Sjoukje 01-03-07 16:45:20

Dag Henk,

Met veel plezier en herkenning heb ik je Mali-verslag gelezen. Zelf heb ik de reis met Djoser gemaakt afgelopen januari.
In dit programma was een driedaags muziekfestival in de woestijn bij Timboektoe opgenomen. Dit festival is een meeting van toearegs uit West-Afrika die hier hun muziek ten gehore brengen, een fantastische happening.
Al met al, een onvergetelijke reis!

groet, Sjoukje

p.s. In je boekenlijst mis ik Mali Blues van Lieve Joris, misschien heb je het gelezen, zo niet kan ik het je aanraden!


Reactie:
Bedankt voor de tip,ik heb nu nog ongeveer 7 boeken liggen om te lezen, maar daarna ga ik aan Mali Blues beginnen.

Henk

Ina Lansink 02-02-07 13:50:38

Hallo Henk.

Ik heb genoten van je reisverslag en foto´s van Zimbabwe en Botswana. Ik kijk uit naar Namibie en Zuid Afrika. Als je die af hebt lees ik ook die zeker. Oktober 2005 hebben wij met Baobab haast een soortgelijke reis gemaakt. Wij zijn begonnen bij het Krugerpark, In hetMapotos NP hadden wij minder geluk met de zwarte neushoorns. Ik heb gerend voor mijn leven, maar zal het nooit vergeten. Wat een ervaring! Ik heb de witte neushoorns lopend van zo´n 5 meter afstand kunnen benaderen, en nog wel met een jonkie. De adrenaline giert dan door je lichaam, maar niets is toch mooier dan zo´n ervaring? In de Okavangadelta zijn we een paar nachten gebleven. De leeuwen sliepen vlak bij ons. Je


Reactie:
Hoi Ina,

Bedankt voor je leuke reactie!
Dat motiveert me om weer wat tijd in de website te steken. Ik ben dit weekend bezig geweest met de rest van het Afrikaanse reisverslag, maar het is helaas nog niet af. Tijdens de carnaval lukt dat wel. Hier in Limburg ben ik 2 dagen vrij, en als geboren Groninger ben ik nog niet aan het carnaval vieren gewend

Jan van der Aa 17-01-07 15:48:46

Hoi Henk
Ik was weer even op jouw webside aan het kijken. Hoe staat het met je plannen voor de volgende reis? Wij zijn laatst naar Argentinië, Bolivia geweest en het was de bedoeling om door te gaan naar Peru, maar Marion viel en had een polsfractuur . In Bolivia is de fractuur wel gereponeerd, maar er was daarna een operatie nodig, en dat wilde we toch maar in Nederland laten doen. Wel pech dus, maar Argentinië en Bolivia was mooi; de moeite waard voor je om er eens naar af te reizen! Verder, gaat Annemarie met je mee de volgende reis?
Laat nog eens wat van je horen.

groetjes
Jan.

Afrowoman 17-12-06 22:28:12

hoi,
heb met veel interesse het mali verslag gelezen. Ik dacht dat het maar een pagina zou zijn maar waren meerdere pagina's. Erg leuk want ik wil er zelf naar toe.
Nu weet ik een beetje wat me te wachten staat. Het mag van mij alleen wat minder avontuurlijk want over zo'n ravijn van 15 m heen , nou nee, dat zou ik nooit aangedurfd hebben. Ook mooi om te lezen dat jullie bijdroegen aan de waterput en andere kleine bijdrages deden.

groetjes

Luna 13-12-06 12:08:47

Hallo Meneer Baron,

Ademloos heb ik naar uw prachtige foto's van Mali gekeken. Een andere keer lees ik misschien uw tekst, maar het was al een echte tractatie om uw foto's te mogen zien. Hartelijk dank daarvoor.

Luna uit Rotterdam


Reactie:
Luna, bedankt voor het compliment.
Als je de tekst leest zul je zien dat de meeste foto's niet door mij zijn gemaakt. Maar ik zal het compliment doorgeven aan mijn reisgenoten.

Henk

Ilse 28-11-06 20:07:15

Ik zou graag willen weten met welke organisaties heb je al je reizen gemaakt.

Gr. Ilse


Reactie:
Hoi Ilse,

Nou ik heb met verschillende organisaties gereisd. De eerste reizen met wat luxere reizen maar dat was wat saai, daarna meer met de avontuurlijke organisaties.
Hier een lijstje:
Mali (2006): Koning Aap
Centraal Azie(20005): Koning Aap
Peru (2004):
Ethiopië (2003): Sawadee
Laos (2003): Shoestring
China (2002): Koning Aap
Zuidelijk Afrika (2001): Summum
Cambodja (2000): Summum
Birma (1999): Summum
Peru (1998): Vamanos
Egypte(1997): K-tours
Guatamala (1996): Special Traffic
Mexico (1995): OAD

Henk

Truus de Rouw 26-11-06 19:42:04

Hallo Henk,
We zijn van plan 8 jan. -07 naar Ethiopie te gaan.Heb je daar een klamboe nodig?En malariatabletten?
Groeten Truus

Olga van der Kant 17-11-06 19:21:29

Hallo Henk
Na de zijderoute gemaakt te hebben nog een keer in het verslag gelezen van Oezbekistan. Bij mij op pag.4 na de worden Mutter en Haus staat:"Ik bezoek de Kukeltasdash Medress. Sorry m.i.ligt deze niet in Tasjkent maar in Boechara (Bukhara) in het Lab-i-Chauz-complex.
Groetjes Olga


Reactie:
Hallo Olga,

Hoe was jouw zijderoute? Een goede reis gehad?
Je hebt gelijk, er is een Kukeldash Medressa in Bukhara.
Maar er is ook echt één in Tasjkent hoor. Kijk bv maar eens op:
http://www.uzbekworld.com/intersaraton/sights_tashkent.html
Henk

Jenny 05-10-06 00:10:25

Mooie site!

Hoewel ik steeds meer verslaafd raak aan Azie, is Mali ook een van die bestemmingen die hoog op mijn lijstje staat. Maarja, hoe meer ik reis, hoe meer dat lijstje groeit

Veel reisplezier,

Jenny

marianne 12-09-06 17:01:33

Wat een leuk verslag over Mali. Ik was er (met Baobab, in oktober 2005 en vond het ook fantastisch.

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda