Wim en Adje 06-05-06 15:11:32

Nog bedankt voor het mooie reisverslag.
Groeten ook an Marianne.
Wim en Adje

Leny Storm 03-05-06 10:26:04

Al 12 jaar kennen wij Dhaman en ieder jaar gids hij voor ons groepje.Ieder jaar zoekt hij iets nieuws en het is altijd een verrassing waar hij ons weer brengt.Het enthousiastme van het eerste jaar is tot op de dag van vandaag niet veranderd.Dhaman en Marie Anne zijn altijd een geweldige steun voor ons,ieder jaar weer.

jack van der aalst 28-04-06 20:35:41

Wij zijn vorig jaar op pad geweest met Dhaman, helaas zijn wij bijna aan het einde van onze vakantie pas in contact gekomen met Dhaman.De dag die wij met hem en zijn chauffeur weg zijn geweest heeft onze vakantie op Bali echt onvergetelijk gemaakt, zoveel mooie momenten beleeft en het echte Bali mogen ervaren.Zijn enthousiasme is erg aanstekelijk.
Volgend jaar gaan we weer terug naar Bali en spreken dan met Dhaman weer enkele dagen af. Je krijgt echt een excursie op maat.We kijken er nu al naar uit.Trudy en Jack

Webmaster 27-04-06 18:34:48

Het muziekje was echt balinees en ook gambelan, maar ik ben het met de schrijver eens, niet zo erg bekend en herkenbaar.
Daarom nu een echt Balinees herkenbare melodie.
T.w.de RAMAYANA.
dank voor uw reactie 19

Jan Minnaard 26-04-06 22:31:52

Mooie site, goed van opzet, (hele)mooie foto's. Alleen jammer van de muziek die er bij klinkt. Waarom niet een Balinees (gamelan) muziekje? Dit geeft de sfeer van Bali beter weer. Helaas gaat ook op Bali de traditionele muziek langzaam maar zeker ten onder. Je hoort steeds vaker westerse i.p.v. aziatische muziek.
Nogmaals m'n complimenten voor het opzetten van deze site.

Met vr. groeten Jan Minnaard

Anneke en Frans Maas 22-04-06 20:51:12

We hebben genoten van onze vakantie en dat lag niet op de laatste plaats aan Dhaman onze gids, die ons enkele onvergetelijke dagen heeft bezorgd. Dhaman is iemand die het fijn vindt om gasten "zijn"Bali te laten zien. Daarbij de visites aan families en scholen, zijn dingen die je als tourist middels excursies, niet zult beleven.
Dhaman hartelijk bedankt en tot volgend jaar

<< < 21 22 23 24 25
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda