Boaz en Iris 14-09-13 17:53:30

We hebben een geweldige vakantie gehad op Bali en dat komt mede dankzij Made. We hebben twee excursies met hem gedaan oa naar rijstvelden, tanah lot, lovina, tweelingmeer en warmwater bronnen. Deze excursies zijn zeer goed bevallen. Hij vertelde veel over de geschiedenis van het eiland. En spreekt perfect Nederlands. Made's excursies waren een toevoeging aan onze vakantie!

Laura 26-08-13 09:11:59

Vorige week zijn wij terug gekomen van onze geweldige reis naar Bali. Van te voren op veel sites gekeken om een Nederlandstalige gids te boeken en bij Made uitgekomen. Wauw... Daar hebben we dus echt geen spijt van! Made spreekt perfect Nederlands, weet echt superveel van dit eiland en schikt zich geheel naar de wensen van de reizigers. Hij draagt ideeën aan, laat plakjes zien die je normaal niet ziet en is ook nog eens een gezellige man. Zo zijn wij met Made naar een kopi Luwak koffieplantage geweest. Niet zo één waar hele bussen toeristen staan, maar een echte authentieke koffieplantage waar maar weinig toeristen komen. Made is een zeer bescheiden en beleefde gids, wij zullen hem aan vrienden zéker aanbevelen!

Ray Huffenreuter 07-08-13 10:25:13

Ik ben eind juni naar Bali gekomen om daar alle betoverende dingen te zien die het eiland te bieden heeft. Dankzei Madé heb ik meer gezien dan ik me vooraf kon bedenken. Alles is super geregeld en is zeer bereid om je dag verder te vullen om nog meer dingen te laten zien. Madé is ook zeer op de hoogte van alle achtergronden en geschiedenis van het eiland wat een plezierige en leerzame dag wordt. Dankzei de chauffeur Co kan Madé zich volledig richten op de klanten die hij begeleid op die dag. En uiteraard voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Madé , hartstikke bedankt voor de top vakantie!

Groetjes

Paul en Anneke van Rosmalen 01-07-13 13:39:04

Made heeft onze vakantie een hele plezierige invulling gegeven. Hij stond altijd open voor onze wensen en vulde deze aan met zijn ideeën. Als Nederlands sprekende gids heeft hij aan al onze wensen voldaan. Het is een heel plezierig persoon die veel van zijn eiland Bali houdt, er trots op is en erg veel van af weet. De airconditioned auto en chauffeur, goed afgestemd op het aantal personen, brachten ons naar de mooiste plekjes. Wij kunnen Made dan ook van harte aanbevelen als betrouwbaar en punctuele gids die hele redelijke tarieven berekent.

Coen & Esther 26-06-13 22:04:02

Wij zijn deze maand 2,5 week in Bali geweest en zijn 3 verschillende dagen met Made op pad geweest. Made heeft ons prachtige plekken op Bali laten zien en hij heeft ons uitgebreid verslag gedaan over de belangrijkste high lights, maar ook over Bali zelf. Made neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden en geeft ook de tijd om onderweg foto's te maken. Made vertelt vol passie over 'zijn' land. Wij raden iedereen dan ook ten zeerste aan om contact op te nemen met Made als je Bali gaat bezoeken!

Anneke en Fred 26-06-13 19:45:11

In mei 2013 hebben wij weer 2 excursies gedaan met Made, deze keer met onze kinderen en kleinkinderen.Wij kennen Made al vele jaren en steeds wanneer wij op Bali zijn nemen wij contact met hem op om weer wat af te spreken. Elke keer weet hij ons weer te verrassen met nieuwe bezienswaardigheden en wanneer wij speciale wensen hebben is dat geen enkel probleem voor hem.Hij is een perfecte gids, betrouwbaar, flexibel, spreekt goed Nederlands en is altijd vergezeld van een goede chauffeur wat op Bali ook belangrijk is vanwege het hectische verkeer. Kortom voor excursies en rondreizen ken ik geen betere gids.Made, hartelijk dank en we zien elkaar weer in juli.

Robert & Marjon 17-06-13 19:59:38

In mei 2013 hadden wij vakantie op het eiland Bali . Wij hadden het geluk kennis te maken met Made. Op ons verzoek heeft hij een aangepaste rondreis gemaakt van bezienswaardigheden die wij op ons verlanglijstje hadden staan. Samen met zijn neef de chauffeur heeft hij ons een fantastische dag bezorgd. Behalve onze wensen gaf hij ons ook nog een tip om eventueel langs de Saraswati Siver fabriek te gaan. Waar onder andere Buddha to |Buddha sieraden gemaakt worden. (een aanrader) Hij kan mooi en enthousiast vertellen over Bali en zijn cultuur. Het maakt het extra leuk voor ons om allerlei wetenswaardigheden te vernemen die je anders niet gauw te horen krijgt. Op speciaal verzoek van ons zijn wij ook nog naar een Orang Pienter (Priester) geweest. Dit was een indrukwekkende ervaring die ik meer mensen kan adviseren. Al met al wil je een supergids neem contact op met Made.

Frank & Mirèse 03-06-13 14:45:13

Wil je wat meer te weten komen over Bali en plekjes ontdekken waar nog niet alle toeristen zijn geweest; Vraag Madé als je gids !
Madé heeft antwoord op alle vragen en heeft mooie verhalen over bali. Hij is enthousiast en spreekt goed Nederlands.
Madé, bedankt voor je inzet. Als we je eerder hadden leren kennen waren we iedere dag met je op pad geweest !

Stephan & Radjnie 30-04-13 08:39:48

In juni 2012 hele leuke in reis in Bali gehad. Wij kozen ervoor om 1 dag op stap te gaan met Made en dit was ideaal. Vooraf aangegeven dat we zo veel mogelijk van de natuur wilden zien en dat 1 tempel voldoende was. Made had een mooi programma uitgewerkt. Echt een aanrader!

Suresh Bainathsah 12-04-13 18:17:04

Ik heb het genoegen gehad om met Made Bali te verkennen. In één woord: Super! Wat een leuke gids, die heel veel vertelt over zijn prachtige eiland en de geschiedenis. Het mooie van Made is, dat hij je niets opdringt. Ik zeg wat ik wil zien en hij maakt een mooi programma. Van harte aan te bevelen.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!