Ilona en Stefan 17-08-14 13:43:47

Beste Dhaman,

Dankjewel voor alle mooie dingen die je ons van Bali hebt laten zien!
Het waren twee leuke, afwisselende routes, waarbij we veel hebben gezien van het echte leven op Bali. Tempels, een lokale markt, oude dorpjes, rijstvelden, lekker Balinees fruit, snorkelen, het was allemaal super!
Dankjewel voor de gezellige, mooie dagen!
En voor het boekje en de dvd met foto's!

Wij raden iedereen aan om met jou Bali te verkennen.
Dankjewel!Thomas & Brenda 15-07-14 08:59:31

Onze eerste keer bali moest een onvergetelijke reis worden, en Dhaman heeft daaeen hele grote bijdrage aan geleverd.

We zijn samen met dhaman en agung (de chauffeur) bijna heel bali doorgereisd en hebben de mooiste plekjes gezien. Alles in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. Agung is een top chauffeur en we hebben geen seconde onveilig gevoelt in het verkeer.

met de nodige humor vliegen de dagen voorbij en je valt van de ene verbazing in de andere. Dhaman luister naar je wensen en creƫert er een compleet programma om heen om je de hele dag te vermaken. Je krijgt een leuk reisverslagje waarin uitgestippeld staat waar je geweest bent. En alle fotos die gemaakt zijn hebben we meegekregen op dvd..

wanneer we naar bali terug zouden keren, gaan we zeker dhaman weer opzoeken. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en misschien tot ziens.

Groetjes Thomas & Brenda

kas van veen 27-05-14 03:00:33

Beste Dhaman / lezers,

Na een intensieve trip op Java gingen we voornamelijk om bij te komen naar Bali maar uiteraard wilden we wel iets van het eiland zien. Zelf hadden wij 2 plekjes die we graag wilden zien en verder heeft Dhaman dit aangevuld met andere must-sees en uitgewerkt in een route. Dit kun je gerust aan hem over laten. Hij heeft ons prachtige plekjes laten zien (zowel toeristisch als minder toeristisch), ons goed in de watten gelegd en ons heel veel interessante dingen verteld over de bezienswaardigheden, bevolking, cultuur en religie. Bovendien ging dit gepaard met een flinke dosis humor. Helaas hebben we geen tijd meer gehad om meer tripjes te maken, anders waren we zeker nog 2 dagen met Dhaman op pad gegaan. Ooit komen we terug en maken we graag nogmaals gebruik van deze diensten!

Liefs, Anke, Thijs, Mireille en Kas

Leny 08-04-14 12:28:33

Lieve Dhaman.

Na 20 jaar is er een einde gekomen aan overwinteren met een groep op Bali.
Dit neemt niet weg dat wij na 20 jaar vriendschap zomaar afscheid nemen.
Wij blijven komen als de gezondheid het toe laat. Natuurlijk blijven wij gasten sturen want je bent een geweldige gids in hart en nieren.
Ook zullen wij nog gasten meebrengen, alleen 24 uur service werd een beetje teveel.
Dank voor zoveel jaren dat je altijd klaar stond voor de groep. Dank van Ben en mij voor je vriendschap die hopelijk nog heel lang mag duren.Groetjes Ben en Leny

Anita en Ton Op den Oordt 16-03-14 19:14:38

beste Dhaman, 16-3-2014

Het is weer een paar weken geleden dat jij ons de cultuur, natuur en het leven van Bali hebt laten zien. We hebben er erg van genoten,over alle bijzonderheden en verhalen. De foto's en tickets waar we overal zijn geweest, komen in ons album. Bij ons reisbureau hebben we jouw naam doorgegeven. We hebben Bali zelfs zo mooi gevonden dat we volgend jaar weer terugkomen en jij onze gids weer wordt. Voor de mensen die in Bali een tour willen hebben raden wij jou zeker aan.Tot volgend jaar

Erica en Harry 29-01-14 08:00:55

Het is alweer even geleden dat wij op Bali zijn geweest,(nov 2012), maar nu vrienden van ons naar Bali gaan, hebben we jou als gids aangeraden.
De mooie gids en foto's die je voor ons gemaakt hebt, heb ik weer boven water gehaald om te laten zien.
Bedankt voor alle mooie plekjes die je ons toen hebt laten zien en ons er van overtuigd dat we nog een keer terug willen naar Bali om nog meer van het prachtige land te zien. Dhaman, en ook Agung, nogmaals bedankt.
Groeten uit het 'koude" Holland

Rob en Carola 30-12-13 11:24:01

Hallo Dhaman,

Via deze weg willen we u nogmaals bedanken voor de mooie dagen tijdens onze vakantie op Bali afgelopen zomer. We hebben erg genoten en zijn veel te weten gekomen over het eiland!

Voor iedereen die naar Bali gaat willen we Dhaman, maar ook chauffeur Augung, aanraden! Ze nemen je mee naar de mooiste plekken, vertellen mooie verhalen over Bali en de bevolking. Hierdoor beleef je echt de cultuur van Bali. Ideaal in combinatie met of afwisselend met een aantal dagen aan het strand.

Dhaman, ook bedankt voor de mooie foto's!
We komen zeker een keer terug!

Groeten,
Rob en Ca

Penjor Group Overwintering 15-12-13 13:06:58

Lieve Dhaman.

Bijna is het zover dat wij weer mogen komen naar het mooie Bali.
Natuurlijk is het veranderd in 20 jaar maar....
Wij kijken er met zijn allen naar uit wat je aankomende periode weer voor ons in petto hebt!
Tot ziens in Januari.
Penjor Group Overwintering

Fam.Olsthoorn 01-09-13 11:23:38

Beste Dhaman,

Inmiddels al weer 3 dagen terug na ons derde jaar vakantie op jouw prachtige Bali!
Dit schitterende eiland hebben wij mede dank zij jou en Agung (een meer dan goede en veilige chauffeur) weer een stukje verder mogen ontdekken. Jou kennis en gastvrijheid was dit jaar voor ons weer onvergetelijk!
Door jou gulle lach en gemeende vriendelijkheid kunnen wij er weer een jaar tegen aan.
De Rempiyek smaakt trouwens in Nederland ook heerlijk!
Middels dit gastenboek willen wij dus jou dus aan iedereen van harte aanbevelen!!!!

TOT ZIENS!
Monique,Hennie en Jasper Olsthoorn

Ed,Clementine en Bas Rijkers 28-08-13 16:40:25

Lieve Dhaman,

Wij zijn net terug van 3 weken op het prachtige Bali. En wat zijn wij blij dat wij jou hebben leren kennen. De eerste ontmoeting was al zo vriendelijk en warm dat het was of wij jou al jaren kenden.
Niets is jou te veel je leg de gasten echt in de watten,denk aan alles als we wat vroegen dan regelden jij het,ook als ik appten reageerde jij snel. En dat is ook fijn dat je niet alleen daagjes weg gaat met gasten maar ook om iemand te hebben te plaatsen die de weg weet en je kan helpen in je eigen taal. Ook heel attent dat jij ons s` morgens op onze trouwdag een persoonlijk cadeau gaf met onze namen er in gegraveerd. Je nam ons mee naar zo veel mooie plekken waar wij nooit waren gekomen met een gewone taxichauffeur die je overal aan spreken op Bali. En dan het reisverslag met foto`s wat je ons nog kwam brengen op onze laatste avond in Bali was geweldig. Wij raden daarom dan ook iedereen aan om Dhaman als gids te boeken. wij zijn zeer tevreden. alles gaat zo gezellig en vooral oprecht Dhaman lacht veel en weet ook veel te vertellen over het land. Hij kent veel mensen en daarom kom je met veel lokalen bevolking in gesprek en maak je zeer bijzondere foto`s. Lieve Dhaman wij zullen jou nooit vergeten en komen jou vast weer tegen op Bali.

Veel groeten van uit Barendrecht van ons.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 

Webbased software nodig?