Klaas en Sonja Tuyn 17-04-20 19:34:14

Ruim 11 jaar geleden waren wij op Bali en vooraf hadden wij al contact gezocht en gekregen met Dhaman met het verzoek of hij met ons een aantal tours kon maken.
Wij hadden zijn naam gekregen van een (voormalig) reisleidster van de Boer en Wendel en dan weet je al dat het goed zit.
Gelukkig wilde hij dat en wij hebben toen 5 prachtige tours met hem gemaakt.
Van 27 januari t/m 25 februari 2020 waren wij weer op Bali en uiteraard weer contact gezocht met Dhaman.
Gelukkig had hij nog tijd, in deze periode is het vrij rustig met toeristen.
Wij hebben 6 tours met hem gemaakt, waar onder de boottocht naar Nusa Penida, waar wij de highlights met de auto hebben bekeken, prima georganiseerd.
Kort gezegd, kan je zeggen, dat de 6 tours een aaneenschakeling van hoogtepunten waren, waarbij wij nog het geluk hadden Galungan mee te mogen maken, door zijn waardevolle contacten konden wij dit alles van dichtbij meemaken.
Dhaman nogmaals heel erg bedankt en misschien tot een volgende keer?
Klaas en Sonja Tuyn

Andre en Fia 08-03-20 06:23:48

Wij zijn op dit moment op Bali, of schrijf je in Bali. Het zal beide wel goed zijn. Zijn al 3 dagen op trip geweest met Dhamnan, zo geweldig, hij weet veelte vertellen, en lekker in het Nederlands, m’n Engels is best redelijk, maar dit is toch minder vermoeiend. Iedere trip is weer een verrassing en dagjes met een gouden randje. Hij stippelt de trip uit, je krijgt de route op papier, en later via de whatsapp de namen van plaatsen en tempels. Hij verwend je met water, koekjes, snoepjes tijdens het rijden. Hij maakt foto’s die hij later naar je toestuurt, sta ik er eindelijk zelf een keer op. Stopt bij de heerlijkste restaurantjes, en regelt de tussendoor hotels voor je. Als je op 2 daagse trip gaat. Zo zien we heel Bali. Rijdt met een goede chauffeur Harry, in een prachtige comfortabele auto met airco. wij hebben nu nog 2x 2 dagen en 1 x 1 dag voor de boeg, dus nog meer mooie dingen van Bali. Dus deze gids is een hele dikke aanrader!!!! Top Top Top!

Esther Cornelissen 09-02-20 15:53:09

Wij zijn in januari 2020 3!dagen met Dhaman en Agung op pad geweest!
Was geweldig! Veel gezien, ook de minder toeristische plekken! Dhaman kan vanalles vertellen en niets is hem teveel.
Ook de hapjes (die klaarliggen in de in de auto) zijn lekker!
Ontspannen dagen gehad met veel indrukken en ook onderweg gewoon gezellig praten over het prachtige Bali! Iedere ochtend lag er een planning geschreven op een briefje op de achterbank en konden we ons verheugen op de dag die voor ons lag!Eigen inbreng en spontane acties, alles is mogelijk! Een aanrader! Dankjewel Dhaman en Agung voor deze fantastische dagen!!

Gerda en Ruud 17-12-19 16:38:18

Weer terug in ons koude kikkerlandje met prachtige herinneringen aan de mooie eilanden Lombok en Bali. Wat een bijzondere cultuur en prachtige natuur hebben we ervaren en wat een vriendelijke mensen. Ook het verschil tussen Lombok en Bali was goed voelbaar. Op beide eilanden zijn we met een privé gids op pad geweest. Op Bali zijn we met Dhaman op pad geweest en we stopten op de mooiste plekjes. Wat is Dhaman een lieve man en denkt hij geweldig mee met wat wij aangaven om te willen zien. Hij weet erg veel van het eiland en brengt je naar de mooiste plekken. We waren eind november begin december op Bali. Hij heeft ons geholpen met het uitzoeken van het hotel. We konden vanuit Nederland aangeven wat wij wilden en Dhaman heeft met ons meegekeken welke hotels er mogelijk waren. Samen met hem hebben we ook twee weeshuizen en een bejaardenhuis bezocht met uit Nederland meegebrachte kleding en brillen. Heel indrukwekkend en het besef dat in Nederland, ondanks het huidige ongenoegen rond verzorgingshuizen, alles toch wel goed geregeld is. Al met al denken we er hard over na of we nogmaals die kant uit gaan. Als dat het geval is, zal dat zeker weer met Dhaman als gids zijn. Dhaman bedankt voor de geweldige tijd op Bali

Eugenie en Maurice 20-08-19 22:21:20

We zijn inmiddels alweer 2 weken terug vanuit Bali, maar oh wat zouden we graag terug willen.
We hebben echt zo'n mooie tijd gehad!
Wat een mooi eiland en wat een lieve, respectvolle bevolking. Hier kunnen wij als nederlanders nog heel veel van leren.
En Dahman wat heb jij ons mooie dingen laten zien! Je bent echt een fantastische gids met echt heel veel kennis van het eiland, maar ook van alle planten en het fruit wat er groeit.
Mede dankzij Dahman hebben wij een vakantie gehad om nooit te vergeten!
Ik raad je dan ook bij iedereen aan en als we volgend jaar terug komen (wat we zeker overwegen) gaan we graag weer een paar dagen met je op pad.

Bedankt voor deze mooie tijd!

Groetjes,
Maurice en Eugenie

jim en demi 23-07-19 09:13:25

Wij zijn net terug van 3 weken bali.
Ten eerste.. wat een geweldig eiland, de sfeer is enorm goed en wat zijn de mensen vriendelijk en behulpzaam.
Via een kennis van mij had ik het nummer van Dhaman gekregen. We zijn 1 dag met Dhaman op stap geweest en we weten nu al dat we volgend jaar terug gaan en meer dagen met hem op pad willen. Dhaman laat je in tegenstelling tot vele drivers / chauffeurs als een echte gids de meest fantastische plekken van het eiland zien. We hebben gewandeld in rijstvelden waar verder niemand te bekennen was. ook zijn we met Dhaman naar een tempel geweest waar toevallig een feestdag was op die dag. Alles is top geregeld, Dhaman en zijn chauffeur vertellen leuke en mooie verhalen over gebruiken en gewoontes maar ook het leven in Bali. Dhaman was heel erg enthousiast en betrokken bij alles wat we die dag gezien hebben, ook heeft hij enorm veel mooie foto's gemaakt en later naar ons gestuurd. Gedurende de dag zijn er ook genoeg momenten waarop Dhaman zich even ''op de achtergrond hield'' waardoor we echt weer even met z'n 2en waren. Ook heeft Dhaman voor ons de overtocht inc. transfers naar Nusa Penida geregeld.. ook dit was weer helemaal op en top verzorgd. Dhaman.... heel erg bedankt voor alles, mede door jou hadden wij een fantastische vakantie en komen we volgend jaar zeker terug!

Tania Debackere 17-02-19 18:50:53

Wij zijn net terug van 2 weekjes Bali.
We hebben reeds veel gereisd maar
Dhaman was onze beste gids die wij ooit
gehad hebben. Hij heeft ons laten
kennismaken met alle aspecten van het
eiland. Hij paste zich steeds met de glimlach
aan, volgens wat we wensten. Niets was voor
hem en de chauffeur teveel. Hij heeft onze reis
onvergetelijk gemaakt, we komen terug.
Tania uit Deinze

Brigitte 26-11-18 14:01:27

Beste Dhaman,
Ik heb ontzettend genoten van de tours die we samen gemaakt hebben.
Je kennis, enthousiasme (en soms geduld met mij ;-)) hebben mijn vakantie zeker een ontzettende aanvulling gegeven. Je behulpzaamheid en bereidheid tot het geven van informatie is goud waard. Ik zou je aan iedereen aanbevelen! Nogmaals dank. Groetjes uit het koude Hoofddorp

Marc en Karien 18-08-18 18:33:39

Van 23 tot 28 juli waren wij met onze 3 kinderen (21, 19 en 16 jaar oud) op Bali en 3 dagen daarvan zijn we op pad geweest met Dhaman en chauffeur Agung.
Het was fantastisch! Dhaman heeft ons in 3 dagen zoveel mogelijk van Bali laten zien, proeven en ruiken.
We zijn o.a. naar een plaatselijke markt geweest, hebben door de rijstvelden gewandeld en verschillende prachtige tempels bezocht. De waterval, de koffieplantage, het apenbos, het fietsen, het raften: alles was super. En onderweg van de ene naar de andere plek had hij plaatselijke lekkernijen voor je bij en vertelde hij allerlei dingen over Bali: de cultuur en geschiedenis, de gewoonten en gebruiken. En kwam je iets tegen wat de moeite waard was om te zien (bijvoorbeeld een ceremonie) dan werd de auto stilgezet zodat we even konden gaan kijken.

Dhaman en Agung: dank je wel voor alles! Terima Kasih !!
Het was een reis met het gezin om nooit te vergeten.

Marc Karien Alex Evie Daniel

Jeroen en Sanne 28-11-17 17:29:33

Vanaf 23 oktober t/m 9 november hebben wij genoten van het prachtige eiland Bali. De pracht en praal van Bali heeft gids Dhaman ons in 5 trips over het eiland fantastisch goed laten zien. Elke dag was weer een verrassing wat we gingen doen. Dhaman stippelde elke route goed uit en liet ook de minder toeristische plekken zien. Leuke verhalen, gezelligheid, interactie met lokale bevolking, goede chauffeur (Agung) en altijd een antwoord op je vraag: zo’n goede gids is zeldzaam.

Beste Dhaman en Agung, nogmaals hartelijk dank voor jullie enthousiasme en de onvergetelijke tijd!

Groetjes, Jeroen en Sanne.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies