Karl 30-09-20 22:05:01

Super gastenboek dit.

 berend 28-09-20 20:09:19

super website.

Ben van Hoorn 01-10-16 18:36:14

Prachtige site! ik zit hier regelmatig te lezen en geniet van de mooie verhalen.
Na 20 jaar niet te hebben gevist weer zo'n beetje begonnen, zoekende naar wat voor mij nou een leuke spannende manier van vissen is. Uiteindelijk op de Barbeel uitgekomen. mede en zeker door jouw verhalen lijkt het mij prachtig om zo'n geweldige Barbus barbus aan de haak te slaan.
Ik woon zelf aan de prachtige rivier de Waal en ben al verschillende keren wezen kijken naar de stroming en de nering enz. Als iemand dat een paar weken geleden gevraagd zou hebben zou ik het niet geweten hebben.
Ik ga binnenkort is een poging wagen met m'n oude hengeltje en zelf gemaakte lijntjes.

Met vriendelijke groet,

Ben


Reactie:
Ben heel veel succes, je hebt nog een paar weken daarna zal het stil worden aan de waal qua barbeel vangsten.

stef 27-05-14 17:09:16

Bedankt frans voor de informatie alles is bijna gereed maar heb nog 1 vraagje waar je die dopjes kunt halen ? Ben in de een lokale bouwmarkt geweest maar niet iets echt kunnen vinden ? Nog een tip misschien? Alvast bedankt stef


Reactie:
Ik gebruik de doppen van hengels. Het liefst degene die in de slang passen en niet die erover heen gaan. Elke hengelsportzaak heeft wel een voorraad van verschillende diameter doppen. Zo niet dan zijn die makkelijk daar te bestellen.

stef 25-05-14 19:37:00

Hey frans eindelijk weer een verslag! Fijn om weer leesvoer te hebben. Maar had een vraag heb ooit verslag gelezen van jullie in België. Jullie zaten toen veel vast en hadden als ik het goed had in een lokale viswinkel een soort lood met een soort slangetje er aan wat recht op ging staan waardoor jullie niet zo vaak vast kwamen te zitten. Ik wil deze graag ook maken want heb een paar kribben gevonden waar de ijssel erg diep is en telkens als ik beet heb alles kwijt ben. Dus wou het een keer anders proberen alvast bedankt gr stef


Reactie:
Hoi Stef.

Je hebt nodig een wartelloodje tot max 80 gram. Een stukje plastic slang ( aquariumslang voor luchttoevoer) van ca 20 cm. Aan de ene kant lijm je het wartelloodje in de slang en aan de andere kant lijm je een dopje om of in de slang. Daarna dicht je het geheel af met siliconekit. laat dat een dag goed uitharden. Boor daarna met een 1 mm boortje een gaatje door en door het dopje. Hier kun je met een nylonlijn een lus maken. De lucht in de slang laat deze rechtop staan. Gebruik je meer dan 80 gram dan is de lucht niet sterk genoeg om de slang omhoog te duwen en gaat het effect verloren.

gr Frans

Theo Rouers 20-10-13 20:55:48

Ha die Frans, ik had er dus uiteindelijk 8 gisteren. En vandaag nog 4 waarvan één van 76 cm. Ben een video aan het uppen, link volgt later.


Reactie:
Mooie vangsten!! Het was ook prachtig weer om aan de waterkant te zitten, zeker als je de goede kant kiest...

Frank Vossen 19-10-13 21:10:42

Heerlijke dag aan de Grensmaas en twee pracht barbelen gevangen van 72 en 76 cm!!

Hans Deegens 17-10-13 22:59:18

vandaag 17-10 3-stuks barbelen gevangen op het pannerdenkanaal. 2keer 67cm en 1 van 57cm. daarna nog een verspeeld. Ben nu 2maanden aan het barbeel vissen en heb er al 9stuks gevangen, geweldige ervaring en een pracht vis.


Reactie:
Hoi Hans,

mooie aantallen voor de tijd van het jaar. Ook dat water is mooi om op barbeel te vissen, soms grillig maar vaak wel groot... en soms leuke bijvangst van blauwneus. Top dat je het zo geweldig vind!!

Theo Rouers 06-10-13 22:32:34

En vandaag was het weer raak... maar liefst 6 barbelen (mag maar 5 plaatjes uppen). Heerlijke dag, op 6 oktober 20 graden, zonnetje en dan zo vangen...


Reactie:
Hoi Theo, weer prachtige herfst barbelen!! Met dit formaat heb je een prachtige strijd!!

Theo Rouers 02-10-13 20:42:47

En afgelopen zondag was het weer raak, maar liefst 5 barbelen waarvan 4 boven 70 cm...Reactie:
Theo, wederom prachtige vangsten!! Mooie gezonde dikke barbelen.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies