Daniella ernsting 10-04-15 09:08:35

Bedankt voor de aandacht op jou site voor de plastcinzameling.Vanmorgen viel me op dat straks de container geleegd gaat worden maar dat er weinig naast stond.Er is duidelijk vaker geleegd dan twee maal in de week.De Beemster is nu redelijk zwerfvuilvrij maar met veel plastic naast de container is het dat zo anders.Jou fotos en artikelen maken het zichtbaar en vestigen er de aandacht op.

Wim Lubbinge 19-02-15 23:13:46

Ik zie na zoveel jaren, ik heb namelijk van 1952 tot 1961 met mijn ouders en zus in de Aagje Dekenstraat gewoond, nog wel veel bekende namen in de Beemster Bengel. Was zomaar eens aan het rondkijken. Er wordt veel georganiseerd in de Beemster is mij opgevallen. Kwam ook tegen dat er in 2012 een reunie is geweest. Jammer dat ik daar nu pas achter kwam. Wij zijn in 1961 naar Overijssel verhuisd. Mijn vader was kaasmaker bij De Tijd aan de Rijperweg. Mooie site, compliment.

chris démoed 24-01-15 12:31:55

Beste Erny,Het Beemster Tuinenweekend 2015 wordt gehouden op zaterdag 13 en zondag 14 juni van 10.00 - 17.00 uur.Nadere gegevens volgen.Wil je dit op de agenda zetten.
bedankt
chris démoed

jochem van der berg 28-12-14 19:50:20

kijk eens op you tube op dit adres; https://www.youtube.com/watch?v=kHMD2gvdwHY daar zie de ezel van Jo Laan.
in video 2 zie je jo laan met zijn 8 span ezels rijden.
mvg jochem

Ank Pronk-Buurman 24-12-14 14:26:00

Van harte beterschap gewenst. Heel naar voor je dat de verkoudheid zo hardnekkig is. Een belemmering voor je schrijfkunst. Ik hoop voor jou en Cor op mooie, sfeervolle feestdagen en een gezond (..) en blij nieuw jaar. In alle opzichten: veel zon en weinig regen...Met hartelijke groeten, ook namens Karel,Ank Pronk

Roelf Schrik 13-12-14 13:14:37

Bussum, 13 december 2014Ik ben erg bedroefd. Heb lang gezocht naar Cees Verhagen maar het is mij niet gelukt hem op te sporen. Zojuist las ik dat Cees in 2010 plotseling is overleden en woonachtig was in de Beemster. Cees was een zeer gewaardeerd collega en vriend. In 1967 werkten wij bij het Bevolkingsregister, toen nog gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. Ik meen mij te herinneren dat Cees een studie Bestuursrecht volgde en zeker van plan was (ergens) burgemeester te worden. Cees was een alleraardigste vent, lang en altijd perfect gekleed, een tikkeltje flegmatiek en wat stijfjes. Ooit, op een zaterdagavond wandelend in de Vijzelstraat, kwamen we, naar later bleek, twee Engelse meiden tegen. Cees was een tikkeltje verlegen dus deed ik het woord. Dat werd gevieren een gezellige avond. Trouw als Cees was, hebben we de meisjes nog diezelfde zomer van 1967 in Engeland opgezocht. Ik heb nog wat foto's van deze ontmoeting. Nog maar enkele dagen geleden zag in het programma 'Ander Nieuws' een reportage over het Oude van Dagenhuis in de Roetersstraat waar zijn vader directeur was. Vader Verhagen, nooit ontmoet, was in beeld en het ontroerde mij. Vandaar mijn nieuwe zoektocht vandaag en het trieste eindresultaat. Het doet echt pijn dat ik hem nooit meer zal kunnen ontmoeten. Zijn nabijheid gaf mij altijd grote vreugde. Het ga je goed daarboven Cees ! Over een poosje kom ik je opzoeken ! Tot die tijd zal ik (heel) vaak aan je denken. Je was een geweldig mens.Roelf Schrik


Els Mastenbroek Martens 15-11-14 21:59:33

Hoi Erny,
Las net het stukje over het vliegverkeer over de Middenbeemster. Vraag me af of daar werkelijk niets aan te doen is. Van de gemeente uit gaat er niets gebeuren, begrijp ik, maar zijn er nog andere wegen om deze route niet over het dorp te laten lopen, kunnen we als bevolking iets doen aan deze ongezonde situatie, waar wij ons al langer zorgen om maken ?
Hoop dat jij iets meer weet over een eventuele oplossing,
Niet van de route natuurlijk, maar van wat wij kunnen doen.
Groet Els

Mary Bartels 21-09-14 17:55:31

Leuk bericht over OdL. Dank ook aan de Beemster Bengel, voor alle berichtjes in de afgelopen jaren. Groet, Mary

Theatergroep 'Mooi Weer' 02-08-14 17:26:05Dank u voor de spontane berichtgeving over de middag voor Ouderen in de Beemster Feestweek. Leuk om dit te
ontvangen.Fijn vervolg van deze mooie zomer,vriendelijke groet,

Camiel Verhoeven

Anneke Burger van der Blom 28-04-14 00:58:32

Wat attent Erny dat je de expo van de Koningsdag in De Rijp hebt opgenomen in de Bengel.Mijn getekende portret van HKH Pr.Beatrix is te zien bij Rechtestraat 63, en was te zien tijdens de route van de Kon.familie. De kunstenaars die HKH W.Alexander schilderde hangen in de Grote Kerk, tesamen nog te zien tot 4/5 2014. 't Was bijzonder de hele familie van zo dichtbij gezien te hebben gisteren 26/4.
Hart.groet van Anneke

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies