Familie Mebis Knops 26-08-15 16:13:24

Beste Dhaman,

Wij hebben 3 dagen met U en Agung de regio Ubud en Sanur mogen verkennen. De aanloop naar onze vakantie begon al vroeg door enkele smaakmakers te tonen. Maar de dagtrips zelf waren voor ons en onze tienerdochters onze topdagen van 2 weken Bali. Gevarieerd, humoristisch, attentvol, vriendelijk en veilig.
Ook de attenties rondom doen ons terugdenken aan een schitterend verlof waar U en Agung een belangrijk stuk heeft aan bijgedragen.

Nogmaals hartelijk dank en hopelijk tot zeer binnenkort.
Nog veel succes met het gidsen.

Charlotte, Julie, Annemie en Jeroen

familie Bothuyne 01-08-15 19:00:05

Via kennissen hebben we Dhaman leren kennen, het was een schot in de roos!

We hebben een stukje cultuur & natuur ontdekt van het mooie Bali. Tijdens onze 3-daagse tour heeft hij ons goed verwend met veel lekkers. Zijn persoonlijke aanpak en flexibiliteit zijn zeker en vast een pluspunt! Hij stond open voor onze vele vragen en wensen. Ook hebben we minder toeristische dingen bezocht en hebben we de kans gekregen om een familietempelfeest te bezoeken (zeer tof!).

Niet alleen Dhaman, maar ook de vaste chauffeur Agung was zeer vriendelijk en vooral voorzichtig tussen het drukke verkeer. We hebben ons op geen enkel ogenblik onveilig gevoeld!

Hier in België zijn we nog steeds aan het nagenieten van de prachtige foto’s.

Een echt aanrader!

Esther en Marco 30-07-15 11:55:31

Goedendag Dhaman,
Via een vriendin kregen wij een tip om naar Bali te gaan en met jou een aantal dagen op pad te gaan. Wij zijn uiteindelijk heel blij met deze tip geweest.
In totaal zijn wij 3 dagen met je op pad geweest. Het waren echt hele leuke en gezellige dagen. Het mooiste wat wij vinden is dat je zelf iedere dag zulke leuke routes maakt met een gevarieerd aanbod. De ene keer kwamen wij bij een koffie plantage, dan bij een zoutwinnerij, dan bij een lokale markt. Het is ook erg leuk dat je de lokale dingen op zoekt en niet alleen de toeristische plekken.
In de drie dagen hebben wij echt veel gezien en daarna hadden wij nog even afgesproken. Je overhandigde ons o.a. een mega gaaf reisverslag en een CD met nog super mooie foto's.
Dhaman, zonder jou was de vakantie in Bali veel minder leuk en mooi geweest. Bedankt voor alles! En voor de mensen die twijfelen om met Dhaman op pad te gaan, ik zou het zeker doen!
Groetjes,
Esther en Marco

Jos & Femmie 20-06-15 14:01:22

Beste Dhaman. We hebben je vorig jaar leren kennen in Sanur waar je vertelde dat je gids voor Bali was. Dit jaar weer contact gezocht en we hebben 4 ongelofelijke mooie dagen / excursies met je mogen doen. Je hebt ons dingen laten zien met de bijpassende verhalen waar je anders niet toe komt. Hoogtepunt voor ons was het bijwonen van de crematie van de prinses van Ubud, wat een diepe indruk bij ons heeft achtergelaten. Verder alle mooie dingen die je hebt laten zien en dit alles met het zo goed verzorgde vervoer met de vaste chauffeur. Ook de onverwachte verrassingen van het leuke overzicht van de gemaakte tochten en de CD met de foto's.
Plannen worden alweer gemaakt om volgend jaar terug te komen en we houden zeker contact om dan samen weer op stap te gaan. Dhaman, we houden contact en nogmaals dank voor alle mooie dingen.
Jos en Femmie

Rik & Wendy 17-06-15 21:58:50

Op aanraden van vrienden hebben wij voor onze vakantie op Bali contact gezocht met Dhaman. We zijn uiteindelijk tijdens de twee weken dat wij op Bali waren 4 dagen op pad geweest met Dhaman. We hebben zo ongelooflijk veel dingen gezien en ook op plekjes geweest waar je met de georganiseerde excursies niet komt. Het was echt genieten. Zoveel mooie en bijzondere dingen gezien en echt persoonlijk aandacht van Dhaman. Het heeft er zeker voor gezorgd dat wij genoten hebben van onze vakantie en Bali echt hebben leren kennen.

Tanith & Bastiaan Haak 15-05-15 16:40:59

Tijdens onze huwelijksreis wilden we graag een beetje touren.
Op aanraden van mijn collega hebben we contact opgenomen met Dhaman. Het contact was via de app en tours waren geweldig. Het is allemaal heel relaxed. Dhaman is een goede tourgids. Het lekkere fruit dat hij voor je meeneemt en de foto's die je na afloopt krijgt met een korte beschrijving met alles wat je hebt gezien is echt leuk!

Als we in toekomst weer terug gaan naar Bali dan boeken we zeker onze tours weer bij Dhaman.

Annet Gabriëlse 03-03-15 14:40:38

Lieve Dhaman,
Ook wij ( Annet en Cees) waren voor het eerst op Bali. Na eerst een weekje rust ( zee, strand, lezen, wandelen) hebben we dagtrips en een onvergetelijke tour van een week, met jou als toegewijde gids en Agung (geweldige chauffeur), over het eiland gemaakt. We lieten ons iedere dag verrassen en kwamen op de mooiste en interessantste plekken terecht. We wilden niet alleen de toeristische attracties zien en hadden zelfs het voorrecht met de Balinese bewoners persoonlijk thuis kennis te maken. We hebben authentieke ceremonies en eeuwenoude offertradities mee mogen maken. Een wereld van schoonheid ging voor ons open, maar ook zagen we hun noeste arbeid en de harde kanten van het Balinese leven.
Ik heb nog steeds heimwee naar de kleuren, de mensen, de schoonheid, de natuur. Gelukkig heb ik mooie foto’s gemaakt. Ook de door jou gemaakte CD komt nu goed van pas, want ik ben nu bezig met een fotoboek over Bali, waarin mijn mooiste foto’s komen te staan, zodat ik de reis weer opnieuw kan beleven.. Ook ben ik geďnspireerd geraakt als beeldend kunstenaar en zullen mijn toekomstige werken hier zeker van getuigen. Graag komen we weer terug op Bali en zullen we graag weer een beroep op je doen als gids. Nogmaals dank voor de onvergetelijke tour!
Annet en Cees (december 2014 en januari 2015)

Rinus en Elly 11-01-15 21:04:23

Lieve Dahman,

Wij waren voor het eerst op Bali en kregen bij toeval jou naam. Wat een geweldige reisleider ben jij samen met je chauffeur. Twee geweldige dagen zijn we op stap geweest en hebben van alles gezien .De mooiste plekjes heb jij ons laten zien. Helaas de derde keer was Rinus ziek,maar dit jaar komen we terug en gaan we zeker weer met jou op stap.Het enige wat wij kunnen zeggen , als je een keer naar Bali gaat neem contact op met Dahman dan heb je super excursies in alle rust. Tot september.

Ronald & Jacqueline 24-09-14 12:45:26

Lieve Dahman,

Dank je wel voor de 2 mooie dagen die ons van Bali hebt laten zien. Na de lange dagen op Sumatra en Java waren deze dagen heerlijk relaxed en je hebt ons de mooie en interesante plekken van Bali laten zien. Zelfs waar het touristich was konden wij op een rustige plek genieten van alles. Ook met onze zoon en mijn ouders hebben heb je rekening gehouden.

Nog bedankt voor het mooie fotoboek en de koekjes voor onderweg naar huis. Die waren een heerlijke verrassing op het vliegveld voor we vertrokken.

We willen iedereen aanraden om Dahman om gids te nemen, want hij maakt er echt een onvergetelijke ervaring van voor iedereen.

Dank je wel voor alles

Ilona en Stefan 17-08-14 13:43:47

Beste Dhaman,

Dankjewel voor alle mooie dingen die je ons van Bali hebt laten zien!
Het waren twee leuke, afwisselende routes, waarbij we veel hebben gezien van het echte leven op Bali. Tempels, een lokale markt, oude dorpjes, rijstvelden, lekker Balinees fruit, snorkelen, het was allemaal super!
Dankjewel voor de gezellige, mooie dagen!
En voor het boekje en de dvd met foto's!

Wij raden iedereen aan om met jou Bali te verkennen.
Dankjewel!<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda