Maud & Sjaco 18-09-15 22:10:52

Hoi Dahman!

Het heeft even geduurd voor we hier wat konden posten omdat we niet wisten hoe we onze belevenis het beste konden verwoorden!

Dahman je hebt ons echt een onvergetelijke vakantie bezorgd! Helaas hadden we een paar dagen vertraging en moesten we onze eerste trip met je afzeggen de trips daarna waren in één woord GEWELDIG!
Je hebt ons werkelijk waar alle mooie plaatsten van het eiland laten zien, niet alleen de erg toeristische maar juist ook de typische balinese culturele plaatsen. Dit was voor ons het indrukwekkendste van allemaal.

Maar niet alleen heb je ons hart gestolen door de mooiste plekken te laten zien maar vooral door je enthousiasme, respectvolle en energieke manier van rondleiden. Je had elke dag iets lekkers bij, elke dag was je erg blij en oprecht geinterresseerd in onze verhalen.

we hebben ontzettened genoten van de 5 dagen die we met u door hebben gebracht met al klap op de vuurpijl het mooie aandenken wat je speciaal voor ons had gemaakt! dit was onbetaalbaar!

Dahman harstie bedankt van uit nederland, je hebt onze trip naar Bali onvergetelijk gemaakt!

groetjes en prima kastje!

Maud & Sjaco

Wouter en Marleen 03-09-15 05:37:39

Beste Dhaman,

Via familie, zijn we met je in contact gekomen. Vandaag gaan wij het prachtige Bali weer verlaten met heel veel mooie herinneringen.
We begonnen onze tour een week geleden. Na een prachtige dag waarin we rijstvelden, tempels, een waterval en kennis gemaakt hebben met hoe er eigenlijk op Bali geleefd word. Waren we verbaasd over alle het moois wat hier te doen en te zien is. En daarna hebben we nog zoveel meer gezien, Bali bleef ons verassen. We zullen voor altijd mooie herinneringen houden aan de gezellige dagtrips, ook met Agung de zeer gastvrije en vriendelijke chauffeur.
Dus wacht niet langer en boek de reis van je dromen en neem contact op Dhaman en SAY BALI!

Wouter en Marleen

Berry van Dalsum en Monique Ca 26-08-15 22:19:15

Beste Dhaman
Via-via hadden we je homepage gekregen. Na een berichtje te hebben gestuurd kregen we snel contact. Ongeveer 2 weken later al kwamen we aan op Bali. We waren van plan om zeker met je op pad te gaan maar na je ont-moet te hebben hebben we meteen 4 dagtochten met je geregeld. Deze waren echt geweldig, we hebben ons ontzettend vermaakt. Een prachtig Balinees huis bezichtigd, vele tempels bezocht, allerlei fruit geproefd, markten bezocht, kunstenaarswerkplaatsen bezocht zoals houtsnijwerk, koffie en theeplantage bezocht (en geproefd), een zoutwinning bezocht (wat een werk voor 1 persoon...) en last but not least onze eigen mandarijnen geplukt en geproefd. Met jouw charme, aandacht voor je klanten en ook je zeer goede beheersing van de Nederlandse taal ben je een voorbeeld voor veel gidsen in de wereld.
Nogmaals dank je wel voor de geweldige dagen ! Tevens een dank je wel voor de goede chauffeur Agung ! We hebben in 4 dagen vele veilige kilometers samen gereden.
Ik geef je contactgegevens zeker door aan nieuwe Baligangers Dhaman !

Familie Mebis Knops 26-08-15 16:13:24

Beste Dhaman,

Wij hebben 3 dagen met U en Agung de regio Ubud en Sanur mogen verkennen. De aanloop naar onze vakantie begon al vroeg door enkele smaakmakers te tonen. Maar de dagtrips zelf waren voor ons en onze tienerdochters onze topdagen van 2 weken Bali. Gevarieerd, humoristisch, attentvol, vriendelijk en veilig.
Ook de attenties rondom doen ons terugdenken aan een schitterend verlof waar U en Agung een belangrijk stuk heeft aan bijgedragen.

Nogmaals hartelijk dank en hopelijk tot zeer binnenkort.
Nog veel succes met het gidsen.

Charlotte, Julie, Annemie en Jeroen

familie Bothuyne 01-08-15 19:00:05

Via kennissen hebben we Dhaman leren kennen, het was een schot in de roos!

We hebben een stukje cultuur & natuur ontdekt van het mooie Bali. Tijdens onze 3-daagse tour heeft hij ons goed verwend met veel lekkers. Zijn persoonlijke aanpak en flexibiliteit zijn zeker en vast een pluspunt! Hij stond open voor onze vele vragen en wensen. Ook hebben we minder toeristische dingen bezocht en hebben we de kans gekregen om een familietempelfeest te bezoeken (zeer tof!).

Niet alleen Dhaman, maar ook de vaste chauffeur Agung was zeer vriendelijk en vooral voorzichtig tussen het drukke verkeer. We hebben ons op geen enkel ogenblik onveilig gevoeld!

Hier in België zijn we nog steeds aan het nagenieten van de prachtige foto’s.

Een echt aanrader!

Esther en Marco 30-07-15 11:55:31

Goedendag Dhaman,
Via een vriendin kregen wij een tip om naar Bali te gaan en met jou een aantal dagen op pad te gaan. Wij zijn uiteindelijk heel blij met deze tip geweest.
In totaal zijn wij 3 dagen met je op pad geweest. Het waren echt hele leuke en gezellige dagen. Het mooiste wat wij vinden is dat je zelf iedere dag zulke leuke routes maakt met een gevarieerd aanbod. De ene keer kwamen wij bij een koffie plantage, dan bij een zoutwinnerij, dan bij een lokale markt. Het is ook erg leuk dat je de lokale dingen op zoekt en niet alleen de toeristische plekken.
In de drie dagen hebben wij echt veel gezien en daarna hadden wij nog even afgesproken. Je overhandigde ons o.a. een mega gaaf reisverslag en een CD met nog super mooie foto's.
Dhaman, zonder jou was de vakantie in Bali veel minder leuk en mooi geweest. Bedankt voor alles! En voor de mensen die twijfelen om met Dhaman op pad te gaan, ik zou het zeker doen!
Groetjes,
Esther en Marco

Jos & Femmie 20-06-15 14:01:22

Beste Dhaman. We hebben je vorig jaar leren kennen in Sanur waar je vertelde dat je gids voor Bali was. Dit jaar weer contact gezocht en we hebben 4 ongelofelijke mooie dagen / excursies met je mogen doen. Je hebt ons dingen laten zien met de bijpassende verhalen waar je anders niet toe komt. Hoogtepunt voor ons was het bijwonen van de crematie van de prinses van Ubud, wat een diepe indruk bij ons heeft achtergelaten. Verder alle mooie dingen die je hebt laten zien en dit alles met het zo goed verzorgde vervoer met de vaste chauffeur. Ook de onverwachte verrassingen van het leuke overzicht van de gemaakte tochten en de CD met de foto's.
Plannen worden alweer gemaakt om volgend jaar terug te komen en we houden zeker contact om dan samen weer op stap te gaan. Dhaman, we houden contact en nogmaals dank voor alle mooie dingen.
Jos en Femmie

Rik & Wendy 17-06-15 21:58:50

Op aanraden van vrienden hebben wij voor onze vakantie op Bali contact gezocht met Dhaman. We zijn uiteindelijk tijdens de twee weken dat wij op Bali waren 4 dagen op pad geweest met Dhaman. We hebben zo ongelooflijk veel dingen gezien en ook op plekjes geweest waar je met de georganiseerde excursies niet komt. Het was echt genieten. Zoveel mooie en bijzondere dingen gezien en echt persoonlijk aandacht van Dhaman. Het heeft er zeker voor gezorgd dat wij genoten hebben van onze vakantie en Bali echt hebben leren kennen.

Tanith & Bastiaan Haak 15-05-15 16:40:59

Tijdens onze huwelijksreis wilden we graag een beetje touren.
Op aanraden van mijn collega hebben we contact opgenomen met Dhaman. Het contact was via de app en tours waren geweldig. Het is allemaal heel relaxed. Dhaman is een goede tourgids. Het lekkere fruit dat hij voor je meeneemt en de foto's die je na afloopt krijgt met een korte beschrijving met alles wat je hebt gezien is echt leuk!

Als we in toekomst weer terug gaan naar Bali dan boeken we zeker onze tours weer bij Dhaman.

Annet Gabriëlse 03-03-15 14:40:38

Lieve Dhaman,
Ook wij ( Annet en Cees) waren voor het eerst op Bali. Na eerst een weekje rust ( zee, strand, lezen, wandelen) hebben we dagtrips en een onvergetelijke tour van een week, met jou als toegewijde gids en Agung (geweldige chauffeur), over het eiland gemaakt. We lieten ons iedere dag verrassen en kwamen op de mooiste en interessantste plekken terecht. We wilden niet alleen de toeristische attracties zien en hadden zelfs het voorrecht met de Balinese bewoners persoonlijk thuis kennis te maken. We hebben authentieke ceremonies en eeuwenoude offertradities mee mogen maken. Een wereld van schoonheid ging voor ons open, maar ook zagen we hun noeste arbeid en de harde kanten van het Balinese leven.
Ik heb nog steeds heimwee naar de kleuren, de mensen, de schoonheid, de natuur. Gelukkig heb ik mooie foto’s gemaakt. Ook de door jou gemaakte CD komt nu goed van pas, want ik ben nu bezig met een fotoboek over Bali, waarin mijn mooiste foto’s komen te staan, zodat ik de reis weer opnieuw kan beleven.. Ook ben ik geïnspireerd geraakt als beeldend kunstenaar en zullen mijn toekomstige werken hier zeker van getuigen. Graag komen we weer terug op Bali en zullen we graag weer een beroep op je doen als gids. Nogmaals dank voor de onvergetelijke tour!
Annet en Cees (december 2014 en januari 2015)

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies