Kock en Jolanda 15-03-16 20:45:11

Op maandag 7 maart zijn wij een dag op pad geweest met Dhaman en zijn chauffeur Agung. Een dag om nooit meer te vergeten. Wat hebben wij veel gezien van het échte Balinese leven! Markten, rijstterrassen, tempels, winkeltjes, ogoh-ogoh "monsters", plantages, Balinese ambachten enz
Onderweg heeft Dhaman ons van alles verteld over de rijke historie en geschiedenis van Bali en over de flora en fauna.
We zijn beladen met lekkere koekjes en vruchten en we hebben ook nog een reisverslag en foto van ons gekregen van Dhaman.
Waar vind je nog zo'n geweldige gids????
Dhaman en Agung nogmaals SUKSMA en we komen zeker terug op Bali en willen graag met jullie nog meer van Bali bekijken!!
Sampai bertemu lagi Kock en Jolanda

Marc & Jill 19-01-16 15:49:53

Beste Dhaman,

wij werden door vrienden op jou geattendeerd. Deze vrienden reizen enorm veel maar hun trip naar Bali en de trips die ze met jou hebben gemaakt was absoluut één van hun mooiste reizen.
Geen woord daarvan was gelogen want ook Marc en ik hebben van elk moment op Bali genoten.
Door mijn man's werk hadden we relatief weinig tijd in Bali en heb je in slechts 2 dagen ons een prachtig deel van het eiland laten zien. De mooie tempels, werkelijk de allerlekkerste en mooiste restaurants (d'Alas) maar vooral ook alle weetjes die je hebt over de lokale bevolking, de flora en fauna, de geschiedenis enz. Buiten de 2 fantastische dagen die we met jou op pad waren gaf je ons enorm goede tips voor de overige dagen. Patato Head in Seminyak was echt een goede tips. De allermooiste sunset bij de beats van een Nederlandse dj was echt te gek.

Nogmaals grote dank, wij komen zeker (snel) nog eens terug en hopen we dat je ons de rest van het eiland kan laten zien!

Marc & Jill

miranda van Helden 22-12-15 12:30:55

Beste Dhaman,

Het is inmiddels een maand geleden dat wij gebruik hebben gemaakt van jouw fantastische rondleiding op Bali. Peter en ik hebben enorm genoten en geleerd van het leven op Bali. Van onze cruise "Indonesie-Thailand- Maleisie" was Bali voor ons wel het meest indrukwekkende dankzij jouw enthousiame en de mooie plekken die je ons hebt laten zien. Wij willen je dan ook via deze weg nogmaals bedanken voor de mooie dagen die wij hebben beleefd op Bali.

Wij komen zeker nog een keer terug!

Fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2016!

Henk & Steffie Lakerveld 25-10-15 09:23:55

Hallo Dhaman,
Wij willen jou ontzettend bedanken voor de 4 fijne dagtrips die we samen met jou en Agung en Agungs broer hebben kunnen maken! Wat heb jij onze huwelijksreis verrijkt met je mooie verhalen, je lekkernijen en je bezienswaardigheden! Wij zullen iedereen in onze omgeving die naar Bali gaat jou aanraden!En zelf hopen we zeker nog eens terug te keren!

Lieve groeten uit Nederland,
Henk & Steffie Lakerveld

Soraya, Cherise en Fedde 15-10-15 08:51:35

Beste Dhaman,

onwijs bedankt voor de geweldige trips die u en Agung ons hebben gegeven. We hebben schitterende dingen gezien, maar vooral, en dat is het belangrijkste, twee hele leuke dagen gehad!

We vonden het ontzettend leuk om op de lokale markt dingen te proeven en de rest lekker oppeuzelen in de auto, of later in het hotel. U bent een zeer gepassioneerde verteller: superleuk om over de lokale huizen, sawa's en mensen te leren. U heeft onze reis naar Bali verrijkt, bedankt voor alle mooie herinneringen. We zullen vaak aan u terugdenken thuis!

En voor de nieuwe mensen die dit gastenboek lezen:
Waar wacht je op? Boeken!

Warme groet uit het koude land,
Soraya, Cherise en Fedde

Maud & Sjaco 18-09-15 22:10:52

Hoi Dahman!

Het heeft even geduurd voor we hier wat konden posten omdat we niet wisten hoe we onze belevenis het beste konden verwoorden!

Dahman je hebt ons echt een onvergetelijke vakantie bezorgd! Helaas hadden we een paar dagen vertraging en moesten we onze eerste trip met je afzeggen de trips daarna waren in één woord GEWELDIG!
Je hebt ons werkelijk waar alle mooie plaatsten van het eiland laten zien, niet alleen de erg toeristische maar juist ook de typische balinese culturele plaatsen. Dit was voor ons het indrukwekkendste van allemaal.

Maar niet alleen heb je ons hart gestolen door de mooiste plekken te laten zien maar vooral door je enthousiasme, respectvolle en energieke manier van rondleiden. Je had elke dag iets lekkers bij, elke dag was je erg blij en oprecht geinterresseerd in onze verhalen.

we hebben ontzettened genoten van de 5 dagen die we met u door hebben gebracht met al klap op de vuurpijl het mooie aandenken wat je speciaal voor ons had gemaakt! dit was onbetaalbaar!

Dahman harstie bedankt van uit nederland, je hebt onze trip naar Bali onvergetelijk gemaakt!

groetjes en prima kastje!

Maud & Sjaco

Wouter en Marleen 03-09-15 05:37:39

Beste Dhaman,

Via familie, zijn we met je in contact gekomen. Vandaag gaan wij het prachtige Bali weer verlaten met heel veel mooie herinneringen.
We begonnen onze tour een week geleden. Na een prachtige dag waarin we rijstvelden, tempels, een waterval en kennis gemaakt hebben met hoe er eigenlijk op Bali geleefd word. Waren we verbaasd over alle het moois wat hier te doen en te zien is. En daarna hebben we nog zoveel meer gezien, Bali bleef ons verassen. We zullen voor altijd mooie herinneringen houden aan de gezellige dagtrips, ook met Agung de zeer gastvrije en vriendelijke chauffeur.
Dus wacht niet langer en boek de reis van je dromen en neem contact op Dhaman en SAY BALI!

Wouter en Marleen

Berry van Dalsum en Monique Ca 26-08-15 22:19:15

Beste Dhaman
Via-via hadden we je homepage gekregen. Na een berichtje te hebben gestuurd kregen we snel contact. Ongeveer 2 weken later al kwamen we aan op Bali. We waren van plan om zeker met je op pad te gaan maar na je ont-moet te hebben hebben we meteen 4 dagtochten met je geregeld. Deze waren echt geweldig, we hebben ons ontzettend vermaakt. Een prachtig Balinees huis bezichtigd, vele tempels bezocht, allerlei fruit geproefd, markten bezocht, kunstenaarswerkplaatsen bezocht zoals houtsnijwerk, koffie en theeplantage bezocht (en geproefd), een zoutwinning bezocht (wat een werk voor 1 persoon...) en last but not least onze eigen mandarijnen geplukt en geproefd. Met jouw charme, aandacht voor je klanten en ook je zeer goede beheersing van de Nederlandse taal ben je een voorbeeld voor veel gidsen in de wereld.
Nogmaals dank je wel voor de geweldige dagen ! Tevens een dank je wel voor de goede chauffeur Agung ! We hebben in 4 dagen vele veilige kilometers samen gereden.
Ik geef je contactgegevens zeker door aan nieuwe Baligangers Dhaman !

Familie Mebis Knops 26-08-15 16:13:24

Beste Dhaman,

Wij hebben 3 dagen met U en Agung de regio Ubud en Sanur mogen verkennen. De aanloop naar onze vakantie begon al vroeg door enkele smaakmakers te tonen. Maar de dagtrips zelf waren voor ons en onze tienerdochters onze topdagen van 2 weken Bali. Gevarieerd, humoristisch, attentvol, vriendelijk en veilig.
Ook de attenties rondom doen ons terugdenken aan een schitterend verlof waar U en Agung een belangrijk stuk heeft aan bijgedragen.

Nogmaals hartelijk dank en hopelijk tot zeer binnenkort.
Nog veel succes met het gidsen.

Charlotte, Julie, Annemie en Jeroen

familie Bothuyne 01-08-15 19:00:05

Via kennissen hebben we Dhaman leren kennen, het was een schot in de roos!

We hebben een stukje cultuur & natuur ontdekt van het mooie Bali. Tijdens onze 3-daagse tour heeft hij ons goed verwend met veel lekkers. Zijn persoonlijke aanpak en flexibiliteit zijn zeker en vast een pluspunt! Hij stond open voor onze vele vragen en wensen. Ook hebben we minder toeristische dingen bezocht en hebben we de kans gekregen om een familietempelfeest te bezoeken (zeer tof!).

Niet alleen Dhaman, maar ook de vaste chauffeur Agung was zeer vriendelijk en vooral voorzichtig tussen het drukke verkeer. We hebben ons op geen enkel ogenblik onveilig gevoeld!

Hier in België zijn we nog steeds aan het nagenieten van de prachtige foto’s.

Een echt aanrader!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!