Jan en Marga camping Barbizon  

Dit is het gastenboek van de camping en is bedoeld om ervaringen van de gasten weer te gevenWij willen uw vragen graag beantwoorden maar dan via het e-mail adres info@campingbarbizon.nlJan enMarga

G.M. van Veen  

Even een paar vragen.Zijn de kampeerplaatsen verhard?Zoniet is er dan plastiek toegestaan onder het kleed in de voortent?Is er wifi tot in de caravan beschikbaar?Is er eventueel plaats van 20 juli t/m circa 5 of 6 aug. voor twee caravan's naast elkaar?.

C. Willeboordse  

Goed onderhouden en schone camping met gezellige eigenaren en Limburgse gemoedelijkheid. Mooie omgeving voor wadelen en fietsen.

Ch.J. de Kievit  

Gezelige camping, er goed onderhouden en schoon sanitare. Zeer vriendelijke mensen ,aan de rand van bos mooie omgeving om te wandelen en te fietsen

welters  

Beste Mensen ,Wij Peter en Astrid maken u echt niets wijs. Kom naar camping Barbizon en je waant je in het paradijs.Hier kan jij je zorgen even vergeten ,hier mag jij je zelf zijn ,en niet te vergeten.... hier is heerlijke wijn , die brengt vreugde bij het samen zijn .goed gemutst en blij van zin wandeld u hier het bos zo in . Marga Jan en Sam de hond heten u van harte welkom als u komt..

dekievit  

zeer gast vrij en vriendelijke eigenaars, op camping heb je het gevoel of je in Frankrijk bent. mooi en ruime plaatsen. en in het hoog seizoen is er ook nog tekenles in de omgeving kan men volop wandelen en fietsen.

Eigenaren Barbizon  

Dit is het nieuwe gastenboek van de camping Barbizon.
U wordt uitgenodigd een bericht achter te laten.
Bent of was u gast op de camping, geef uw mening over camping Barbizon, wij stellen dat zeer op prijs.

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail:- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies