Syl, Rene en Sven 25-08-16 10:17:16

Wat ben jij een topgids Dhaman!

Genoten van de dagen dat we met je op stap zijn geweest. Mooie verhalen, overal de tijd nemen waar je komt. De juiste plekjes weten waar je geen tourist tegenkomt. Zo kunnen we nog even doorgaan. Je hebt ons geweldige dagen bezorgd en prachtige herinneringen!
Dank je wel Dhaman!

Mireilla en Bo 14-06-16 22:49:55

Beste Dhaman,

Wat hebben wij genoten van de 4 dagen dat je ons mee hebt genomen!je bent een geweldige gastheer en Agung een voortreffelijke chauffeur, bij wie we ons ondanks de drukte op de weg of soms lastige weggetjes, erg veilig voelden. Waar ik erg van heb genoten is dat je zelf overal waar je komt zo enthousiast bent. Alsof je het voor de eerste keer ziet!het "mooi he!?" Klinkt nog na in mijn oren. En ja, het is mooi op Bali en jij bent een mooi mens! Dankjewel Dhaman!!Groetjes uit koud en nat Nederland!(van natuurlijk weet jij en jouw vrouw helemaal alles af...is het nog goed gekomen in huis?)

christa siebelhoff 10-06-16 11:44:45

Dhaman, kun je contact met mij per e-mail opnemen? met groet van christa.
Het lukt me niet via de site.

christa siebelhoff 10-06-16 11:20:55

Dhaman!

Drie jaar gelden met ons hele gezin: Ahrend en Christa, kinderen Marc en Helen met partners en de kleinkinderen Madelief, Felien, Sjoerd en Jasmijn, op Bali.
Jasmijn was nog maar 3 jaar en weet zich nog heel veel te herinneren, mede dankzij de uitleg van de kindvriendelijke Dhaman! Heel educatief, onze kleinzoon van nu 10 jaar vind het nog steeds jammer dat hij toen niet wat ouder was omdat hij nu nog veel meer vragen zou hebben. Onvergetelijk Dhaman! Zulke mooie foto's van jou met aan iedere hand een kleinkind, op de rug genomen tegen een prachtige achtergrond!

Miranda Veraart 21-03-16 11:44:05

Vandaag onze laatste dag op Bali! Morgen weer naar huis maar met zo veel mooie herinneringen aan dit prachtige eiland! 4 dagen heeft Dhaman ons mee over het eiland genomen om zo ontzettend veel mooie dingen te laten zien! Je ziet de highlights maar ook het echte Balinese leven! Van een klein dorpje, tot een lolale markt! En van de mooiste tempels tot prachtige rijstvelden! Onderweg maak je kennis met allerlei lekkernijen die Bali te bieden heeft! Kortom echt maar dan ook echt een aanrader! Als je op Bali bent en je wilt veel zien! Dan zou ik Dhaman zeker aanraden!! Ik kan zeggen dat ik Bali heb leren kennen! Nog lang niet alles gezien maar zeker een fantastische en onuitwisbare indruk! Bedankt en hopelijk tot ziens!

Kock en Jolanda 15-03-16 20:45:11

Op maandag 7 maart zijn wij een dag op pad geweest met Dhaman en zijn chauffeur Agung. Een dag om nooit meer te vergeten. Wat hebben wij veel gezien van het échte Balinese leven! Markten, rijstterrassen, tempels, winkeltjes, ogoh-ogoh "monsters", plantages, Balinese ambachten enz
Onderweg heeft Dhaman ons van alles verteld over de rijke historie en geschiedenis van Bali en over de flora en fauna.
We zijn beladen met lekkere koekjes en vruchten en we hebben ook nog een reisverslag en foto van ons gekregen van Dhaman.
Waar vind je nog zo'n geweldige gids????
Dhaman en Agung nogmaals SUKSMA en we komen zeker terug op Bali en willen graag met jullie nog meer van Bali bekijken!!
Sampai bertemu lagi Kock en Jolanda

Marc & Jill 19-01-16 15:49:53

Beste Dhaman,

wij werden door vrienden op jou geattendeerd. Deze vrienden reizen enorm veel maar hun trip naar Bali en de trips die ze met jou hebben gemaakt was absoluut één van hun mooiste reizen.
Geen woord daarvan was gelogen want ook Marc en ik hebben van elk moment op Bali genoten.
Door mijn man's werk hadden we relatief weinig tijd in Bali en heb je in slechts 2 dagen ons een prachtig deel van het eiland laten zien. De mooie tempels, werkelijk de allerlekkerste en mooiste restaurants (d'Alas) maar vooral ook alle weetjes die je hebt over de lokale bevolking, de flora en fauna, de geschiedenis enz. Buiten de 2 fantastische dagen die we met jou op pad waren gaf je ons enorm goede tips voor de overige dagen. Patato Head in Seminyak was echt een goede tips. De allermooiste sunset bij de beats van een Nederlandse dj was echt te gek.

Nogmaals grote dank, wij komen zeker (snel) nog eens terug en hopen we dat je ons de rest van het eiland kan laten zien!

Marc & Jill

miranda van Helden 22-12-15 12:30:55

Beste Dhaman,

Het is inmiddels een maand geleden dat wij gebruik hebben gemaakt van jouw fantastische rondleiding op Bali. Peter en ik hebben enorm genoten en geleerd van het leven op Bali. Van onze cruise "Indonesie-Thailand- Maleisie" was Bali voor ons wel het meest indrukwekkende dankzij jouw enthousiame en de mooie plekken die je ons hebt laten zien. Wij willen je dan ook via deze weg nogmaals bedanken voor de mooie dagen die wij hebben beleefd op Bali.

Wij komen zeker nog een keer terug!

Fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2016!

Henk & Steffie Lakerveld 25-10-15 09:23:55

Hallo Dhaman,
Wij willen jou ontzettend bedanken voor de 4 fijne dagtrips die we samen met jou en Agung en Agungs broer hebben kunnen maken! Wat heb jij onze huwelijksreis verrijkt met je mooie verhalen, je lekkernijen en je bezienswaardigheden! Wij zullen iedereen in onze omgeving die naar Bali gaat jou aanraden!En zelf hopen we zeker nog eens terug te keren!

Lieve groeten uit Nederland,
Henk & Steffie Lakerveld

Soraya, Cherise en Fedde 15-10-15 08:51:35

Beste Dhaman,

onwijs bedankt voor de geweldige trips die u en Agung ons hebben gegeven. We hebben schitterende dingen gezien, maar vooral, en dat is het belangrijkste, twee hele leuke dagen gehad!

We vonden het ontzettend leuk om op de lokale markt dingen te proeven en de rest lekker oppeuzelen in de auto, of later in het hotel. U bent een zeer gepassioneerde verteller: superleuk om over de lokale huizen, sawa's en mensen te leren. U heeft onze reis naar Bali verrijkt, bedankt voor alle mooie herinneringen. We zullen vaak aan u terugdenken thuis!

En voor de nieuwe mensen die dit gastenboek lezen:
Waar wacht je op? Boeken!

Warme groet uit het koude land,
Soraya, Cherise en Fedde

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies