Marjan van den Hoek 21-08-16 14:01:07

Deze maand zijn we (gezin met 2 tieners) twee dagen met Madé op stap geweest. Het waren prachtige dagen! Wat we vooral heel prettig vonden was:- uiteraard dat Madé perfect Nederlands spreekt en heel gezellig is, met gevoel voor humor- hij veel wist te vertellen over Bali, de cultuur, de bevolking en de bezienswaardigheden (maar ook al onze ander nieuwsgierige vragen wilde beantwoorden)- dat we heel flexibel waren in het programma (langer blijven, omrijden: allemaal geen probleem)Madé, bedankt. Een volgende keer laten we ons graag weer door je rondleiden.

Fam Barendsen 19-08-16 16:10:53

Wij hebben 5 dagen excursies bij made geboekt. Wat een ongelofelijke belevenis. Wij hebben heel veel van bali gezien en ook heel veel geleerd. Ook voor onze 3 kids war het een werkelijk avontuur. Made was overal bereid in te schipperen wat we ook wilden alles kon. Echt geweldig een aanrader op en top!!!

John & Angela 08-08-16 11:32:57

Wij hebben tijdens ons verblijf 3 excursies met Madé mogen maken. Wat weet Madé veel en wat kan hij het goed vertellen in het Nederlands. Deze drie dagen hebben wij Bali leren kennen en weten wij nu veel van de rituelen, tempels, maar ook van het Balinesisch leven. Madé is constant bereid een aanpassing te doen als je dat wil qua schema. Regelt alle zaken zoals bijv de overtocht naar Lembongan en betaalt de entree. Met Madé van te voren een excursie planning kunnen maken en heeft ons elke keer weer keurig bij ons volgende verblijf afgezet. Madé vertelt in het Nederlands en heeft altijd een chauffeur bij zich zodat hij aller tijd voor je hebt. Kortom Wij zijn heel blij dat wij Madé als gids hebben gehad en kunnen die iedereen aanbevelen.

Fam. Jakobs 24-06-16 14:10:40

We zijn 2 dagen door chauffeur Ko en 1 dag met Madé met zijn neef als chauffeur rondgereden. Dit is ons zeer goed bevallen. Madé spreekt uitstekend Nederlands.Verteld heel goed en duidelijk wat je aan het bezoeken bent. Ook geeft hij veel achtergrond informatie wat heel fijn is. Hij is altijd op tijd en neemt ook echt de tijd voor je. Zeker een aanrader om met hem contact op te nemen!!

Jolanda Burger 24-06-16 08:28:22

Wij hebben in april 2 weken weken een rondreis gemaakt met Made. Dit was echt fantastich. Madè brengt je overal naar toe, niks is te veel en vertelt zoveel over Bali. Dit zou je zelf allemaal nooit te weten komen. Een echte aanrader als je naar Bali gaat!!

Hans & Babs 05-03-16 08:38:34

We zijn twee heerlijke dagen met Made op pad geweest. Hij heeft ons prachtige dingen laten zien en daar deskundig commentaar bij gegeven. Hij vertelde ook veel over de cultuur van Bali, in verbluffend goed Nederlands. De dagen waren goed gepland. Veel zien, maar niet te vermoeiend.
Als je Bali wilt zien is Made een aanrader.

Corinne van der Heiden 27-12-15 19:40:04

Wij hebben in December het prachtige Bali bezocht. In NL hadden wij na een aanbeveling al contact gezocht met Made. Wat een goede beslissing! Wij zijn 3 excursie dagen met Made en zijn uitstekende chauffeur op pad geweest. We zijn op plekken geweest waar je met de touroperator excursies nooit zal komen. Made spreekt geweldig goed Nederlands en vertelt met veel plezier en trots over de cultuur,natuur en gebruiken op zijn eiland. We hebben nu al heimwee en gaan zeker terug! En dan laten we het weer graag aan Made over om ons nog meer van zijn Bali Bagus te laten zien!!
Corinne en Marjo.

Peter & Marga Verwijmeren 01-11-15 12:02:21

Onze eerste keer Bali en via internet een Nederlandstalige gids gevonden Made . Bij aankomst de dag erna afgesproken wat we zoal wilde doen. Uiteindelijk zijn het maar liefst 5 volle excursiedagen geworden. De eerste 4 zijn we door neef Mustra rond getoerd met ook steeds dezelfde chauffeur Komang. Tussendoor hadden we eigenlijk een rustdag ,maar we wilde nog meer zien. Even een berichtje naar Made en de volgende dag stond er weer een gids Kutut klaar met chauffeur ,wederom top geregeld. Alle drie spreken ze heel goed Nederlands en leggenalles goed uit over Bali en het geloof. Heel veel kennis. We hebben dankzij hun een top vakantie gehad.Volgende keer spreken we zeker weer met hun af.
Groet,Peter en Marga

elise 21-09-15 23:26:23

We hebben Made gevonden op internet omdat we graag wat in Bali wouden zien ik kwam toen bij Made uit omdat het Nederlands talig is en dat een groot voordeel is ik heb hem toen ons wensen lijstje doorgestuurd met totaal 9 excursies dit zijn er uiteindelijk In overleg 12 geworden.we hebben deze excursie in 3 dagen gedaan werden netjes bij ons hotel op gehaald en afgezet door Ketut en Made hebben veel geleerd gezien en leuke fotos niets is de mannen teveel en je gehele en verblijf kun je ze bellen om vragen testellen als je ng twijfelde niet twijfelen gewoon doen. Deze mannen zijn super

Linda en Leo Schoonderbeek 14-05-15 13:07:23

Wij zijn 3 weken op Bali geweest en kijken terug op een fantastische tijd. We hebben 8 dagexcursies met Made gedaan. Een prima maar bovenal vriendelijke gids tezamen met een keurig rijdende chauffeur hebben ons de mooiste plekjes laten zien en dat alles voor een uiterst vriendelijke prijs. Fijn dat Made de Nederlandse taal goed beheerst wat de communicatie makkelijk maakt. Ook onze persoonlijke wensen werden door Made gehonoreerd zodat wij ook kennis hebben kunnen maken met de bevolking en hun leefwijze. Hij weet zoveel plekjes waar nauwelijks toeristen komen waardoor een compleet beeld van Bali ontstaat. Volgend jaar hopen wij terug te keren en maken dan graag een rondreis met deze waardevolle gids. Made, onze dank is groot! Groeten aan je familie.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!