Peter Van Lindt 01-07-14 21:26:41

Mijn gelukwensen voor deze website. Zoals altijd is het opzetten van een website één en het onderhouden twee. Ik hoop dat jullie genoeg vrijwilligers vinden om dit initiatief verder te zetten.
Ik volg met stijgende verontwaardiging het debat over 'religieuze symbolen' in de scholen en begrijp jullie ergernis en frustratie. Over heel de wereld zijn Sikh's naadloos geïntegreed en dit MET tulband!
Veel success!

Biep Pauwels 03-01-14 14:14:40

Ja zeker Sikhisme is voor mij( 15 tal jaar bevriend met sikhfamilie) ook een p^rachtige religie, waarin ik mezelf enorm kan vinden. Was voor de tweede keer op korte tijd in Punjab (dorp:Boparaikhalan)voor enkele weken....waar ik de "puurheid", ......en de religie tot diep in mezelf beleef(de). samen naar de dorpstempel...onvergetelijke momenten.
Ik heb het allerdiepste respect voor jullie
Ek on kaar

hartelijk

Dirk Authuys 12-01-13 12:31:31

Ik woon in Vilvoorde, niet ver van de gurdwara aldaar. Ik revalideer momenteel van een zwaar motorongeluk, dat ik normaal gezien niet had kunnen overleven en ben "Hem" daar zeer dankbaar voor. Ik heb al dikwijls, wat men noemt, geluk gehad in mijn leven dat ik nu al 56 jaar mag leiden. Sikhisme is een prachtige religie die erg overeenstemt met mijn philosophische overtuigingen die tot stand kwamen door levenservaring.

HARCHARAN GILL 15-09-12 21:29:33

SSA,
LIKED THE SITE AND BEST OF LUCK FOR THE FUTURE.
U.K SIKH

Harjinder Singh 11-03-11 14:52:42

Vahiguru Ji Ka Khalsa Vahiguru Ji Ki Fateh

Het was een genoegen de site te bezoeken !

Gurfateh,

Harjinder Singh
(Iemand moet de eerste zijn ....)


Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!