties waar niet de "massa toerisme" is en waar je echt authentiek Bali leert ontdekken en proeven.

Je ziet en proeft dus het echte Balinese leven.

Als je op Bali bent en je wilt veel zien.
Dan zouden wij Dhaman aanraden om hem te boeken.
Hij maakt ook veel mooie foto's die dan via Whatsapp verstuurd. Erg handig.

Dhaman Bedankt voor de onvergetelijke momenten!

Luuk en Ingrid 15-11-16 20:17:57

Vandaag terug gekomen van onze heerlijke vakantie op het mooie eiland Bali.
2 weken lang hebben wij mogen genieten van al het moois dat dit eiland te bieden heeft en dat niet in de laatste plaats door onze rondleidingen met
"meneer"Dhaman!
Dhaman hebben wij leren kennen via kennissen die al eerder Dhaman als gids op Balie hadden gehad en wat zijn we hun dankbaar voor deze tip. We hebben zulke mooie uitstapjes gemaakt en zulke mooie ervaringen opgedaan waaronder zelfs het bijwonen van een echte balinese trouwerij, hoe bijzonder was dat!
Ook hebben we vreselijk met elkaar gelachen, we denken met veel plezier nog lang aan hem terug, dat weten wij zeker!
Voor een ieder die een gids op Bali zoekt, die ook nog eens perfect nederlands spreekt, bevelen wij
"meneer"Dhaman absoluut aan!
Luuk & Ingrid

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!