Beate & Uwe 03-11-17 18:54:24

Wie immer sehr freundlicher Empfang
Das Haus und die Lage sind super
Sehr zu empfehlen !

Henk en Sylvia 28-02-16 15:27:33

Dag Helga en Dirk,

Nog bedankt voor de fantastische week. En een dikke pluim voor de kwaliteit van de huisjes en voor jullie gastvrijheid. Heerlijk stil en toch gezellig met de kippen, hond, schapen en natuurlijk de lammetjes. Veel succes met jullie werk en wij zouden zeggen: de moed er maar in houden.

Henk en Sylvia.

Jochem 09-08-15 21:09:09

Wij hebben erg genoten van onze week in t Vlas. Prachtig huisje, leuke omgeving (speeltuin en dieren) en centraal gelegen op het eiland in alle rust. En uiteraard van de gastvrijheid van Helga & Dirk!

Marloes 07-08-15 21:09:47

Genoten van een heerlijke week in huisje 't Stroo dat van alle gemakken voorzien is. We hebben deze week van het weer kunnen genieten en zijn er lekker op uit geweest met de fiets. Door de centrale ligging is alles makkelijk bereikbaar. De kinderen hebben lekker gespeeld in de speeltuin en wilde na een week eigenlijk nog niet naar huis! Kortom, een echte aanrader!

Els 20-03-15 17:56:13

Heel leuk, de webcam bij de schapen! Gisteravond een lammetje geboren, super om te kunnen zien!

Marjolein 03-01-15 23:41:42

Wij hebben een week in het Riet gezeten rond de kerstdagen met twee kleine kinderen. Na alle drukte op het werk, was het in het Riet een welkome oase van rust. Uitzicht op de schapen, mooie zonsondergangen, en een comfortabel huis maakte het een heerlijke vakantie. Het huis is ruim en schoon, en van alle gemakken voorzien. Ik kan me voorstellen dat je er in het voorjaar en zomer heerlijk buiten kunt zitten, met een volledig prive terras rondom de woning. Een aanrader!

Robin & Saskia 10-05-13 16:10:11

Vanochtend zijn wij teruggekeerd na een heerlijk verblijf op de Bargerhof te Texel.

Het huisje "het Hooi" is gloednieuw en van alle gemakken voorzien. Prachtig ingericht en zeer rustig gelegen. Met een geweldig uitzicht op de weilanden en de talloze schapen (soms afgewisseld door een haas) kom je direct tot rust . Ook van de buren heb je absoluut geen last. Privacy gewaarborgd.

De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met o.a. kippen voeren (verse eieren te koop), vliegeren en de fantastische trampoline + overige speeltuigen.

Kortom een aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Helga & Dirk dank voor jullie gastvrijheid!
groetjes Robin & Saskia, Cerise en Sična

Ferry, Marije & Ruben 13-03-13 13:36:38

Van 28 feb tot 9 maart in 't Hooi gezeten. Hebben een heerlijke week gehad, super mooi weer en een groot aantal geboortes van lammetjes meegemaakt.
'T Hooi is een super verzorgd huisje van alle gemakken voorzien, zeker met kleine kinderen.
Familie, bedankt voor een super week!
We komen zeker een keertje terug!

Amber Martens 15-02-13 10:51:00

Afgelopen januari hebben we een lang weekend in het Stro gezeten. Wat een heerlijk huis! Van alle gemakken voorzien. Ook erg fijn dat er WIFI is
Ondanks het feit dat het erg koud was, hebben we genoeg kunnen doen op Texel. Heerlijk eiland en komen zeker nog eens terug. Hopelijk ook dan weer in het Stroo

Groetjes fam. Martens

Familie van Panhuis 25-09-12 20:43:22

Eind juli 2 weken in de Rietmuts geweest met onze twee meiden! Elke dag mis ik het nog,de rust, de gemoedelijkheid en de ruimte. We hebben ook erg geluk met het weer gehad. We vonden het geweldig en komen zeker terug!
Groetjes Ronald, Marjolein, Marit en Amber.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken