Ben en Marrie Moerkerken 31-10-16 19:01:45

Wij zijn van 4 t/m 25 september op Bali geweest en verbleven in een gezellig hotel in het drukke Kuta.
In Nederland hadden wij al via een bevriende relatie doorgekregen dat wij als we meer dan alleen de highlights van het eiland wilden zien, wij contact met Dhaman op moesten nemen.
Voor ons vertrek hadden wij al contact met hem via de email en een aantal dagen gereserveerd. Hij zou ons naar de mooiste plekjes brengen en eerlijk is eerlijk, het is allemaal uitgekomen.
Dhaman is eerlijk en betrouwbaar, erg vriendelijk en spreekt voortreffelijk Nederlands. Dat is prettig. Voor een meer dan schappelijke prijs heeft hij ons gedurende vier dagen, waarbij hij niet op een uurtje kijkt, op sleeptouw genomen en ons van alles verteld. Over de rituelen, feesten en tradities en over wat we onderweg passeerden. Ondertussen concentreerde de chauffeur zich op het rijden. De sfeer was heel ontspannen en we hebben veel gelachen, geproefd en ontdekt.
Soms heeft hij een verrassing voor je in petto.
Je komt op plaatsen waar een grote bus niet kan komen en waar je nauwelijks toeristen ziet.
Lokale markten, tempels of schildpadden. Alles kan. Je kunt zelf opgeven wat je wilt of hij stelt een hele dag voor je samen.
Echt, we kunnen het u aanraden. Het was voor ons de eerste keer op Bali en de gemoedelijkheid en vriendelijkheid van Dhaman helpt zeker mee om er terug te keren.
En wij weten dan wel met wie wij weer contact opnemen als we weer gaan. Bedankt vriend, voor het mede onvergetelijk maken van deze reis.

Groet, Ben en Marrie Moerkerken

Maayke en Kees 02-10-16 10:14:32


Lieve Dhaman drie keer op Bali geweest en die keer genoten van je kundigheid de verassingen tijdens jou excursie en de mooie plekken van Bali!

Je geeft het gevoel of we familie zijn wij hebben als echtgenoten echt genoten!

Bedankt TRIEMA KASIEH

Syl, Rene en Sven 25-08-16 10:17:16

Wat ben jij een topgids Dhaman!

Genoten van de dagen dat we met je op stap zijn geweest. Mooie verhalen, overal de tijd nemen waar je komt. De juiste plekjes weten waar je geen tourist tegenkomt. Zo kunnen we nog even doorgaan. Je hebt ons geweldige dagen bezorgd en prachtige herinneringen!
Dank je wel Dhaman!

Jos & Femmie 18-06-16 15:59:56

Beste Dhaman,
Weer bijna een week terug uit Bali waar we met jou, voor het 2e achtereenvolgende jaar, weer prachtige excursies hebben gemaakt door het mooie landschap en opmerkelijke plaatsen.
De natuur, de vele tempels, de paleizen en in bijzonder de ontmoetingen met fijne mensen en dit alles onder jouw leiding met onze vaste chauffeur Agung die ons overal weer deskundig en veilig heeft rondgereden.
Ook op zee hebben wij een fantastische tocht gemaakt met voor, achter en op zij de vele dolfijnen rond ons bootje bij Lovina. Verder nogmaals dank voor de uitstekende verzorging met de extra-tjes in de vorm van fruit, koekjes ( vooral de olifantenkoekjes), snoepjes en crackers.
We gaan er vanuit dat we volgend jaar weer terugkomen om verder met jou van het mooie eiland te genieten. Dhaman, we houden contact.

Heel veel groeten
Jos en Femmie

Mireilla en Bo 14-06-16 22:49:55

Beste Dhaman,

Wat hebben wij genoten van de 4 dagen dat je ons mee hebt genomen!je bent een geweldige gastheer en Agung een voortreffelijke chauffeur, bij wie we ons ondanks de drukte op de weg of soms lastige weggetjes, erg veilig voelden. Waar ik erg van heb genoten is dat je zelf overal waar je komt zo enthousiast bent. Alsof je het voor de eerste keer ziet!het "mooi he!?" Klinkt nog na in mijn oren. En ja, het is mooi op Bali en jij bent een mooi mens! Dankjewel Dhaman!!Groetjes uit koud en nat Nederland!(van natuurlijk weet jij en jouw vrouw helemaal alles af...is het nog goed gekomen in huis?)

christa siebelhoff 10-06-16 11:44:45

Dhaman, kun je contact met mij per e-mail opnemen? met groet van christa.
Het lukt me niet via de site.

christa siebelhoff 10-06-16 11:20:55

Dhaman!

Drie jaar gelden met ons hele gezin: Ahrend en Christa, kinderen Marc en Helen met partners en de kleinkinderen Madelief, Felien, Sjoerd en Jasmijn, op Bali.
Jasmijn was nog maar 3 jaar en weet zich nog heel veel te herinneren, mede dankzij de uitleg van de kindvriendelijke Dhaman! Heel educatief, onze kleinzoon van nu 10 jaar vind het nog steeds jammer dat hij toen niet wat ouder was omdat hij nu nog veel meer vragen zou hebben. Onvergetelijk Dhaman! Zulke mooie foto's van jou met aan iedere hand een kleinkind, op de rug genomen tegen een prachtige achtergrond!

Miranda Veraart 21-03-16 11:44:05

Vandaag onze laatste dag op Bali! Morgen weer naar huis maar met zo veel mooie herinneringen aan dit prachtige eiland! 4 dagen heeft Dhaman ons mee over het eiland genomen om zo ontzettend veel mooie dingen te laten zien! Je ziet de highlights maar ook het echte Balinese leven! Van een klein dorpje, tot een lolale markt! En van de mooiste tempels tot prachtige rijstvelden! Onderweg maak je kennis met allerlei lekkernijen die Bali te bieden heeft! Kortom echt maar dan ook echt een aanrader! Als je op Bali bent en je wilt veel zien! Dan zou ik Dhaman zeker aanraden!! Ik kan zeggen dat ik Bali heb leren kennen! Nog lang niet alles gezien maar zeker een fantastische en onuitwisbare indruk! Bedankt en hopelijk tot ziens!

Kock en Jolanda 15-03-16 20:45:11

Op maandag 7 maart zijn wij een dag op pad geweest met Dhaman en zijn chauffeur Agung. Een dag om nooit meer te vergeten. Wat hebben wij veel gezien van het échte Balinese leven! Markten, rijstterrassen, tempels, winkeltjes, ogoh-ogoh "monsters", plantages, Balinese ambachten enz
Onderweg heeft Dhaman ons van alles verteld over de rijke historie en geschiedenis van Bali en over de flora en fauna.
We zijn beladen met lekkere koekjes en vruchten en we hebben ook nog een reisverslag en foto van ons gekregen van Dhaman.
Waar vind je nog zo'n geweldige gids????
Dhaman en Agung nogmaals SUKSMA en we komen zeker terug op Bali en willen graag met jullie nog meer van Bali bekijken!!
Sampai bertemu lagi Kock en Jolanda

Marc & Jill 19-01-16 15:49:53

Beste Dhaman,

wij werden door vrienden op jou geattendeerd. Deze vrienden reizen enorm veel maar hun trip naar Bali en de trips die ze met jou hebben gemaakt was absoluut één van hun mooiste reizen.
Geen woord daarvan was gelogen want ook Marc en ik hebben van elk moment op Bali genoten.
Door mijn man's werk hadden we relatief weinig tijd in Bali en heb je in slechts 2 dagen ons een prachtig deel van het eiland laten zien. De mooie tempels, werkelijk de allerlekkerste en mooiste restaurants (d'Alas) maar vooral ook alle weetjes die je hebt over de lokale bevolking, de flora en fauna, de geschiedenis enz. Buiten de 2 fantastische dagen die we met jou op pad waren gaf je ons enorm goede tips voor de overige dagen. Patato Head in Seminyak was echt een goede tips. De allermooiste sunset bij de beats van een Nederlandse dj was echt te gek.

Nogmaals grote dank, wij komen zeker (snel) nog eens terug en hopen we dat je ons de rest van het eiland kan laten zien!

Marc & Jill

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken