Mario en Wilma 06-04-15 21:32:34

Wij hebben excursies gedaan met Made het was gewoon fantastisch ze zijn eerlijk vertellen veel over Bali hih spreekt heel goed Nederlands en brengt je veilig met chaufeur op de mooiste plekjes hij is niet duur volgende keer gaan wij weer met Made groetjes Maria van Hoof

marlise en françois uit belgie 26-01-15 11:56:56

Waren 3 dagen op Bali in Benoa met cruiseschip. Hadden Made
besteld voor excursies gedurende ons verblijf. Zeer goede gids
die met ons prachtige tochten heeft gemaakt en zijn nederlands
is perfekt. Heb in belgie hem al aangeraden. Wij denken er zeker
over om nog terug op vakantie te gaan naar Bali en de regelingen
voor alles aan hem toe te vertrouwen. 26 januari 2015

Joyce en Mischa 24-11-14 21:24:32

Begin oktober vertrokken wij voor onze honeymoon naar Bali. Bij aankomst op de luchthaven vonden we Tussen alle gidsen al snel onze gids Made samen met Komang, de chauffeur, omdat we van te voren al contact hadden gehad.
We hebben de romantische rondreis gemaakt waarbij we alle tijd en ruimte hadden om lekker te ontspannen, maar ook alle highlights van Bali hebben gezien.
Heerlijk wanneer je niet na hoeft te denken wat je vandaag nu eens zou gaan doen of waar je gaat lunchen en overnachten.
Iedere dag was weer als een verrassing en Made en Komang zijn uitstekend gezelschap. We hebben dan ook veel met elkaar gelachen.
We kijken terug op een zalige vakantie met een fijne vent als gids die ons bijna heel Bali heeft kunnen laten zien.
Volgende keer ook Lombok? Geen idee, maar als we weer gaan vragen we Made en Komang weer mee.

Axel en Sharon 21-11-14 20:12:19

Wij zijn in augustus 3 dagen op stap geweest met Made en zijn chauffeur, wij hebben echt een top tijd gehad!
Made spreekt goed Nederlands, is zeer vriendelijk en denkt mee met zijn gasten. De auto is groot, netjes, veilig en van alle gemakken voorzien, zelfs water is aanwezig!
Daarnaast heeft Made veel kennis van de Indonesische cultuur en bezienswaardigheden op Bali, hij brengt dit op een leuke manier over op zijn gasten.

Alles is mogelijk, wij wilden tussen de excursies door even winkelen; we kregen tips en konden rustig onze gang gaan.
Ook de chauffeur van Made rijdt goed, rustig en wij hebben ons geen seconde onveilig gevoeld.
Wij raden Made bij iedereen aan en komen zeker bij hem terug!!

Remco en manuela 19-11-14 22:10:17

Wij zijn net terug van 2 weken bali. Ik had vanuit nederland al de tip van iemand gekregen om made als gids te vragen dus dat hebben we ook gedaan! Wij zijn 4 dagen met made en chauffeur op stap geweest. Het is voor ons echt een geweldige ervaring geweest, wij hadden niet echt speciale dingen die we graag wilden zien. Wij wilden vooral verrast worden door al het moois van bali. En dankzij made is dat gelukt. Hij Heeft ons zulke mooie dingen laten zien vooral de mooie rijstvelden en de tempels daar waren wij erg van onder de indruk. Made nogmaals bedankt dankzij jou hebben we veel gezien en zeker ook geleerd over jullie mooie cultuur. Wij willen zeker nog een x terug gaan en dan zullen we made ook weer graag als gids willen..!

Sander & Tamara 08-10-14 09:10:42

Wij zijn in september 2014 op vakantie geweest naar Bali. Zelf houden wij er niet zo van om in een bus met veel toeristen elke keer afgezet te worden bij drukke toeristische bezienswaardigheden. We hebben gevraagd aan Made om uitleg te geven van de mogelijkheden voor excursies, hij kwam speciaal naar ons hotel om de mogelijkheden te bespreken. Made spreekt goed Nederlands en spreekt met passie en trots over Bali, de geschiedenis, cultuur, natuur en al het moois dat er te zien is. We hebben onze wensen besproken en Made heeft dit in leuke excursie dagen weten te verpakken. Samen met zijn chauffeur Oman, hebben we 3 leuke excursies beleefd. We kregen elke dag een waterflesje voor onderweg en we konden onze tassen veilig in de auto laten staan. Één keer waren we zelf een tasje vergeten in de auto en die kwam hij de volgende dag bij ons hotel langs brengen. Onderweg vertelt Made wat er te zien is en wij hebben hem ook veel vragen gesteld over dingen die wij tegen kwamen.Made weet ook de iets wat minder toeristische locaties te laten zien. Aanraders voor excursies Made; schildpadden stichting, waterval, rijstvelden, aapjes voeren, vulkaan, typisch Balinees huis, koffie plantages tempels en heilig water bronnen.Wil je een privégids die met jouw wensen leuke excursiedagen samen stelt, die goed Nederlands spreekt en die niet duur is, dan is Made de gids voor jou!

Marc en Truus Peters 13-08-14 21:50:05

Wij zijn van 22 Juli tot en met 5 Augustus in Bali geweest en hebben met Made en de chauffeur een geweldige vakantie gehad.We zijn met Made naar de schildpadden opvang geweest wat erg interessant was.Ook hebben we een wandeling van 2,5 uur gemaakt in een geweldig mooie omgeving met rijstvelden .Daarna liepen we door een klein dorpje waar Made ons van alles heeft uitgelegd over de cultuur en het leven in het dorpje.We hebben ook een dag op de traditionele wijze gekookt wat een echte aanrader is .Verder is Made er ook voor U om boekingen te regelen zoals bij ons naar Dolpin Lodge.Een Super ervaring om met een dolfijn in het water te zijn.Bij deze willen we Made en zijn chauffeur nogmaals hartelijk danken.

Ricardo & Maartje 23-07-14 17:07:21

Ga je naar Bali? Made is je gids! Zelf vonden we het spannend, we hadden hele positieve verhalen gehoord, maar je weet het natuurlijk nooit. Maar... Het was echt boven onze verwachtingen! We hadden spijt dat we bepaalde excursies/transfers via de reisorganisatie geboekt hadden. Zelfs een taxi ritje was leuker met Made . Waarom? Made vertelt je (ook onderweg) vreselijk veel over Bali, de cultuur, inwoners, natuur, alles wat je maar kunt bedenken. Al je vragen kan hij beantwoorden. Hij spreekt zeer goed Nederlands (véél beter dan alle gidsen die we hebben ontmoet via de reisorganisatie). Zijn chauffeur rijdt erg goed en voorzichtig (bij andere chauffeurs hebben we nog wel eens doodsangsten uitgestaan). Made is ondanks de Balinese cultuur van "pelan pelan" (rustig an) altijd op tijd. Je tas kan je veilig in de auto achterlaten, de chauffeur blijft bij de auto en beide mannen zijn écht betrouwbaar. En niet te vergeten: met Made heb je een hele gezellige dag! Wat hebben we gelachen. Wij zijn twee twintigers, maar Made is een geschikte gids voor ieder gezelschap. Je hoeft ook zeker niet vast te houden aan de excursies op de website, wij hebben aangegeven wat we wilden zien, welke dagen we een excursie wilden en in welk hotel we zaten; Made maakte een programma. Onze vakantie was super, zeker dankzij Made. Bedankt!!!

Chantal 01-07-14 19:29:49

In mei zijn wij met z'n drieën naar bali geweest en made heeft ons 7 dagen meegenomen. Wat een mooie dagen waren dat. Enkele steekwoorden voor made zijn: netjes, vriendelijk, veel kennis, creatief, zorgzaam, flexibel.Wij hebben bewust 7 Dagen geboekt, 3 vanuit sanur en 4 vanuit ubud. Made geeft je echt goede tips om de mooiste plekjes te bekijken ( waar geen massa is ) en waar de prijs interessant is. Mooie plekken waren; olifanten, vlinderpark, tree top, natuurlijk de dolfijnen, workshop koken, diverse tempels, mooie dorpjes, vulkaan, rujsveldwandelingen. Ook voor onze dochter van 16 was Made een betrouwbare gids. Hoop tot nog een keer made!Ook fijn dat hij een chauffeur heeft.En mocht u nog twijfelen, niet doen. Hier krijg je geen spijt van.

Lotte 01-07-14 19:28:27

Tijdens mijn eerste bezoek ooit aan Bali, ben ik via een vriendin bij Made gekomen. Ik ben een hele dag met hem op stap geweest. Ik had 3 tempels die ik graag wilde zien en hij heeft ervoor gezorgd dat ik dat kon doen. Met een goede chauffeur, een prima busje en veel mogelijkheden is het een leuke dag geworden. Twijfels of je dit moet doen? Gooi ze aan de kant, want zo'n goede gids in Bali zul je niet vinden!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!