Guus 25-09-13 08:46:48

Beste Erny, gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van de Beemster Bengel en het krijgen van de Beemster tegel. Een grote waardering voor al jouw werk. Ga zo door.

Wilma Konijn-Duijn 25-09-13 00:08:58

Wat mooi dat jij na tien jaar Beemster Bengel de Beemster tegel mocht ontvangen uit handen van de Burgemeester. Zeer terecht dat ze jou eens in het zonnetje zetten. De ontelbare uren die jij besteedt aan deze site zijn op die manier eens belicht. Gefeliciteerd.Wilma

Erik Querner 13-09-13 13:37:29

Leuk stukje in nieuwsbrief van Januari over de smidse en de familie Querner. Pas in ca.1854 is Daniel Querner in de Middenbeemster in het smidshuis gaan wonen.Marguerite Roos geeft in het gastenboek (9 maart) aan meer te willen weten. Er is door de Stichting Westfriese Families een uitgave: Grofsmeden, broodbakkers en schoolmeesters: de familie Querner (sept 1981).Erik Querner, Heelsum

Daniella Ernsting 20-08-13 21:20:57

Beemsterwandelingen begonnen met het een idee om met mensen met een beperking anderhalve kilometer te wandelen.
Je schreef daarover een artikel en maakte daarbij prachtige foto's van de versiering van de buurtvereniging t.g.v. 400 jaar Beemster. Dit artikel was duidelijk een startpunt voor meerdere mensen om mee te wandelen.
Nu verwerk je de rustpuntjes en staan de wandelingen steeds snel op de site. Al ruim 1500 keer werd een wandeling van verschillende afstanden afgelegd. Dit is mede te danken aan de doorlopende publiciteit op de Beemsterbengel.
Bedankt en gefeliciteerd met je 10 jarige betsaan van de Beemsterbengel

Ank Pronk-Buurman 07-08-13 12:18:13

Beste Ernie,
Van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van de Beemster Bengel. Ontstaan na het grote verdriet van het verlies van jullie zoon, heeft jouw Bengel nadien op tal van plaatsen vreugde gebracht door jouw betrokken berichtgeving. Je hebt gezorgd voor een echt erfgoed dat over mensen gaat. Ik hoop dat er nog veel Bengels zullen volgen.. Met een hartelijke groet voor jou én Cor,Ank Pronk. PS. bloemetje volgt, dat ging moeilijk via de computer.

Pam 02-08-13 08:54:28

Bedankt voor het superleuke stukje over de 'Meer dan handen Vrijwilligersprijs 2013'Pam

Lydia Koopman 10-07-13 15:13:18

Wat fijn dat er op de Beemster Bengel aandacht is besteed aan de inloopavond van de Gemeente voor zonne-energie.Er was vooraf weinig aandacht aan besteed en nu komt de informatie toch bij de Beemster burger. Zonn-energie gebruik gaat ons allen aan, zo is het toch? Het is een onuitputtelijke schone bron die onze natuur ontziet en de beemster mooi houdt voor degenen na ons.

Els Mastenbroek Martens 06-07-13 23:46:44

Hoi Ernie,
Wat leuk dat je met je verhaal over je vakantie een prijs hebt gewonnen!
Het was ook een leuk artikel om te lezen.
Van harte dus !

Maud de Leeuw 17-06-13 13:10:43

Dank voor het plaatsen van de oproep Erny,
Bijzonder, jouw site, waar alle initiatieven samenkomen.

Gret 24-04-13 09:38:53

Geachte burgemeester: Ik maak me grote zorgen over het oplaten van ballonnen ter bij feestelijke aangelegenheden. De gevolgen hiervan hebben helaas een grote impact op de vogels en waterdieren in onze zeeën en oceanen. De ballonnen komen in ons milieu terecht en worden door dieren als voedsel gezien. Voor hen vaak met dodelijke afloop. Daarnaast duurt het heel erg lang voordat de ballonnen worden afgebroken. De resten blijven achter in het water en dragen blij tot de plastic soep. Voor ons milieu erg schadelijk. In onze gemeente worden helaas ook veel ballonnen opgelaten. Vrij recent nog bij de eerste paal van de nieuwe woningen op de Tobias de Coenenstraat. Op 30 april, bij de feestelijke opening van de Natuurspeeltuin Leeghwater worden er ook weer ballonnen opgelaten. In de bijgevoegde brief aan onze burgemeester meneer Brinkman, vraag ik om te stoppen met deze acties.

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies