Saskia 27-06-16 18:05:19

Ik heb een super verjaardag gehad op Fort bij Vechten met Dixo Balthazar. De DJs draaiden heerlijke muziek, en hadden een gave lichtshow. Mijn feest kon niet meer stuk! Absoluut een aanrader, ik kijk al uit naar hun 33+ feest op dezelfde locatie om opnieuw uit mijn dak te gaan!

Mirjam 20-06-16 20:25:36

Beste DJs van Balthazar,
Bedankt voor het verzorgen van de muziek op mijn 50e verjaarsdagsfeest! Alles prima verzorgd, goed overleg, lekkere muziek, mooie lichtshow waardoor de sfeer heel gezellig was en de foto's een superleuke herinnering.
Een echte aanrader!
Mirjam

Marc & Hester 16-05-16 16:13:18

Een paar weken geleden zijn we getrouwd in Fort Vechten en hebben Balthazar gevraagd de muziek te verzorgen. We hebben er geen omkijken naar gehad; alles was tot in de puntjes verzorgd, de muziek sloot perfect aan bij de van te voren ingevulde lijst met verzoekjes en voorkeuren, en de muziek sloot goed aan bij de sfeer waardoor de dansvloer steeds goed vol was. Het was precies wat we voor ogen hadden en alles verliep uitermate soepel en stressverlagend, dus we zijn helemaal content!

Ralf & Vera 13-09-15 20:55:10

Vrijdag 4 sept 2015 zijn we getrouwd in het Beauforthuis. Wat een geweldige dansfeest hebben we gehad dankzij 2 DJ's van Balthazar. Er werd non-stop gedanst en ook wij als bruidspaar konden helemaal uit ons dak gaan op de muziek die perfect aansloot op onze wensen en die van onze gasten. Communicatie voor- en achteraf: fijn meedenken, goed bereikbaar, snel en flexibel.
Dank jullie wel!

Maud en Martijn 05-06-15 22:47:38

Wij zijn vorige week getrouwd en het feest was een groot succes met dank aan jullie! De enige opdracht was de hele avond de dansvloer vol en onafgebroken dansmuziek. Dat hebben jullie fantastisch gedaan. Het was vanaf begin tot einde een swingende en dansende feestmassa. Het vooraf sturen van de playlist heeft ons de mogelijkheid gegeven om nummers door te geven die wij leuk vinden. Op basis daarvan hebben jullie de hele avond gevuld. Complimenten en dank voor een geweldige avond!

Robin en Laura 05-11-14 17:59:12

Dixo Balthazar heeft van ons trouwfeest op Fort Vechten een fantastisch feest gemaakt. Echt elk nummer was goed gekozen en er werd lekker gedanst.
De communicatie vooraf verliep ook heel soepel. Echt een aanrader voor elk feest!

Huub Jansen 08-10-14 22:45:35

Op 27 september 2014 vierde ik mijn 50e verjaardag op de Domtoren in Utrecht. Ik wilde er vooral een lekker dansfeest van maken. De mensen van de Domtoren hadden DJ Balthazar getipt. Dat bleek een schot in de roos. In de voorbereiding voelde het al helemaal goed. Er werd goed doorgevraagd wat voor soort muziek ik wilde, ik mocht zelfs een voorkeurslijst met muziek opgeven (zowel jaren 70/80 disco, maar ook wel de hits van nu). En die voorkeurslijst werd tijdens de avond ook grotendeels gedraaid, waarbij er nog genoeg ruimte was voor verzoeknummers van de gasten. De 2 DJ's waren zeer enthousiast, aardig en betrokken. De lichtshow was prachtig (komt zeer fraai tot zijn recht in die hoge Domtoren), het geluid prima. Kortom: een echte aanrader!

René en Annette 21-09-14 17:03:04

Wat een prachtig 25-jarig huwelijksfeest! Om nooit te vergeten, voor een groot deel door de goede opbouw in van de muziek, het soepel kunnen wisselen tussen heel modern en 60's muziek. Iedereen kwam volop aan zijn trekken, en bijna iedereen heeft gedanst!
Dank aan de jongens van Dixo Balthazar voor de goede voorbereiding, de vriendelijke contacten en het professionele werk op de avond zelf!

Judith en Bastiaan 04-09-13 15:24:57

Dank aan de vrolijke DJ's van DIXO Balthazar: ze hebben heerlijk gedraaid, precies de goede sfeer voor ons trouwfeest!

John en Ellen 01-07-13 11:21:06

Ik zit hier nog steeds met een smile op mijn gezicht. En leef al dagen in een soort roes. Néé, niet van teveel drank... maar van ons feest. Het moest een dansfeest worden. Dan moet er wel gedanst worden... nou dat hebben we! De Balthazar DJ's hebben ons feest gemaakt! Niets dan lof. Jullie maken je beloftes meer dan waar!

Verdere reclame heb je niet nodig want die maken jullie zelf tijdens zo'n feest. Ik blijf jullie aanbevelen, zag al gasten met jullie kaartje rondlopen en kan niet wachten om je weer te bellen voor een volgend feest.

Hartelijk bedankt voor het maken van ons feest!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!