marion 28-06-14 13:54:15

Vandaag een hele dag met Made op tour geweest. Omdat dit de vijfde keer is dat wij op Bali zijn en we de hoogtepunten al kennnen,heeft Made ons meegenomen naar het onbekende Bali. We zijn begonnen in het dakpannen dorpje waar ze het proces van het maken van dakpannen hebben laten zien. Hierna een hele mooie wandeling door de rijstvelden en het bos gemaakt. Rust,en vollop genieten van de omgeving. Na een heerlijke lunch in het dorpje Mas door naar 15 eeuwse relief uithouwingen in de rots. Made is een hele enthousiaste gids die goed Nederlands spreekt en veel weet over Bali. Ook heel attent, je krijgt fruit onderweg en water na de lange wandeling. Een aanrader. Terima kasih Made, voor de super leuke dag. Gr.Marion en Ron

Anne en Joke 10-05-14 17:31:07

We zijn een dag met Madé en chauffeur op pad geweest.Mooie dingen gezien en geweldig genoten. Het was interessant en overweldigend. Als je naar Bali gaat; een aanrader. Mooie plekjes en een goede chauffeur en gids.

Jur en Truus 26-04-14 20:34:54

Twee weken naar Bali geweest, we werden door Made van het vliegveld naar het hotel gebracht, na een dag bijkomen van de lange vlucht zijn we een dag met Made en chauffeur op stap geweest, erg veel gezien en Made wist veel te vertellen over het eiland en de gebruiken welke bij het Hindoeisme behoren. Vervolgens zijn we door hem naar een hotel in Candidasa gebracht en van daaruit hebben we nog een tour met Made gemaakt. Kortom Made is een zeer ervaren gids, betrouwbaar, punctueel, en laat je plaatsen zien die nog niet al te veel door toeristen worden bezocht. Echt een AAN RADER!!

Marjolein 08-04-14 12:19:21

Erg lang waren we niet op Bali, 10 dagen, maar 1 van de mooiste dagen was toch wel de dag dat Made ons op sleeptouw nam.
We hebben heel veel gezien in 1 dag. Heerlijk auto met airco en een chauffeur die zich goed door het hectische verkeer wist te manoeuvreren.
Made wist heel veel te vertellen, en op een hele leuke manier. Hij was relaxed en nam er echt de tijd voor. Ik vind hem zeker een aanrader, want met hem kom je op plekken waar je anders niet komt en de verhalen erbij zijn onmisbaar.
Volgende keer als ik naar Bali ga (want dat ga ik zeker) klop ik weer bij Made aan voor een geweldige dag op Bali.

Dank je wel Made!

Hein en Maud 27-03-14 15:04:55

Geweldig
en overweldigend Bali.

Dankzij Madé hebben wij de kans gekregen Bali te leren kennen zoals het echt
is.

Madé is een Balinese jongeman, die Nederlands heeft geleerd en die in die
hoedanigheid als gids kan optreden voor Nederlandse toeristen.

Zelf hadden wij eerst gekozen om met een taxichauffeur op pad te gaan, maar de
meeste chauffeurs spreken beperkt Engels.

Toen wij met Madé op pad zijn geweest realiseerden wij ons het grote verschil.

Als Hindoestaanse man weet Madé alles af van de Balinese cultuur en de vele
Hindoestaanse tempels. Daarbij laat hij geen moment voorbij gaan om van alles
uit te leggen.

Al met al zijn wij dankbaar een aantal keren met Madé op excursie te zijn
geweest en wij hopen voor Madé, dat nog vele Nederlanders van zijn diensten
gebruik gaan maken.

Want hij is unieke, integere en rustige gids. Al met al een echte aanrader.Leon en Jordi 29-01-14 12:58:00

Leon en ik zijn in oktober 2013 een maand in Bali verbleven. We hebben daar een fantastische tijd gehad mede door de excursies van Made. We kregen 2 verschillende excursies aangeboden welke we konden aanpassen naar onze eigen wensen. Dit kwam voor ons heel goed uit want zo hebben we in 2 excursies alles gezien wat we wilde zijn. Daarbij was het voor ons ook heel prettig dat Made vloeiend Nederlands spreekt. Zo leerde we ook veel over Bali zelf. Mocht je zelf ook naar Bali gaan en geen zin om excursies met een groep te doen dan kunnen wij de excursies van Made zeker aanraden. Groetjes,Leon en Jordi

John en peggy 08-01-14 17:59:48

Wij zijn in oktober 2 weken naar Bali geweest , waar Made onze gids was. We hebben in 4 dagen veel van het mooie eiland gezien en geleerd. Dit allemaal met dank aan Made en Co de chauffeur. Made kunnen we iedereen aanraden hij is heel vakkundig en prettig in omgang. Wij gaan dit jaar terug naar Bali en Made is dan natuurlijk weer onze gids !!!

Anton en Rita 19-11-13 23:10:28

Vanaf thuis hadden we al met Made afgesproken, we hadden al positieve dingen over hem gehoord van vrienden die een jaar eerder naar Bali waren geweest. In oktober zijn we naar Sanur Bali geweest en Made heeft ons drie dagen zo veel interessante en mooie dingen van Bali laten zien.Hij heeft heel veel kennis van Bali, je hoort ook veel informatie die je anders nooit hoort en het is heel prettig dat je alle tijd hebt om vragen te stellen. Ook een compliment voor de chauffeur die je veilig overal heen brengt.Graag bevelen we hem aan!

Henk Haveman 26-09-13 16:40:21

Juli 2013, samen met onze kinderen 12 en 15 jaar, twee weken Bali en twee weken Sulawesi gedaan. Vooraf bij toeval contact gekregen met Darma Diatmike, Made.We hebben met hem en chauffeur en later ook nog met alleen de chauffeur leuke en mooie dingen bezocht op Bali. Vooral voor de kinderen is het leuk dat ze begrijpen wat er verteld wordt. Hij weet erg veel van de cultuur/geschiedenis en hoe het geloof een rol speelt binnen het dagelijkse leven. Erg boeiend en zeker de moeite waard!!

Myrthe 16-09-13 09:53:08

Wij zijn in Juni / Juli 2013 2,5 week op Bali verbleven.
Wij hadden als tip van mijn vrienden Stephan & Radjnie gekregen om Madé te bellen en hem te vragen of hij ons zoveel mogelijk kon laten zien van Bali.
Madé heeft ons veel verteld over de cultuur en zeker ook mooie plekjes laten zien.
Madé bedankt!

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!