Erica en Harry 29-01-14 08:00:55

Het is alweer even geleden dat wij op Bali zijn geweest,(nov 2012), maar nu vrienden van ons naar Bali gaan, hebben we jou als gids aangeraden.
De mooie gids en foto's die je voor ons gemaakt hebt, heb ik weer boven water gehaald om te laten zien.
Bedankt voor alle mooie plekjes die je ons toen hebt laten zien en ons er van overtuigd dat we nog een keer terug willen naar Bali om nog meer van het prachtige land te zien. Dhaman, en ook Agung, nogmaals bedankt.
Groeten uit het 'koude" Holland

Rob en Carola 30-12-13 11:24:01

Hallo Dhaman,

Via deze weg willen we u nogmaals bedanken voor de mooie dagen tijdens onze vakantie op Bali afgelopen zomer. We hebben erg genoten en zijn veel te weten gekomen over het eiland!

Voor iedereen die naar Bali gaat willen we Dhaman, maar ook chauffeur Augung, aanraden! Ze nemen je mee naar de mooiste plekken, vertellen mooie verhalen over Bali en de bevolking. Hierdoor beleef je echt de cultuur van Bali. Ideaal in combinatie met of afwisselend met een aantal dagen aan het strand.

Dhaman, ook bedankt voor de mooie foto's!
We komen zeker een keer terug!

Groeten,
Rob en Ca

Penjor Group Overwintering 15-12-13 13:06:58

Lieve Dhaman.

Bijna is het zover dat wij weer mogen komen naar het mooie Bali.
Natuurlijk is het veranderd in 20 jaar maar....
Wij kijken er met zijn allen naar uit wat je aankomende periode weer voor ons in petto hebt!
Tot ziens in Januari.
Penjor Group Overwintering

Fam.Olsthoorn 01-09-13 11:23:38

Beste Dhaman,

Inmiddels al weer 3 dagen terug na ons derde jaar vakantie op jouw prachtige Bali!
Dit schitterende eiland hebben wij mede dank zij jou en Agung (een meer dan goede en veilige chauffeur) weer een stukje verder mogen ontdekken. Jou kennis en gastvrijheid was dit jaar voor ons weer onvergetelijk!
Door jou gulle lach en gemeende vriendelijkheid kunnen wij er weer een jaar tegen aan.
De Rempiyek smaakt trouwens in Nederland ook heerlijk!
Middels dit gastenboek willen wij dus jou dus aan iedereen van harte aanbevelen!!!!

TOT ZIENS!
Monique,Hennie en Jasper Olsthoorn

Ed,Clementine en Bas Rijkers 28-08-13 16:40:25

Lieve Dhaman,

Wij zijn net terug van 3 weken op het prachtige Bali. En wat zijn wij blij dat wij jou hebben leren kennen. De eerste ontmoeting was al zo vriendelijk en warm dat het was of wij jou al jaren kenden.
Niets is jou te veel je leg de gasten echt in de watten,denk aan alles als we wat vroegen dan regelden jij het,ook als ik appten reageerde jij snel. En dat is ook fijn dat je niet alleen daagjes weg gaat met gasten maar ook om iemand te hebben te plaatsen die de weg weet en je kan helpen in je eigen taal. Ook heel attent dat jij ons s` morgens op onze trouwdag een persoonlijk cadeau gaf met onze namen er in gegraveerd. Je nam ons mee naar zo veel mooie plekken waar wij nooit waren gekomen met een gewone taxichauffeur die je overal aan spreken op Bali. En dan het reisverslag met foto`s wat je ons nog kwam brengen op onze laatste avond in Bali was geweldig. Wij raden daarom dan ook iedereen aan om Dhaman als gids te boeken. wij zijn zeer tevreden. alles gaat zo gezellig en vooral oprecht Dhaman lacht veel en weet ook veel te vertellen over het land. Hij kent veel mensen en daarom kom je met veel lokalen bevolking in gesprek en maak je zeer bijzondere foto`s. Lieve Dhaman wij zullen jou nooit vergeten en komen jou vast weer tegen op Bali.

Veel groeten van uit Barendrecht van ons.

Bas 28-08-13 15:46:58

Ik ben vandaag teruggekomen met me ouders na 3 weken in Bali doorgebracht te hebben.

Wij zijn 3 dagen weg geweest met Dhaman en hebben het super naar ons zin gehad. Wat wij vooral leuk vonden was dat we niet alleen maar naar de bekende bezienswaardigheden gingen, maar ook de kleinere dingentjes met de lokale bevolking.

Ik ben zelf 17 jaar en voor mij heeft Dhaman ook hele leuke dingen geregeld, wat ook erg fijn was, was dat hij bijna iedereen wel kent en dat je daardoor op plaatsen komt of dingen doet die je zelf nooit had gedaan, zo heb ik bijvoorbeeld foto's met manden op me hoofd waar de vrouwen in Bali mee lopen, erg leuk!

Zeker een aanrader, voor volwassenen en kinderen. Behalve dat het een goede gids is, is Dhaman ook heel grappig. Hij heeft onze vakantie super gemaakt!

Bedankt Dhaman!

Auke, Lilian, Rob en Diana 29-07-13 04:42:27

Hallo beste lezers,

Na een rondreis op Java hadden wij nog een week te besteden op Bali.
Via via gehoord van de tours via meneer Dhaman.
Op het laatst geboekt, de eerste twee dagen met Agung en de laatste dag met meneer Dhaman.
Heel veel van het eiland gezien en geweldige rondreis gehad.
Kleine onvolkomenheden prima opgelost.
Voor een goede gids moet je bij meneer Dhaman zijn.

Groeten van Auke, Lilian, Rob en Diana.

Ruud, Linda, Jessie en Milan 26-07-13 19:01:01

Lieve Dhaman,Met jou is het niet alleen Bali zien, maar Bali echt beleven. Jij hebt onze vakantie heel veel meerwarde gegeven. Het was fantastisch om zelf alles mee te maken. Dan stonden we weer kokosnoten te villen, lokale muziek instrumenten te bespelen, zout te winnen, kaneel van een boom te snijden of een beer de fles te geven. Bedankt voor de perfecte verzorging van mais op het strand tot spekkoek in de auto en altijd een koel drankje. Door jou netwerk van contacten en plekjes hadden wij altijd net een beter uitzicht of fotomomentje dan de rest van de toeristen!Met jou kwamen we echt dicht bij de lokale bevolking en op de mooiste plekjes in de natuur, van die heerlijke ongerepte waar de schoonheid vanaf druipt en er geen toerist te bekennen is!Fijn om zelf de regie in handen te houden over wat we wel graag maar ook vooral niet wilden en dan aangevuld met met jou planning waardoor wij ons nergens druk over hoefden te maken. Al je prachtige verhalen, kennis, feiten en antwoord op onze vragen over Bali hadden we niet willen missen. Echt heel professioneel. Ook de aandacht en gekkigheid met onze kinderen in hun eigen taal maakte onze vakantie compleet en uniek.Ik wens jou en je vrouw al het goeds voor de toekomst met goede zaken! Ook dank aan Agun die ons veilig door het Helse verkeer van Bali loodste, meerwaarde gaf aan jou verhalen en altijd over onze spullen en veiligheid waakte. TERIMA KASIH.

Bart Joyce Indy Nieuwhart 24-07-13 16:15:20

Lieve Dhaman,

Terima Kasih....Wat hebben we het goed gehad tijdens je 4 tours,Het is de derde keer dat we met je touren, de eerste keer was Indy 3 jaar, de tweede keer was Indy 5 jaar en nu 10 jaar..
Bedankt voor je oprechte vriendelijkheid,je goede uitleg,je heerlijke lekkernijen, je begrip en je betrokkenheid.We hebben 4 heerlijke weken gehad, vanavond kwam je ons de foto's brengen met het reisverslag, het zag er super uit en vooral de foto van Indy, erg lief van je. Bedank Marie-Anne ook namens ons...Dhaman we komen zeker weer terug en dan ontmoeten we elkaar weer op Bali.We houden contact en zal een foto sturen van Indy.

Sampai Jumpa
Salam Dari Bart, Joyce, Indy

Eric Put 20-07-13 17:47:55

Dag Dhaman,

Hartelijk dank voor deze 2 hele mooie toerdagen. Zowel de kinderen als wijzelf hebben er enorm van genoten. We hebben tijdens deze 2 dagen heel veel gezien en vooral Bali beleefd. De uitstappen naar het vissersdorp, de hanengevechten en Tenganan hebben een diepe indruk nagelaten. De kinderen hebben je spontaniteit en toegankelijkheid fel geapprecieerd, 'wanneer gaan we nog eens op toer met Dhaman?'....
Graag ook dank aan je chauffeur die ons telkens veilig door het hectische Balinese verkeer heeft geloosd!
De Indonesische en Balinese woorden die je de kinderen geleerd hebt zullen we nog lang herinneren!

Suksema,

Eric, Els, Arno en Rani
Hasselt
Belgie

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken