Rik & Wendy 17-06-15 21:58:50

Op aanraden van vrienden hebben wij voor onze vakantie op Bali contact gezocht met Dhaman. We zijn uiteindelijk tijdens de twee weken dat wij op Bali waren 4 dagen op pad geweest met Dhaman. We hebben zo ongelooflijk veel dingen gezien en ook op plekjes geweest waar je met de georganiseerde excursies niet komt. Het was echt genieten. Zoveel mooie en bijzondere dingen gezien en echt persoonlijk aandacht van Dhaman. Het heeft er zeker voor gezorgd dat wij genoten hebben van onze vakantie en Bali echt hebben leren kennen.

Tanith & Bastiaan Haak 15-05-15 16:40:59

Tijdens onze huwelijksreis wilden we graag een beetje touren.
Op aanraden van mijn collega hebben we contact opgenomen met Dhaman. Het contact was via de app en tours waren geweldig. Het is allemaal heel relaxed. Dhaman is een goede tourgids. Het lekkere fruit dat hij voor je meeneemt en de foto's die je na afloopt krijgt met een korte beschrijving met alles wat je hebt gezien is echt leuk!

Als we in toekomst weer terug gaan naar Bali dan boeken we zeker onze tours weer bij Dhaman.

Annet GabriŽlse 03-03-15 14:40:38

Lieve Dhaman,
Ook wij ( Annet en Cees) waren voor het eerst op Bali. Na eerst een weekje rust ( zee, strand, lezen, wandelen) hebben we dagtrips en een onvergetelijke tour van een week, met jou als toegewijde gids en Agung (geweldige chauffeur), over het eiland gemaakt. We lieten ons iedere dag verrassen en kwamen op de mooiste en interessantste plekken terecht. We wilden niet alleen de toeristische attracties zien en hadden zelfs het voorrecht met de Balinese bewoners persoonlijk thuis kennis te maken. We hebben authentieke ceremonies en eeuwenoude offertradities mee mogen maken. Een wereld van schoonheid ging voor ons open, maar ook zagen we hun noeste arbeid en de harde kanten van het Balinese leven.
Ik heb nog steeds heimwee naar de kleuren, de mensen, de schoonheid, de natuur. Gelukkig heb ik mooie fotoís gemaakt. Ook de door jou gemaakte CD komt nu goed van pas, want ik ben nu bezig met een fotoboek over Bali, waarin mijn mooiste fotoís komen te staan, zodat ik de reis weer opnieuw kan beleven.. Ook ben ik geÔnspireerd geraakt als beeldend kunstenaar en zullen mijn toekomstige werken hier zeker van getuigen. Graag komen we weer terug op Bali en zullen we graag weer een beroep op je doen als gids. Nogmaals dank voor de onvergetelijke tour!
Annet en Cees (december 2014 en januari 2015)

Rinus en Elly 11-01-15 21:04:23

Lieve Dahman,

Wij waren voor het eerst op Bali en kregen bij toeval jou naam. Wat een geweldige reisleider ben jij samen met je chauffeur. Twee geweldige dagen zijn we op stap geweest en hebben van alles gezien .De mooiste plekjes heb jij ons laten zien. Helaas de derde keer was Rinus ziek,maar dit jaar komen we terug en gaan we zeker weer met jou op stap.Het enige wat wij kunnen zeggen , als je een keer naar Bali gaat neem contact op met Dahman dan heb je super excursies in alle rust. Tot september.

Ronald & Jacqueline 24-09-14 12:45:26

Lieve Dahman,

Dank je wel voor de 2 mooie dagen die ons van Bali hebt laten zien. Na de lange dagen op Sumatra en Java waren deze dagen heerlijk relaxed en je hebt ons de mooie en interesante plekken van Bali laten zien. Zelfs waar het touristich was konden wij op een rustige plek genieten van alles. Ook met onze zoon en mijn ouders hebben heb je rekening gehouden.

Nog bedankt voor het mooie fotoboek en de koekjes voor onderweg naar huis. Die waren een heerlijke verrassing op het vliegveld voor we vertrokken.

We willen iedereen aanraden om Dahman om gids te nemen, want hij maakt er echt een onvergetelijke ervaring van voor iedereen.

Dank je wel voor alles

Ilona en Stefan 17-08-14 13:43:47

Beste Dhaman,

Dankjewel voor alle mooie dingen die je ons van Bali hebt laten zien!
Het waren twee leuke, afwisselende routes, waarbij we veel hebben gezien van het echte leven op Bali. Tempels, een lokale markt, oude dorpjes, rijstvelden, lekker Balinees fruit, snorkelen, het was allemaal super!
Dankjewel voor de gezellige, mooie dagen!
En voor het boekje en de dvd met foto's!

Wij raden iedereen aan om met jou Bali te verkennen.
Dankjewel!Thomas & Brenda 15-07-14 08:59:31

Onze eerste keer bali moest een onvergetelijke reis worden, en Dhaman heeft daaeen hele grote bijdrage aan geleverd.

We zijn samen met dhaman en agung (de chauffeur) bijna heel bali doorgereisd en hebben de mooiste plekjes gezien. Alles in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. Agung is een top chauffeur en we hebben geen seconde onveilig gevoelt in het verkeer.

met de nodige humor vliegen de dagen voorbij en je valt van de ene verbazing in de andere. Dhaman luister naar je wensen en creŽert er een compleet programma om heen om je de hele dag te vermaken. Je krijgt een leuk reisverslagje waarin uitgestippeld staat waar je geweest bent. En alle fotos die gemaakt zijn hebben we meegekregen op dvd..

wanneer we naar bali terug zouden keren, gaan we zeker dhaman weer opzoeken. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en misschien tot ziens.

Groetjes Thomas & Brenda

kas van veen 27-05-14 03:00:33

Beste Dhaman / lezers,

Na een intensieve trip op Java gingen we voornamelijk om bij te komen naar Bali maar uiteraard wilden we wel iets van het eiland zien. Zelf hadden wij 2 plekjes die we graag wilden zien en verder heeft Dhaman dit aangevuld met andere must-sees en uitgewerkt in een route. Dit kun je gerust aan hem over laten. Hij heeft ons prachtige plekjes laten zien (zowel toeristisch als minder toeristisch), ons goed in de watten gelegd en ons heel veel interessante dingen verteld over de bezienswaardigheden, bevolking, cultuur en religie. Bovendien ging dit gepaard met een flinke dosis humor. Helaas hebben we geen tijd meer gehad om meer tripjes te maken, anders waren we zeker nog 2 dagen met Dhaman op pad gegaan. Ooit komen we terug en maken we graag nogmaals gebruik van deze diensten!

Liefs, Anke, Thijs, Mireille en Kas

Leny 08-04-14 12:28:33

Lieve Dhaman.

Na 20 jaar is er een einde gekomen aan overwinteren met een groep op Bali.
Dit neemt niet weg dat wij na 20 jaar vriendschap zomaar afscheid nemen.
Wij blijven komen als de gezondheid het toe laat. Natuurlijk blijven wij gasten sturen want je bent een geweldige gids in hart en nieren.
Ook zullen wij nog gasten meebrengen, alleen 24 uur service werd een beetje teveel.
Dank voor zoveel jaren dat je altijd klaar stond voor de groep. Dank van Ben en mij voor je vriendschap die hopelijk nog heel lang mag duren.Groetjes Ben en Leny

Anita en Ton Op den Oordt 16-03-14 19:14:38

beste Dhaman, 16-3-2014

Het is weer een paar weken geleden dat jij ons de cultuur, natuur en het leven van Bali hebt laten zien. We hebben er erg van genoten,over alle bijzonderheden en verhalen. De foto's en tickets waar we overal zijn geweest, komen in ons album. Bij ons reisbureau hebben we jouw naam doorgegeven. We hebben Bali zelfs zo mooi gevonden dat we volgend jaar weer terugkomen en jij onze gids weer wordt. Voor de mensen die in Bali een tour willen hebben raden wij jou zeker aan.Tot volgend jaar

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken