Fleur 21-05-11 13:36:05

Wat een superleuk verslag van de Conferentie over Beemsterbronnen op 19 mei 2011.
Heel erg veel dank hiervoor!

Maartje 11-05-11 13:12:49

Beste Erny,
Wat een leuk stukje over de bijenmarkt in Middenbeemster op 7 mei!
Zeer zeker geven de foto's een goede indruk geven van de gezellige markt, maar bovendien de tekst die op een pakkende wijze de sfeer weergeeft.
Ik heb je link gelijk doorgestuurd naar onze leden.

Yolande Ootes- Molenaar 29-04-11 00:49:12

Hallo Beemsterbengel,
Wat heb ik genoten van het YouTube filmpje van Frank Reijn,
over de tulpenvelden in de Beemster. Dat doet je wel wat, als je dat ziet vanuit Curaçao waar wij wonen.En ook van die toepasselijke muziek erbij, geweldig....
Heel uniek vanuit een zweefvliegtuig.
Nogmaals " Masha Danki " hiervoor....

Groetjes & Ayo uit Curaçao, Yolande Ootes- Molenaar.

Paul Teepen 22-02-11 09:08:16

Nu is de vertaling van mijn zweedse boeken naar het nederlands klaar onder de titel: "Milieu- en klimaatvriendelijke tips voor Uw teelt". Zie mijn website: www.ekologiskradgivning.se, ook in het nederlands.

jan van waard 16-02-11 15:02:43

beste beemster bengels ik vind het leuk nu ik niet meer in de middenbeemster woon maar in amstelveen om toch nog eens hier te kunnen kijkken hoe het in de beemster is zeer leuk groetjes uit amstelveen

Perla 30-06-10 22:36:43

Beste Erny,
Ik had nooit gedacht dat ik zal het hoofdrolspeelster zijn in jou artikel en nu het heele wereld kan over "onze Perla uit Roemenie " lezen in het beroemste krant van Beemster .
Graag will ik jou op deze weg bedanken en
heel veel succes wensen verder .
Met vriendelijke groet
Perla uit RoemenieReactie:
Het verslag over de vakantie naar Roemenië met het verhaal van Perla is geplaatst op de pagina http://www.beemsterbengel.nl/nieuwsarchief/2010/juni/roemenie/perla.html

Aar Noordam, rijmer des Vaderl 06-06-10 08:48:27


Geachte mevr. Erny van de Kleut-Sieswerda,

In de eerste plaats bedank ik u voor het bericht dat een sonnet van mij vereeuwigd is op een bloempot. Heel attent van u. Het idee en de uitvoering zijn trouwens ook prima.
Graag wil ik ook Carla Hollenberg bedanken. Heeft u een e-mailadres voor mij?

In de tweede plaats wil ik u complimenteren. Uw website is zeer de moeite waard, ook voor mensen buiten de Beemster. Ik geloof dat wij de belangstelling voor geschiedenis en onze Nederlandse taal delen.

De naam van uw site is heel goed gekozen. Ooit een klok met een daarbij behorende omroeper, nu een website, de omroeper van deze tijd.

Het artikel 'De geschiedenis van de Beemster Bengel' heb ik met interesse gelezen. Ik weet niet of het me lukt hierover een sonnet te schrijven. Als het me lukt, stuur ik deze natuurlijk op. Ik ga het in ieder geval proberen. Het zal moeten gaan over de rol van de Bengel in het verleden en de functie van de website nu.

Met vriendelijke groeten en nogmaals bedankt,

Aar Noordam

Marco van Ammers, fotograaf 06-06-10 08:44:45

Beste Erny,

Bedankt voor het leuke stukje over de Beemster beurs op de Beemster Bengel! Ik heb zelf weinig tijd gehad om de beurs als geheel te ervaren maar het verbaasd mij dat andere standhouders weinig aandacht getoond hebben voor bezoekers. Voor mij is dit de manier om je bedrijf te presenteren, goed om te horen dat mijn aanpak als positief wordt ervaren.

Wat het beeldmateriaal op de website betreft kan ik alleen maar zeggen dat het er heel verzorgd uit ziet! Succes met de website!

Groet, Marco

Marie Schroevers 16-05-10 11:51:29

Dag Ernie,
wat leuk al de kostuums in de kapel! Dank je wel voor de foto 's. Op naar 400 jaar Beemster!
Groetjes,
Marie

Mama Mi@ 08-04-10 19:40:10

Genoten heb ik van het artikel over het apart houden van plastic afval. Wat een humor in je verhaal, Erny!
Een ding is zeker, ik vind het geweldig om mijn steentje bij te dragen en weer het een en ander te scheiden. Inderdaad heb ook ik een gratis pastic wegwerpzakje van het winkelen in mijn keuken ergens hangen of staan. Al vrij snel is dit flink gevuld en knoop ik het dicht en gaat het in de aangeleverde zak met het oranje persoontje erop. Tegen de tijd dat DIE zak vol is breng ik het met alle liefde naar de afval straat. Tenslotte is het absoluut niet zwaar om mee te lopen of te fietsen. Met de auto is helemaal geen punt! Succes allemaal, laten we onze best doen!!!

<< < 8 9 10 11 12 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies